Huis kopen in Hoofddorp of de Haarlemmermeer?

Op zoek naar een huis in Hoofddorp of de Haarlemmermeer? Als u uw droomhuis heeft gevonden helpt Vincent, onze Makelaarsland Agent in Hoofddorp en Haarlemmermeer, u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen voor de zoektocht naar uw nieuwe huis.

Bent u op zoek naar een huis? Heeft u verhuisplannen? Of heeft u ergens ineens een prachtig huis gezien dat u graag wil hebben? Een aankoopmakelaar helpt u bij het kopen van uw huis. U kan een aankoopmakelaar inschakelen als u op zoek bent naar een huis óf als u al een huis gevonden hebt. Hij gaat dan mee naar de bezichtigingen. Voldoet de woning helemaal aan uw wensen dan zal hij of zij u adviseren over een openingsbod. Wordt deze goed ontvangen dan zal hij of zij verder ook de onderhandelingen op zich nemen. een ander groot pluspunt, of misschien wel het grootste is dat hij of zij een deskundig sparringspartner voor u is. Het is heel prettig om iemand te hebben met wie u u mogelijke twijfels kan bespreken, uw hoop en uw wensen.

Een aankoopmakelaar in Hoofddorp inschakelen is slim!

Het inschakelen van een aankoopmakelaar zal u altijd meer opbrengen dan dat het u kost. Het is zeer waarschijnlijk én logisch dat u niet de deskundigheid en ervaring in huis heeft die gewenst zijn bij het aankopen van een huis. Dat kan resulteren in het kopen van een ‘kat in de zak’. U komt achteraf dan voor onaangename verrassingen te staan omdat u gebreken niet goed heeft onderzocht of juridische stukken niet juist heeft kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Hoofddorp is Vincent. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Vincent helpt u met aankoop in Hoofddorp en Haarlemmermeer

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Vincent gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veelgestelde vragen over aankoopmakelaars

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Hoe verdien ik mijn investering in de aankoopmakelaar terug?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.