Jack is jouw aankoopmakelaar in Groningen

Op zoek naar een huis in Groningen? Als je je droomhuis hebt gevonden helpt Jack, onze Makelaarsland Agent in Groningen, je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen voor de zoektocht naar je nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar helpt je graag bij het kopen van een woning. Wanneer je nog geen woning op het oog hebt, helpt hij je zoeken. Natuurlijk staan de te koop staande woningen op funda maar een aankoopmakelaar is soms toch nog even eerder op de hoogte. Dat is in deze overspannen markt echt geen overbodige luxe. Heb je een huis op het oog dan gaat je aankoopmakelaar graag mee naar de bezichtigingen. Wil je over gaan tot de volgende stap, dan helpt je aankoopmakelaar met bieden en hij doet de onderhandelingen voor je. Daarbij is hij je deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van je leven.

Een aankoopmakelaar inschakelen in Groningen? Slim!

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont altijd. Omdat je waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, kun je het risico lopen dat je te veel betaalt voor je droomwoning. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat je gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Groningen is Jack. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een aankoopmakelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Jack helpt je graag je droomhuis te kopen in Groningen e.o.

Jack helpt je graag je droomhuis te kopen in Groningen e.o.

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,- . Jack gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veelgestelde vragen over aankoopmakelaar

Mag Makelaarsland optreden als verkoop- en aankoopmakelaar?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Zitten de kosten van een aankoopmakelaar in de ‘kosten koper’?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.