Extra presentatiediensten: Laat heel Nederland kennis maken met uw woning!

Uw woning is de mooiste die er is. Dat weet u. Maar nu de rest van Nederland nog. Laat heel Nederland uw woning zien met de extra presentatiediensten van Makelaarsland en kies hier hoe u uw huis wilt presenteren. Extra pakketdiensten zorgen net voor dat beetje extra aandacht die uw woning verdient!

Extra presentatiediensten

Met de extra presentatiediensten van makelaarsland verkoopt u uw huis nog sneller. Uw woning trekt nog meer bekijks en springt direct in het oog. Wilt u er ook zeker van zijn dat uw woning perfect gepresenteerd wordt, bekijk dan hieronder alle extra presentatiediensten die wij u bieden.

Funda presentatiepakket

Haal met het presentatiepakket het maximale uit funda. Deze mix aan producten zorgt ervoor dat uw huis 2 x langer wordt bekeken en dat er 2 x vaker contact met uw makelaar wordt opgenomen. Hoe meer extra diensten van funda u afneemt, hoe hoger u in de zoekresultaten naar voren komt. Normaal € 435 nu voor € 250.

Inbegrepen in het pakket:

 • Fotoreportage
 • 360 graden foto’s
 • Slideshow video
 • Virtuele tour funda
 • Interactieve 2- en 3D plattegronden

Hoogtefoto

Een hoogtefoto biedt een totaal andere kijk op uw woning. Ideaal om de ligging van uw woning op uw perceel te tonen of om auto’s die in de weg staan te omzeilen.

€ 25 per foto. Alleen af te nemen in combinatie met een reguliere fotoreportage.

 • Beter beeld
 • Uniek perspectief
 • Kleine meerprijs

Facebook advertentie

U kent het vast wel, de gesponsorde berichten van Facebook. Wij maken deze advertentie van uw te koop staande huis en zorgen ervoor dat deze op de Facebook tijdlijn van gemiddeld 1.000 mensen verschijnt. En niet zomaar 1.000 mensen. Onze slimme technologie ‘zoekt’ naar mensen waarvan de kans groot is dat ze op zoek zijn naar een huis als dat van u.

€ 35 = Gemiddeld 1.000+ vertoningen
€ 65 = Gemiddeld  5.000+ vertoningen
€ 95 = Gemiddeld 7.500+ vertoningen

 • Snel resultaat
 • Gerichte promotie
 • Extra bereik

Digitale restyling

Verrijk uw fotoreportage met een aantrekkelijke woningimpressie. Een foto van bijvoorbeeld een lege woonkamer wordt gerestyled met een modern, klassiek of landelijk interieur zodat potentiële kopers een indruk krijgen van alle mogelijkheden die uw huis biedt.

Digitale restyling € 100 per foto.

Funda Toppositie

Er is iemand op zoek naar uw huis, alleen weet hij het zelf nog niet. Tijd om uw huis in de schijnwerpers te zetten, zodat het vaker gevonden wordt. Dit kan met de funda Toppositie (€ 60). Deze zorgt ervoor dat uw woning een week of maand bovenaan de zoekresultaten in funda komt te staan. Tijdens deze periode heeft uw woning meer zichtbaarheid.

 • Uw huis staat met Toppositie prominent boven de resultatenlijst.
 • Met Toppositie is uw huis zichtbaar voor zoekers die naar een huis als dat van u zoeken: het wordt namelijk alleen getoond als plaats en prijs overeenkomen met een zoekopdracht.
 • U creëert extra zichtbaarheid, want uw huis kan in de resultatenlijst staan én als Toppositie boven aan de pagina.

Heeft u vragen over de extra presentatiediensten van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over de woningpresentatie

Wat u nog meer wilt weten over het funda Presentatie Pakket

Huis op funda plaatsen – wat zijn de mogelijkheden?

Presentatie funda wijzigen – Moet ik hiervoor betalen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.