Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Een opdracht bij Makelaarsland loopt voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat wij uw verkopend makelaar blijven totdat uw woning is verkocht.

Uw makelaar en het team van Makelaarsland stellen alles in het werk om uw woning snel te verkopen. Wij hebben ruime ervaring in het verkopen van woningen en zullen alle mogelijkheden aangrijpen om een uitstekend resultaat te behalen.

Huis op funda te koop zetten
U bepaalt zelf het moment dat uw woning wordt gepubliceerd op Makelaarsland en funda. Makelaarsland zal uw huis op funda plaatsen wanneer alle gegevens door u en de taxateur zijn ingevoerd op MijnMakelaarsland. Als u alle gegevens hebt ingevoerd en uw woningdossier voor 100% compleet is, verschijnt de button ‘Start Verkoop’. Nadat u op deze button hebt geklikt neemt uw makelaar contact met u op om de woningpresentatie en vraagprijsstrategie met u te bespreken.

Als uw woningpresentatie goed is, wordt uw huis op funda, Makelaarsland en andere grote huizensites gepubliceerd. Uw huis is direct zichtbaar op Makelaarsland.nl. Het kan 1 á 2 dagen duren voordat uw huis op funda goed zichtbaar is.

Hoe lang staat mijn huis op funda?

In het tarief van 1.290 euro zijn inbegrepen de publiciteitskosten voor de aanmelding in de centrale NVM-computer en de plaatsing op funda.nl voor het eerste jaar na de datum waarop de opdracht is verleend. U kunt in eerste instantie dus uw huis op funda te koop zetten voor een jaar. Voor elk opvolgend jaar is de opdrachtgever een extra bedrag aan publiciteitskosten verschuldigd a 129 euro (incl. BTW).

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.