Vind je droomhuis met de Makelaarsland app!

Stel: Je bent op zoek naar je nieuwe droomhuis. Je weet al precies waar deze staat. In welke stad, in welke wijk en zelfs in welke straat. Je ziet jezelf al zitten met een kop koffie op je eigen dakterras, of in je tuin op het zuiden. Nu dit droomhuis nog vinden. Wat is er dan handiger dan een app die je 24/7 op de hoogte houdt van nieuw woningaanbod dat voldoet aan al jouw wensen?


Google play Store

App Store

Direct op de hoogte van nieuw aanbod

Zodra je de app hebt gedownload, kun je via de knop ‘Huis vinden’ een zoekopdracht instellen. Je kunt precies aangeven wat je zoekt in een huis en in de omgeving waar deze staat. Als je je wensen en eisen hebt ingevuld, krijg je direct een overzicht van alle huizen (te koop gezet in de afgelopen 30 dagen) die aan je criteria voldoen. Het aanbod van alle NVM makelaars, maar ook van alle VBO- en VastgoedPro makelaars worden in de resultaten meegenomen. Dat betekent dus dat je het complete aanbod van funda ontvangt. En dat is nog niet alles: Zelfs de woningen in stille verkoop worden je aangeboden.

Volg je favorieten op de voet

Vanaf het moment dat je je zoekopdracht hebt ingesteld, ontvang je nieuw aanbod dat aan al je wensen voldoet per mail en via een pushbericht op je telefoon. Zo ben je er als eerste bij. En dat is nog niet alles: Je ontvangt niet alleen het nieuwe aanbod, je kunt ook je favoriete woningen opslaan. Als er wijzigingen zijn in één van deze favoriete huizen (zoals bijvoorbeeld een prijsverlaging), wordt dit via pushberichten op ieder moment van de dag bij je bekend gemaakt. Ideaal!

"Onmisbaar in de zoektocht naar mijn nieuwe huis! Vanuit mijn luie stoel bleef ik op de hoogte van het nieuwste aanbod via een pushbericht." Rosanne, Alkmaar

Ook jouw huis verkopen kan met de Makelaarsland app

Misschien heb je het al gezien… De app heeft ook een knop ‘Huis verkopen’. Dat klopt. Niet alleen voor woningzoekers, maar ook voor verkopers is de app een uitkomst. Je ontvangt bezichtigingsaanvragen, biedingen en zelfs het opsturen van de getekende koopovereenkomst is mogelijk via de app. Aan de app wordt continu gewerkt om nieuwe features toe te voegen en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Eerst even uitproberen? Dat kan ook met de app. Download 'm nu!

Ook jouw volgende droomhuis vinden met de Makelaarsland zoekopdracht? Download dan nu de app en maak direct jouw persoonlijke zoekopdracht aan!


Google play Store

App Store

Veel gestelde vragen over de Makelaarsland app

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Kan ik de app ook uitproberen?

Alle veelgestelde vragen

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.