Aankoopmakelaar inschakelen in Almere, slim!

Op zoek naar een huis in Almere? Als je je droomhuis hebt gevonden, helpt Mark je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen voor de zoektocht naar je nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar helpt je bij de aankoop van je huis. Hij helpt je in je zoektocht naar je droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is je deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van je leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Almere inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar zal je altijd meer opbrengen dan dat het je kost. Het is zeer waarschijnlijk én logisch dat je niet de combinatie van deskundigheid en ervaring in huis hebt die gewenst is bij het aankopen van een huis. Dat kan resulteren in het kopen van een ‘kat in de zak’. Je komt achteraf dan voor onaangename verrassingen te staan omdat je gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Almere is Mark. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

 

Mark helpt je met aankoop in Almere

Mark helpt je met aankoop in Almere

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,- . Mark gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil meer informatie

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.