Dit is uw aankoopmakelaar Groningen: Makelaarsland

Op zoek naar een huis in Groningen? Als u uw droomhuis heeft gevonden helpt Jack, onze Makelaarsland Agent in Groningen, u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen voor de zoektocht naar uw nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar helpt u graag bij het kopen van een woning. Hij kan u helpen als u nog geen woning op het oog heeft, hij helpt u dan zoeken. Natuurlijk staan de te koop staande woningen op funda maar een aankoopmakelaar is soms toch nog even eerder op de hoogte. Dat is in deze overspannen markt echt geen overbodige luxe. Heeft u een huis op het oog dan gaat uw aankoopmakelaar graag mee naar de bezichtigingen. Wil u over gaan tot de volgende stap, dan helpt u aankoopmakelaar met bieden en hij doet de onderhandelingen voor u. Daarbij is hij uw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van uw leven.

Een aankoopmakelaar inschakelen in Groningen? Slim!

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont altijd. Omdat u waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, kunt u het risico lopen dat u te veel betaalt voor uw droomwoning. Of u komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat u gebreken niet goed heeft onderzocht of juridische stukken niet juist heeft kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Groningen is Jack. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een aankoopmakelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Jack helpt u graag uw droomhuis kopen in Groningen e.o.

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Jack gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veelgestelde vragen over aankoopmakelaar

Mag Makelaarsland optreden als verkoop- en aankoopmakelaar?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Zitten de kosten van een aankoopmakelaar in de ‘kosten koper’?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.