Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Een opdracht bij Makelaarsland loopt voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat wij je verkopend makelaar blijven totdat je woning is verkocht.

Jouw makelaar en het team van Makelaarsland stellen alles in het werk om je woning snel te verkopen. Wij hebben ruime ervaring in het verkopen van woningen en zullen alle mogelijkheden aangrijpen om een uitstekend resultaat te behalen.

Huis verkopen op funda
Je bepaalt zelf het moment dat je woning wordt gepubliceerd op Makelaarsland en funda. Makelaarsland zal je huis op funda plaatsen wanneer alle gegevens door jou en Makelaarsland zijn ingevoerd op MijnMakelaarsland. Als je woningdossier voor 100% compleet is, verschijnt de button ‘Ik ben klaar voor verkoop’. Nadat je op deze button hebt geklikt neemt jouw makelaar contact met je op om de woningpresentatie en vraagprijsstrategie met je te bespreken.

Als je woningpresentatie goed is, wordt jouw huis op funda, Makelaarsland en andere grote huizensites gepubliceerd. Je huis is direct zichtbaar op Makelaarsland.nl. Het kan 1 á 2 dagen duren voordat je huis op funda goed zichtbaar is.

Hoe lang staat mijn huis op funda?

In het vaste lage tarief van Makelaarsland zijn inbegrepen: de publiciteitskosten voor de aanmelding in de centrale NVM-computer en de plaatsing op funda.nl voor het eerste jaar na de datum waarop de opdracht is verleend. Je kunt in eerste instantie dus jouw huis op funda te koop zetten voor een jaar. Voor elk opvolgend jaar is de opdrachtgever een extra bedrag aan publiciteitskosten verschuldigd.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.