Vind uw droomhuis met de Makelaarsland app!

Stel: u bent op zoek naar uw nieuwe droomhuis. U weet al precies waar deze staat. In welke stad, in welke wijk en zelfs in welke straat. U ziet uzelf al zitten met een kop koffie op uw eigen dakterras, of in uw tuin op het zuiden. Nu dit droomhuis nog vinden. Wat is er dan handiger dan een app die u 24/7 op de hoogte houdt van nieuw woningaanbod dat voldoet aan al uw wensen?


Google play Store

App Store

Direct op de hoogte van nieuw aanbod

Zodra u de app heeft gedownload, kunt u via de knop ‘Huis vinden’ een zoekopdracht instellen. U kunt precies aangeven wat u zoekt in een huis en in de omgeving waar deze staat. Als u uw wensen en eisen hebt ingevuld, krijgt u direct een overzicht van alle huizen (te koop gezet in de afgelopen 30 dagen) die aan uw criteria voldoen. Het aanbod van alle NVM makelaars, maar ook van alle VBO- en VastgoedPro makelaars worden in de resultaten meegenomen. Dat betekent dus dat u het complete aanbod van funda ontvangt. En dat is nog niet alles: Zelfs de woningen in stille verkoop worden u aangeboden.

Volg uw favorieten op de voet

Vanaf het moment dat u uw zoekopdracht heeft ingesteld, ontvangt u nieuw aanbod dat aan al uw wensen voldoet per mail en via een pushbericht op uw telefoon. Zo bent u er als eerste bij. En dat is nog niet alles: U ontvangt niet alleen het nieuwe aanbod, u kunt ook uw favoriete woningen opslaan. Als er wijzigingen zijn in één van deze favoriete huizen (zoals bijvoorbeeld een prijsverlaging), wordt dit via pushberichten op ieder moment van de dag bij u bekend gemaakt. Ideaal!

"Onmisbaar in de zoektocht naar mijn nieuwe huis! Vanuit mijn luie stoel bleef ik op de hoogte van het nieuwste aanbod via een pushbericht." Rosanne, Alkmaar

Ook uw huis verkopen kan met de Makelaarsland app

Misschien heeft u het al gezien… De app heeft ook een knop ‘Huis verkopen’. Dat klopt. Niet alleen voor woningzoekers, maar ook voor verkopers is de app een uitkomst. U ontvangt bezichtigingsaanvragen, biedingen en zelfs het opsturen van de getekende koopovereenkomst is mogelijk via de app. Aan de app wordt continu gewerkt om nieuwe features toe te voegen en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Eerst even uitproberen? Dat kan ook met de app. Download 'm nu!

Ook uw volgende droomhuis vinden met de Makelaarsland zoekopdracht? Download dan nu de app en maak direct uw zoekopdracht aan!


Google play Store

App Store

Veel gestelde vragen over de Makelaarsland app

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Kan ik de app ook uitproberen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.