Makelaarsland is jouw aankoopmakelaar Enschede

Op zoek naar een huis in Enschede? Als u uw droomhuis heeft gevonden helpt Martin de, Makelaarsland Agent in Enschede, u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen voor de zoektocht naar uw nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar helpt u bij de aankoop van uw huis. Hij helpt u in uw zoektocht naar uw droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is uw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van uw leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Enschede inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar zal u altijd meer opbrengen dan dat het u kost. Het is zeer waarschijnlijk én logisch dat u niet de deskundigheid en ervaring in huis heeft die gewenst zijn bij het aankopen van een huis. Dat kan resulteren in het kopen van een ‘kat in de zak’. U komt achteraf dan voor onaangename verrassingen te staan omdat u gebreken niet goed heeft onderzocht of juridische stukken niet juist heeft kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Hoofddorp is Vincent. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!!

Martin helpt u met aankoop in Lelystad

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Martin gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Hoe verdien ik mijn investering in de aankoopmakelaar terug?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.