Aankoopmakelaar Utrecht

Op zoek naar een huis in Utrecht? Als u uw droomhuis heeft gevonden, is het aan te raden een aankoopmakelaar in de arm te nemen die uw belangen behartigt.

De aankoopmakelaar kan u helpen bij de aankoop van uw huis in Utrecht en voert bijvoorbeeld de onderhandelingen over de prijs. Makelaarsland biedt u gratis aankoopadvies, ideaal als u uw droomhuis heeft gevonden.

Waarom een aankoopmakelaar in Utrecht inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat u waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loopt u het risico dat u uiteindelijk te veel betaalt voor uw droomwoning. Achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan omdat uw gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt gecontroleerd, voorkomt u zo ook. Een Utrechtse aankoopmakelaar heeft wel de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Tip! Schakel een NVM aankoopmakelaar in bij de aankoop van een woning in Utrecht. Met een aankoopmakelaar die lid is van de grootste brancheorganisatie van Nederland, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, bent u verzekerd van deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Wat kost een aankoopmakelaar in Utrecht?

De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar zijn € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op.

Bij Makelaarsland kost een aankoopmakelaar helemaal niets! Vraag gratis een vrijblijvend aankoopadviesgesprek en uw makelaar belt u terug!

Ja, ik wil gratis aankoopadvies!

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.