Bezichtiging op afstand:
hoe werkt dat?

Ook bij bezichtigingen gaat de gezondheid van onze huizenverkopers en -aankopers boven alles. Daarom bieden wij een nieuwe bezichtigingsmogelijkheid, waarmee we fysiek contact aan huis tot een minimum beperken. De ‘bezichtiging op afstand’.

Scroll direct naar:
Bezichtiging op afstand via Whatsapp Videogesprek

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons allemaal. Het openbare leven staat stil, winkels zijn gesloten en mensen houden afstand van elkaar. Ook in de makelaardij is dat goed voelbaar. Om de huizenmarkt draaiende te houden heeft Makelaarsland daarom nu de ‘bezichtiging op afstand’.

Veilige bezichtiging op afstand met Whatsapp

In plaats van een fysieke rondleiding maken verkoper en koper een videobel-afspraak via een Whatsapp Videogesprek. De verkoper loopt nu met de telefoon in de hand door de woning. De potentiële koper kan rustig meekijken, vragen stellen en zo een goed beeld van de woning krijgen. Een bezichtiging met Whatsapp is met één druk op de knop geregeld en werkt super goed voor een eerste indruk.

De bezichtiging op afstand heeft nog een voordeel; het zorgt ervoor dat we veel gerichter te werk gaan voor zowel verkopers als kopers. Oriënterende belangstellenden houden het bij de bezichtiging op afstand, potentiële kopers die écht geïnteresseerd zijn doen vervolgens ook nog een ‘echte’ bezichtiging. Dat maakt het efficiënter en veiliger voor alle betrokkenen.

<h3 id=Whatsapp Videogesprek">

Whatsapp Videogesprek

Een bezichtiging op afstand door middel van een Whatsapp Videogesprek werkt super goed. Voor zowel verkopers als potentiële kopers hebben we een handig stappenplan met tips opgesteld.

Stappenplan potentiële kopers
Stappenplan verkopers

Digitaal = veilig

Bij Makelaarsland loopt het verdere proces van verkopen en kopen al grotendeels contact- en papierloos. Verkopers en kopers hebben toegang tot een online account met alle (juridische) informatie die van belang is om een bod uit te brengen en te reageren. Onderhandelen gaat vervolgens telefonisch en het ondertekenen van de koopovereenkomst digitaal.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Onze adviseurs zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Contact opnemen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.