Huis kopen in Hoofddorp of Haarlemmermeer?

Op zoek naar een huis in Hoofddorp of de Haarlemmermeer? Als je je droomhuis hebt gevonden helpt Vincent, onze Makelaarsland Agent in Hoofddorp en Haarlemmermeer, je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen voor de zoektocht naar je nieuwe huis.

Ben je op zoek naar een huis? Heb je verhuisplannen? Of heb je ergens ineens een prachtig huis gezien dat je graag wilt hebben? Een aankoopmakelaar help je bij het kopen van je huis. Je kunt een aankoopmakelaar inschakelen als je op zoek bent naar een huis óf als je al een huis gevonden hebt. Hij gaat dan mee naar de bezichtigingen. Voldoet de woning helemaal aan je wensen dan zal hij of zij je adviseren over een openingsbod. Wordt deze goed ontvangen dan zal hij of zij verder ook de onderhandelingen op zich nemen. Een ander groot pluspunt, of misschien wel het grootste is dat hij of zij een deskundig sparringspartner voor je is. Het is heel prettig om iemand te hebben met wie je je mogelijke twijfels kan bespreken, je hoop en je wensen.

Een aankoopmakelaar in Hoofddorp inschakelen is slim!

Het inschakelen van een aankoopmakelaar zal je altijd meer opbrengen dan dat het je kost. Het is zeer waarschijnlijk én logisch dat je niet de combinatie van deskundigheid en ervaring in huis hebt die gewenst is bij het aankopen van een huis. Dat kan resulteren in het kopen van een ‘kat in de zak’. Je komt achteraf dan voor onaangename verrassingen te staan omdat je gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Hoofddorp is Vincent. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Vincent helpt je met aankoop in Hoofddorp en Haarlemmermeer

Vincent helpt je met aankoop in Hoofddorp en Haarlemmermeer

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,- . Vincent gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veelgestelde vragen over aankoopmakelaars

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.