Vind je droomhuis met de Makelaarsland app!

Stel, je zoekt je droomhuis en eigenlijk weet je al waar je ongeveer moet zoeken. Je ziet jezelf al helemaal zitten met een kop koffie op je eigen dakterras of in je tuin op het zuiden.

Vind je droomhuis met de Makelaarsland app!

Je moet dat huis alleen nog even vinden. Dat kan met onze app. Die houdt je 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Download ‘m nu voor iOS of Android.


Google play Store

App Store

Het nieuwste aanbod in je zak!

Zodra je de app hebt gedownload, kun je via ‘Huis vinden’ een zoekopdracht instellen. Hier kun je aangeven wat je precies zoekt. De app geeft je een overzicht van alle huizen die de afgelopen 30 dagen op de markt zijn gekomen en aan jouw criteria voldoen. In de resultaten wordt het aanbod van alle NVM-, VBO- en VastgoedPro makelaars meegenomen.

Zo heb je dus het complete aanbod van funda in je zak. En meer! Want ook de huizen in stille verkoop worden je aangeboden. Komt er een nieuw huis op de markt dat helemaal voldoet aan jou ingevoerde wensen? Dan krijg je 24/7 bericht.

Volg je favorieten op de voet

Volg je favorieten op de voet

Heb je een zoekopdracht ingesteld? Dan ontvang je het nieuwste aanbod in je mail en via een pushbericht op je telefoon. Zo ben je er als de kippen bij als jouw droomhuis ertussen zit. Ook kun je jouw favoriete huizen opslaan. Als er in één van jouw favorieten iets wijzigt (zoals bijvoorbeeld een prijsverlaging), dan laten we je dat via een pushbericht weten. Zo ben je 24/7 op de hoogte. Lekker makkelijk toch!

Ook jouw huis verkopen met de Makelaarsland app

Wil je je huis verkopen met de app? Kan ook, via de knop ‘Huis verkopen’. Je ontvangt dan bezichtigingsaanvragen, biedingen en zelfs het opsturen van de getekende koopovereenkomst is mogelijk via de app. En wie weet kan er in de toekomst nog meer. We blijven nieuwe features toevoegen en de gebruiksvriendelijkheid verbeteren. Eerst even uitproberen? Dat kan ook met de app. Download ‘m nu!


Google play Store

App Store

Veelgestelde vragen over de Makelaarsland app

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Kan ik de app ook uitproberen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.