Aankoopmakelaar Utrecht

Op zoek naar een huis in Utrecht, Nieuwegein of IJsselstein ? Als je je droomhuis hebt gevonden, helpt Remmie je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen.

Een aankoopmakelaar helpt je bij de aankoop van je huis. Hij helpt je in je zoektocht naar je droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is jouw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van je leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Utrecht inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat je waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loop je het risico dat je te veel betaalt voor je droomwoning. Je kunt achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan omdat je gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt gecontroleerd. Onze Utrechtse aankoopmakelaars zijn Remmie, Joost en Gijs. Zij hebben wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

 

Remmie, Joost óf Gijs helpt je met aankoop in Utrecht

Remmie, Joost óf Gijs helpt je met aankoop in Utrecht

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,-. Remmie gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.