Huis kopen in Lelystad?

Op zoek naar een huis in Lelystad? Als u uw droomhuis heeft gevonden, helpt Mark, de Makelaarsland Agent van Makelaarsland u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen voor de zoektocht naar uw nieuwe huis.

Bent u op zoek naar een huis? Heeft u verhuisplannen? Of heeft u ergens ineens een prachtig huis gezien dat u graag wil hebben? Een aankoopmakelaar helpt u bij het kopen van uw huis. U kan een aankoopmakelaar inschakelen als u op zoek bent naar een huis óf als u al een huis gevonden hebt. Hij gaat dan mee naar de bezichtigingen. Voldoet de woning helemaal aan uw wensen dan zal hij of zij u adviseren over een openingsbod. Wordt deze goed ontvangen dan zal hij of zij verder ook de onderhandelingen op zich nemen. een ander groot pluspunt, of misschien wel het grootste is dat hij of zij een deskundig sparringspartner voor u is. Het is heel prettig om iemand te hebben met wie u u mogelijke twijfels kan bespreken, uw hoop en uw wensen.

Waarom een aankoopmakelaar in Lelystad inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat u waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loopt u het risico dat u te veel betaalt voor uw droomwoning. Of u komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat u niet bekend met met het proces van onderzoek naar gebreken of het controleren van juridische stukken. Onze aankoopmakelaar in Lelystad is Mark. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Mark helpt u met aankoop in Lelystad

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Mark gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Hoe verdien ik mijn investering in de aankoopmakelaar terug?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.