De grootste aankoopmakelaar in Delft

Op zoek naar een huis in Delft? Als je je droomhuis hebt gevonden, helpt Mels je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen.

Een aankoopmakelaar helpt bij de aankoop van je huis. Hij helpt je in je zoektocht naar je droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is jouw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van je leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Delft slim is.

Het loont om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Je hebt waarschijnlijk niet heel vaak, of misschien nog nooit een huis gekocht, dan is het niet zo gek dat je daar weinig tot niks van af weet. Je loopt het risico om te veel te betalen. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Dat kan zijn in juridische stukken of in de bouw van het huis zelf. Onze aankoopmakelaar in Delft is Mels. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Mels helpt je met aankoop in Delft

Mels helpt je met aankoop in Delft

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,- . Mels gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.