Huis op Funda

Huis op Funda

Funda is de grootste huizensite van Nederland. Op Funda kunt u terecht voor het grootste aanbod koopwoningen, huurwoningen, nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Funda heeft maandelijks 4 miljoen unieke bezoekers. Dit betekent dat bijna elke potentiële woningkoper op zoek gaat naar een woning op Funda. Funda biedt gemiddeld ca. 250.000 huizen te koop aan. Om de kwaliteit van de site te waarborgen, mogen alleen makelaars hun aanbod plaatsen op Funda. Om uw huis op Funda te plaatsen heeft u dus een makelaar nodig.

Waar moet u op letten?

Het is bij het verkopen van uw huis op Funda belangrijk dat u een makelaar kiest die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM is initiatiefnemer en oprichter van Funda. Met een NVM makelaar bent u verzekerd van professionaliteit en kwaliteit en krijgt u gegarandeerd een prominente plaatsing van uw huis op Funda.

Via welke makelaar?

Voor het kiezen van een NVM makelaar, die uw huis op Funda plaatst, kunt u ook terecht op de huizensite zelf. Op Funda kunt u namelijk zoeken op ‘NVM makelaars’. Vul de plaats of postcode in waar u een makelaar zoekt of zoek specifiek op de naam van een makelaar. U vindt op Funda dan een overzicht van de beschikbare makelaars met aanvullende informatie op een kantoorpagina. Op de kantoorpagina kunt u sinds kort ook makelaarsbeoordelingen vinden. De makelaarsbeoordelingen helpen u om een goed beeld te krijgen van de makelaar. Bekijk hier de kantoorpagina van Makelaarsland.

Uw huis op Funda met Makelaarsland

Wilt u uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning en duizenden euro's aan makelaarskosten besparen? Ga dan voor Makelaarsland.

» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Extra mogelijkheden van uw huis op Funda

Als uw woning in verkoop staat, kunt u diverse presentatiemogelijkheden inzetten om uw huis op Funda extra te laten opvallen. Zo kunt u verschillende rankingproducten inzetten om hoger in de zoekresultaten op Funda te komen, denk hierbij aan ‘Toppositie’ of ‘Woning in beeld’. Ook kunt u uw woningpresentatie verder verrijken door bijvoorbeeld plattegronden, 360 graden foto’s of een video.


Gratis informatiegesprek

Maak kennis met Makelaarsland. Bel ons op 088 200 2000 of laat ons contact met u opnemen.

Gesprek aanvragen

Vrijblijvend uitproberen

Maak gratis een proef woningpresentatie en neem een kijkje achter de schermen bij Makelaarsland.

Meld u gratis aan