De grootste aankoopmakelaar in Delft

Op zoek naar een huis in Delft? Als u uw droomhuis heeft gevonden, helpt Mels u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen.

Een aankoopmakelaar helpt u bij de aankoop van uw huis. Hij helpt u in uw zoektocht naar uw droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is uw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van uw leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Delft slim is.

Het loont om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. U heeft waarschijnlijk niet heel vaak,  of misschien nog nooit een huis gekocht, dan is het niet zo gek dat u daar weinig tot niks van af weet. U loopt het risico om te veel te betalen. Of u komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Dan kan zijn in juridische stukken of in de bouw van het huis zelf. Onze aankoopmakelaar in Eindhoven is Ron. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Mels helpt u met aankoop in Delft

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Mels gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Hoe verdien ik mijn investering in de aankoopmakelaar terug?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.