Extra presentatiediensten: Laat heel Nederland kennis maken met jouw woning!

Jouw woning is de mooiste die er is. Dat weet jij. Maar nu de rest van Nederland nog. Laat heel Nederland jouw woning zien met de extra presentatiediensten van Makelaarsland en kies hier hoe je je huis wilt presenteren. Extra pakketdiensten zorgen net voor dat beetje extra aandacht die jouw woning verdient!

Extra presentatiediensten

Met de extra presentatiediensten van makelaarsland verkoop je je huis nog sneller. Jouw woning trekt nog meer bekijks en springt direct in het oog. Wil je er ook zeker van zijn dat jouw woning perfect gepresenteerd wordt, bekijk dan hieronder alle extra presentatiediensten die wij je bieden.

Funda presentatiepakket

Haal met het presentatiepakket het maximale uit funda. Deze mix aan producten zorgt ervoor dat jouw huis 2 x langer wordt bekeken en dat er 2 x vaker contact met je makelaar wordt opgenomen. Hoe meer extra diensten je van funda afneemt, hoe hoger je in de zoekresultaten naar voren komt. Normaal € 435 nu voor € 250.

Inbegrepen in het pakket:

 • Fotoreportage
 • 360 graden foto’s
 • Slideshow video
 • Virtuele tour funda
 • Interactieve 2- en 3D plattegronden

Hoogtefoto

Een hoogtefoto biedt een totaal andere kijk op je woning. Ideaal om de ligging van je woning op je perceel te tonen of om auto’s die in de weg staan te omzeilen.

€ 25 per foto. Alleen af te nemen in combinatie met een reguliere fotoreportage.

 • Beter beeld
 • Uniek perspectief
 • Kleine meerprijs

Facebook advertentie

Je kent het vast wel, de gesponsorde berichten van Facebook. Wij maken deze advertentie van je te koop staande huis en zorgen ervoor dat deze op de Facebook tijdlijn van gemiddeld 1.000 mensen verschijnt. En niet zomaar 1.000 mensen. Onze slimme technologie ‘zoekt’ naar mensen waarvan de kans groot is dat ze op zoek zijn naar een huis als dat van jou.

€ 35 = Gemiddeld 1.000+ vertoningen
€ 65 = Gemiddeld  5.000+ vertoningen
€ 95 = Gemiddeld 7.500+ vertoningen

 • Snel resultaat
 • Gerichte promotie
 • Extra bereik

Digitale restyling

Verrijk je fotoreportage met een aantrekkelijke woningimpressie. Een foto van bijvoorbeeld een lege woonkamer wordt gerestyled met een modern, klassiek of landelijk interieur zodat potentiële kopers een indruk krijgen van alle mogelijkheden die jouw huis biedt.

Digitale restyling € 100 per foto.

Funda Toppositie

Er is iemand op zoek naar jouw huis, alleen weet hij het zelf nog niet. Tijd om jouw huis in de schijnwerpers te zetten, zodat het vaker gevonden wordt. Dit kan met de funda Toppositie (€ 60). Deze zorgt ervoor dat jouw woning een week of maand bovenaan de zoekresultaten in funda komt te staan. Tijdens deze periode heeft jouw woning meer zichtbaarheid.

 • Jouw huis staat met Toppositie prominent boven de resultatenlijst.
 • Met Toppositie is je huis zichtbaar voor zoekers die naar een huis als dat van jou zoeken: het wordt namelijk alleen getoond als plaats en prijs overeenkomen met een zoekopdracht.
 • JE creëert extra zichtbaarheid, want je huis kan in de resultatenlijst staan én als Toppositie boven aan de pagina.

Heb je vragen over de extra presentatiediensten van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over de woningpresentatie

Wat je nog meer wilt weten over het funda Presentatie Pakket

Huis op funda plaatsen – wat zijn de mogelijkheden?

Presentatie funda wijzigen – Moet ik hiervoor betalen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.