Jouw makelaar in Den Haag: Makelaarsland

Ben je momenteel woonachtig in Den Haag en wil je graag je huis verkopen, óf wil je juist graag in Den Haag wonen? Dan wil je dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Den Haag: Makelaarsland.

De makelaars van Makelaarsland zijn experts in het verkopen van huizen en hebben veel ervaring in Den Haag. Makelaarsland is lid van de NVM, dus goede kwaliteit is gegarandeerd. Onze NVM makelaars verkopen honderden woningen per jaar en weten als geen ander hoe spannend en belangrijk het verkopen én aankopen van je huis voor je is.

Met Makelaarsland je huis verkopen of aankopen in Den Haag

Door je huis te verkopen met Makelaarsland ben je verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar tegen een scherpe prijs. Ook in Den Haag kun je de voordelen van onze unieke formule ervaren zowel voor ML Online als ML Lokaal.

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Den Haag de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over jouw makelaar in Den Haag.
 • Bereik woningzoekers in jouw eigen woonplaats
  Iedereen die in Den Haag op zoek is naar een woning, moet jouw woning kunnen vinden. Daarom zorgen onze makelaars dat je te koop staande woning in Den Haag perfect wordt gepresenteerd op de grootste woningsites van Nederland. Omdat bijna 100% van de woningzoekers een woning zoekt via funda, staat je huis uiteraard prominent gepresenteerd op de grootste huizensite van Nederland.
 • Je verkoopstatus altijd inzichtelijk
  Als je verkopend makelaar in Den Haag zullen wij ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop van je huis. Per e-mail, sms en telefoon houdt jouw makelaar je op de hoogte. Je kunt ook zelf op de hoogte blijven met de Makelaarsland app!
 • Bespaar duizenden euro’s
  Dankzij jouw actieve rol bij het verkopen van je huis of appartement betaal je veel minder makelaarskosten dan bij andere makelaars in Den Haag. De courtage kan bij traditionele makelaars al snel oplopen tot duizenden euro’s. Verkoop je je huis via Makelaarsland, dan betaal je een vast tarief, achteraf bij de notaris.

Martin en Mels nemen je alles uit handen!

Je wilt een woning in Den Haag kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Wij begrijpen dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Een van ons komt graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland Online slechts een vast laag tarief.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de verkoop of aankoop van je woning in Den Haag?

Ontmoet jouw Makelaarsland Agent

Den Haag: woningmarkt

In Den Haag staan bijna 2.700 woningen te koop, waarvan het merendeel uit appartementen bestaat en bestaande bouw is. Het grootste aanbod te koop staande woningen kun je vinden in Kijkduin. Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 700 woningen verkocht in Den Haag.

Wil je ook je woning in Den Haag verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.