De grootste aankoopmakelaar in Eindhoven

Op zoek naar een huis in Eindhoven? Als u uw droomhuis heeft gevonden helpt Ron, onze Makelaarsland Agent in Eindhoven, u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen voor de zoektocht.

Een aankoopmakelaar is er voor u, als u een huis koopt. Soms is er verwarring over de rol van de makelaar. Een verkoopmakelaar zal altijd de belangen van de verkoper behartigen, nooit die van de koper. Dus schakel een aankoopmakelaar in als u op zoek bent naar een huis of er al één heeft gevonden. dan gaat hij meer naar de bezichtigingen. Hij kan u advies geven over de biedingen, hij doet de onderhandelingen én is uw deskundige sparringspartner tijdens de grootste aankopen die u waarschijnlijk ooit zal doen.

Om deze redenen schakelt u een aankoopmakelaar in

Het loont om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. U heeft waarschijnlijk niet heel vaak,  of misschien nog nooit een huis gekocht, dan is het niet zo gek dat u daar weinig tot niks van af weet. U loopt het risico om te veel te betalen. Of u komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Dan kan zijn in juridische stukken of in de bouw van het huis zelf. Onze aankoopmakelaar in Eindhoven is Ron. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Ron helpt u met aankoop in Eindhoven

€ 1860,- Dat is de prijs die u betaalt bij Makelaarsland voor het inschakelen van een aankoopmakelaar. Ron is de aankoopmakelaar in Eindhoven. Hij gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veelgestelde vragen over een aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Zitten de kosten van een aankoopmakelaar in de ‘kosten koper’?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.