Huis kopen met een aankoopmakelaar in Lelystad?

Op zoek naar een huis in Lelystad? Als je je droomhuis hebt gevonden, helpt Mark, de Makelaarsland Agent van Makelaarsland je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen voor de zoektocht naar je nieuwe huis.

Ben je op zoek naar een huis? Heb je verhuisplannen? Of heb je ergens ineens een prachtig huis gezien dat je graag wilt hebben? Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van je huis. Je kan een aankoopmakelaar inschakelen als je op zoek bent naar een huis óf als je al een huis gevonden hebt. Hij gaat dan vrijblijvend mee met de eerste bezichtiging. Voldoet de woning helemaal aan je wensen dan zal hij of zij je adviseren over een openingsbod. Wordt deze goed ontvangen dan zal hij of zij verder ook de onderhandelingen op zich nemen. Een ander groot pluspunt, of misschien wel het grootste, is dat je makelaar een deskundig sparringspartner voor je is. Het is heel prettig om iemand te hebben met wie je je mogelijke twijfels kan bespreken en je wensen.

Waarom een aankoopmakelaar in Lelystad inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat je waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loop je het risico dat je te veel betaalt voor je droomwoning. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat je niet bekend bent met het proces van onderzoek naar gebreken of het controleren van juridische stukken. Onze aankoopmakelaar in Lelystad is Mark. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Mark helpt je met aankoop in Lelystad

Mark helpt je met aankoop in Lelystad

Bij Makelaarsland betaal je € 1860. Mark gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag meer informatie

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.