Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Een opdracht bij Makelaarsland loopt voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat wij je verkopend makelaar blijven totdat je woning is verkocht.

Jouw makelaar en het team van Makelaarsland stellen alles in het werk om je woning snel te verkopen. Wij hebben ruime ervaring in het verkopen van woningen en zullen alle mogelijkheden aangrijpen om een uitstekend resultaat te behalen.

Huis op funda te koop zetten
Je bepaalt zelf het moment dat je woning wordt gepubliceerd op Makelaarsland en funda. Makelaarsland zal je huis op funda plaatsen wanneer alle gegevens door jou en de taxateur zijn ingevoerd op MijnMakelaarsland. Als je alle gegevens hebt ingevoerd en je woningdossier voor 100% compleet is, verschijnt de button ‘Start Verkoop’. Nadat je op deze button hebt geklikt neemt jouw makelaar contact met je op om de woningpresentatie en vraagprijsstrategie met je te bespreken.

Als je woningpresentatie goed is, wordt je huis op funda, Makelaarsland en andere grote huizensites gepubliceerd. Je huis is direct zichtbaar op Makelaarsland.nl. Het kan 1 á 2 dagen duren voordat je huis op funda goed zichtbaar is.

Hoe lang staat mijn huis op funda?

In het tarief van 1.290 euro zijn inbegrepen de publiciteitskosten voor de aanmelding in de centrale NVM-computer en de plaatsing op funda.nl voor het eerste jaar na de datum waarop de opdracht is verleend. Je kunt in eerste instantie dus jouw huis op funda te koop zetten voor een jaar. Voor elk opvolgend jaar is de opdrachtgever een extra bedrag aan publiciteitskosten verschuldigd a 129 euro (incl. BTW).

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.