Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Bluesroute 75 te Middelburg

  Bluesroute 75

  € 489.000

  4337WE, Middelburg

  Vrijstaande woning van 167 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Prinsenhove 34 te Middelburg

  Prinsenhove 34

  € 189.000

  4336HB, Middelburg

  Tussenwoning van 120 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Dolfijnstraat 45 te Middelburg

  Dolfijnstraat 45

  € 150.000

  4337JR, Middelburg

  Halfvrijstaande woning van 115 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Middelburg

Wilt u een huis kopen in Middelburg? Zoek dan in Middelburg en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Middelburg, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Middelburg, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Middelburg

Het komt veel voor dat iemand die in Middelburg een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Middelburg en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Middelburg

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Middelburg gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Middelburg? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Middelburg? Bekijk dan de koopwoningen in Middelburg bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Middelburg!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Arnemuiden, Baarland, Biervliet, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Goes, Hansweert, Heinkenszand, Hoedekenskerke, IJzendijke, Kloetinge, Koewacht, Lewedorp, Middelburg, Oosterland, Oost-Souburg, Oud-Vossemeer, Ouwerkerk, Poortvliet, Renesse, Rilland, Scherpenisse, 's-Gravenpolder, Sint Jansteen, Stavenisse, Terneuzen, Vlissingen, Waarde, Wemeldinge, Wissenkerke, Yerseke