Aankoopmakelaar Utrecht

Op zoek naar een huis in Utrecht, Nieuwegein of IJsselstein ? Als u uw droomhuis heeft gevonden, helpt Remmie u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen.

Een aankoopmakelaar helpt u bij de aankoop van uw huis. Hij helpt u in uw zoektocht naar uw droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is jouw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van je leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Utrecht inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat u waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loopt u het risico dat u te veel betaalt voor uw droomwoning. U kunt achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan omdat u gebreken niet goed heeft onderzocht of juridische stukken niet juist hebt gecontroleerd. Onze Utrechtse aankoopmakelaar is Remmie. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

 

Remmie helpt u met aankoop in Utrecht

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,-. Remmie gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.