Uw NVM makelaar in Aalsmeer: Makelaarsland

Een NVM makelaar in Aalsmeer, maar dan een waarmee u door samen te werken duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart: Makelaarsland.

Bij Makelaarsland staan onze makelaars voor u klaar. Makelaarsland is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste NVM makelaar van Nederland. Dit vanwege de unieke formule, waarbij u voor een vaste lage courtage van € 1.290 uw huis of appartement in Aalsmeer samen met Makelaarsland verkoopt.

Uw huis verkopen in Aalsmeer

Wij begeleiden u in het volledige verkoopproces van uw woning in Aalsmeer. Wij verzorgen de woningopname van uw huis in Aalsmeer, houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw ‘in verkoop’ staande huis of appartement in Aalsmeer, begeleiden u tijdens onderhandelingen en stellen na overeenstemming de koopovereenkomst op.

Zelf actief betrokken bij de verkoop van uw woning

U begeleidt zelf de bezichtigingen van uw huis in Aalsmeer. Er zitten veel voordelen aan het zelf begeleiden van bezichtigingen. Wie kent uw huis en buurt te Aalsmeer immers beter dan uzelf? Geïnteresseerden stellen het erg op prijs als zij buiten werktijden kunnen langskomen en horen graag uw verhalen over het huis en de buurt waarin u woont.

Verkopen van uw huis in Aalsmeer doen wij samen!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.