Funda Presentatie Pakket: Wat u nog meer wilt weten

Het funda Presentatie Pakket is een combinatie van interactieve plattegronden, 360° foto’s en een video van uw woning. Met het funda Presentatie Pakket maakt uw huis een onvergetelijke indruk!

Dit pakket zorgt ervoor dat uw woning langer wordt bekeken en dat er dus ook meer potentiële kopers bereikt worden. Het funda Presentatie Pakket is bijna niet meer weg te denken uit een woningpresentatie.

Funda Presentatie Pakket: Hoe werkt het?

U vraagt het funda Presentatie Pakket via e-mail (info@makelaarsland.nl) of telefonisch (088 200 2000) aan. Een van onze vastgoedmedewerkers bestelt het pakket voor u. Vervolgens neemt de fotograaf van Blinqlab binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak om bij u langs te komen. De fotograaf levert de producten van funda Presentatie Pakket bij ons aan en wij zorgen voor de publicatie op funda.

Ontdek alles over Makelaarsland en funda

Ik heb al losse extra diensten aangeschaft, wat nu?

Het kan zijn dat u al een plattegrond, 360° foto of video los hebt aangeschaft. Het funda Presentatie Pakket overlapt reeds afgenomen producten. Helaas levert een reeds aangeschaft product geen extra korting op.

Wat zijn interactieve plattegronden?

Een plattegrond helpt de online kijker om de potentie van een object in te schatten en zich de woning eigen te maken. Een interactieve plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen en maakt inzichtelijk hoeveel vierkante meters de kamers zijn. Plattegronden bieden inzicht, interactie en ruimte om te dromen. U levert schetsen en/of (bouw)tekeningen aan bij Blinqlab. Zij maken deze interactief voor u.

Wat zijn 360° foto’s?

360° foto’s geven het gevoel midden in een woning te staan en bieden een kans om werkelijk rond te kijken. Van alle relevante ruimtes wordt een 360° foto gemaakt.

Wat houdt de video exact in?

Een video bij uw presentatie op funda brengt de sfeer van een huis en de directe omgeving over. In de video wordt ingezoomd op de mooiste en belangrijkste aspecten uit de foto’s van de woning, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen. Het is ook mogelijk om een ‘echte’ video te laten maken. Dit kan tegen een meerprijs in overleg met de fotograaf.

Hoe wordt de betaling geregeld?

Makelaarsland werkt samen met Blinqlab. Van Blinqlab ontvangt u de factuur met het gehele bedrag, dus productiekosten en plaatsing op funda.

Uw woning op funda plaatsen

Ook zonder extra presentatiediensten komt uw woning uiteraard op funda. Funda is het woningplatform van Nederland. Op Funda krijgt uw woning een nog groter bereik. Vul dit aan met het funda Presentatie Pakket en u weet zeker dat uw woning voldoende aandacht krijgt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw huis op funda te plaatsen of staat uw woning al via Makelaarsland op funda en wilt u een wijziging toepassen? Neem dan gerust contact op met Makelaarsland via 088 200 2000 of info@makelaarsland.nl, óf laat ons u bellen.

Bel mij terug!

Extra presentatiediensten naast funda?

Bij Makelaarsland bieden wij, naast het funda Presentatie Pakket, meerdere extra diensten aan waarmee u uw huis nog sneller onder de aandacht van een potentiële koper brengt. Zo kunt u kiezen voor een Facebook advertentie, maar ook voor een digitale restyling van uw foto’s. Zo krijgt uw woning de aandacht die het verdient!

Wilt u meer informatie over het funda Presentatie Pakket, of heeft u een andere dringende vraag? Twijfel dan niet en vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over funda presentatie

Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Huis op funda plaatsen – wat zijn de mogelijkheden?

Presentatie funda wijzigen – Moet ik hiervoor betalen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.