Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Kloosterweg 16 te Burgh-Haamstede

  Kloosterweg 16

  € 525.000

  4328GA, Burgh-Haamstede

  Vrijstaande woning van 150 m²

  In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Hogeweg 63 A11 te Burgh-Haamstede

  Hogeweg 63 A11

  € 285.000

  4328PB, Burgh-Haamstede

  Vrijstaande woning van 90 m²

  Aan rustige weg

 • Hoofdfoto Zandweg 21 te Burgh-Haamstede

  Zandweg 21

  € 349.000

  4328BG, Burgh-Haamstede

  Vrijstaande woning van 198 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Hogezoom 25 te Burgh-Haamstede

  Hogezoom 25

  € 700.000

  4328EE, Burgh-Haamstede

  Vrijstaande woning van 218 m²

  Aan rustige weg


Huis kopen in Burgh-Haamstede

Wilt u een huis kopen in Burgh-Haamstede? Zoek dan in Burgh-Haamstede en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Burgh-Haamstede, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Burgh-Haamstede, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Burgh-Haamstede

Het komt veel voor dat iemand die in Burgh-Haamstede een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Burgh-Haamstede en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Burgh-Haamstede

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Burgh-Haamstede gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Burgh-Haamstede? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Burgh-Haamstede? Bekijk dan de koopwoningen in Burgh-Haamstede bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Burgh-Haamstede!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Arnemuiden, Baarland, Biervliet, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Goes, Hansweert, Heinkenszand, Hoedekenskerke, IJzendijke, Kloetinge, Koewacht, Lewedorp, Middelburg, Oosterland, Oost-Souburg, Oud-Vossemeer, Ouwerkerk, Poortvliet, Renesse, Rilland, Scherpenisse, 's-Gravenpolder, Sint Jansteen, Stavenisse, Terneuzen, Vlissingen, Waarde, Wemeldinge, Wissenkerke, Yerseke