Gratis meeloopbezichtiging: Ontdek de voordelen van een aankoopmakelaar!

Wil je een huis aankopen? Neem dan zeker je eigen makelaar mee! Een aankoopmakelaar van Makelaarsland vertegenwoordigt namelijk jouw belangen.

Wat is een meeloopbezichtiging?

Wat is een meeloopbezichtiging?

‘Wat is het huis echt waard?
‘Wat moet ik bieden?’
‘Zijn er gebreken en wat moet ik dan doen?’

Als koper worstel je vaak met deze vragen. Daarom is het ideaal om iemand mee te nemen die van deze zaken echt verstand heeft en met je meeloopt door het huis. De meeloopbezichtiging dus. Deze is gratis en laat jou de voordelen van een aankoopmakelaar zelf ervaren!

Na de meeloopbezichtiging gaan we natuurlijk graag voor je aan de slag om de woning echt aan te kopen.

Vraag meeloopbezichtiging aan

Een aankoopmakelaar inschakelen: waarom?

Jouw eigen aankoopmakelaar

Jouw Makelaarsland Agent is goed op de hoogte van de huizenmarkt in jouw buurt. Dit is jouw vaste contactpersoon die je tijdens het aankoopproces zal begeleiden. Zo koop jij zorgeloos je nieuwe woning.

Voorsprong door kennis

Makelaarsland is de grootste NVM makelaar. Onze agents zijn ervaren en hebben alle data tot hun beschikking om jou goed te adviseren over de waarde en de staat van een woning. Ook worden de juridische zaken voor jou uitgezocht.

Onderhandelingen tot het uiterste

Jouw Makelaarsland Agent weet wat je moet bieden en onderhandelt namens jou met de verkopend makelaar. Jouw Agent gaat tot het uiterste om jouw woning tegen de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs aan te kopen.

Deal rond, zorgeloos ondertekenen

De koopovereenkomst wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd, zodat we zeker zijn dat alle afspraken goed zijn vastgelegd en jij zorgeloos kunt tekenen.

'Dit was onze eerste aankoop en we zijn van A tot Z geholpen. Onze Makelaarsland Agent had antwoord op al onze vragen en ging tot het uiterste voor ons.'

—Kopers Marktlaan 28, kochten hun eerste appartement

Heb je je droomhuis nog niet gevonden?

Dan kun je gemakkelijk een zoekopdracht aanmaken via Makelaarsland. Dan ontvang je altijd het nieuwste en meest complete NVM woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. En je bent 24/7 op de hoogte van nieuw aanbod, want zodra er een nieuwe woning online komt, krijg jij bericht!

Zoekopdracht instellen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.