De NVM no-risk clausule

Er zijn nog steeds veel woningzoekers. Deze potentiële woningkopers durven echter vaak niet tot koop over te gaan voordat hun eigen huis verkocht is. Makelaarsland biedt dé oplossing met de NVM no-risk clausule!

Bij Makelaarsland kun je jouw droomhuis kopen met de garantie dat je niet met je oude woning blijft zitten. Makelaarsland bied je NU de mogelijkheid om een bod uit te brengen onder voorbehoud van de verkoop van je eigen woning. Zo loop je geen risico op het bezit (en de lasten) van 2 woningen. Dat is wel zo veilig!

Hoe werkt de NVM no-risk clausule?

Je brengt een bod uit onder voorbehoud van de verkoop van je eigen woning. Indien er overeenstemming wordt bereikt over de koopsom, aanvaardingsdatum en voorwaarden wordt de koopovereenkomst door Makelaarsland opgesteld. Er wordt een extra artikel opgenomen (de NVM no-risk clausule) waarin staat dat jij de koop kosteloos kunt ontbinden als er binnen de afgesproken termijn (bijv. 6 maanden) geen koper voor jouw eigen huis is gevonden.

Makelaarsland daagt woningzoekers uit

Wij dagen jou uit om ons woningaanbod te bekijken, woningen vrijblijvend te bezichtigen en een bod uit te brengen met de NVM no-risk clausule. Dit geldt uiteraard alleen bij aankoop van een woning waarvan Makelaarsland verkopend makelaar is.

Meer weten over NVM no-risk of je huis verkopen via Makelaarsland? Bel 088 200 2000 of vraag een informatiegesprek aan.

Bovenstaande geldt alleen bij aankoop van een woning waarvan Makelaarsland verkopend makelaar is.