Facebook Live Open Huis

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons allemaal. Het openbare leven staat stil, winkels zijn gesloten en mensen houden afstand van elkaar. Ook in de makelaardij is dat goed voelbaar. Om de huizenmarkt draaiende te houden heeft Makelaarsland daarom nu Facebook Live Open Huis.

Facebook Live Open Huis

Zijn er meerdere belangstellenden voor een woning? Dan is het mogelijk een open huis te houden. Ook dat kunnen we digitaal doen, namelijk via Facebook Live Open Huis. Op die manier kunnen alle geïnteresseerden vanaf de eigen bank meekijken met een rondleiding van de makelaar. Tijdens deze rondleiding biedt Facebook de mogelijkheid om vragen te stellen die de makelaar leest. Zo krijgen geïnteresseerden direct antwoord op hun vraag.

facebook live open huis

Hoe organiseer je zelf een Facebook Live Open Huis?

Dat is eenvoudig. Via MijnMakelaarsland vraag je onder ‘extra diensten’ een Virtueel Open Huis aan. Je kiest een datum en tijdstip voor het open huis en vervolgens geef je ons de link van jouw Facebook pagina door. Deze link wordt een half uur voordat het open huis gedeeld bij jouw woning op funda, zodat bezoekers kunnen deelnemen.

Tijd voor het open huis? Lees hier verdere instructies!

Volgend Facebook Live Open Huis:

Wanneer: Vrijdag 15 mei 17:15 uur
Adres: De Bloementuin 38 te Apeldoorn

BEKIJK HET FACEBOOK LIVE OPEN HUIS EVENT

Nodig: een internetverbinding en een Facebookaccount.

Digitaal = veilig

Bij Makelaarsland loopt het verdere proces van verkopen en kopen al grotendeels contact- en papierloos. Verkopers en kopers hebben toegang tot een online account met alle (juridische) informatie die van belang is om een bod uit te brengen en te reageren. Onderhandelen gaat vervolgens telefonisch en het ondertekenen van de koopovereenkomst digitaal.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Onze adviseurs zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Contact opnemen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.