Jouw NVM makelaar in Aalsmeer: Makelaarsland

Een NVM makelaar in Aalsmeer, maar dan een waarmee je door samen te werken duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart: Makelaarsland.

Bij Makelaarsland staan onze makelaars voor je klaar. Makelaarsland is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste NVM makelaar van Nederland. Dit vanwege de unieke formule, waarbij je voor een vaste lage courtage je huis of appartement in Aalsmeer samen met Makelaarsland verkoopt.

Jouw huis verkopen in Aalsmeer

Wij begeleiden je in het volledige verkoopproces van je woning in Aalsmeer. Wij verzorgen de woningopname van jouw huis in Aalsmeer, houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent jouw ‘in verkoop’ staande huis of appartement in Aalsmeer, begeleiden je tijdens onderhandelingen en stellen na overeenstemming de koopovereenkomst op.

Betrokken bij de verkoop van je woning

Vincent (Makelaarsland Agent in jouw regio) kan jou helpen bij de verkoop van je huis in Aalsmeer, of je doet zelf de bezichtigingen. Er zitten veel voordelen aan het zelf begeleiden van bezichtigingen. Wie kent jouw huis en buurt te Aalsmeer immers beter dan jijzelf? Geïnteresseerden stellen het erg op prijs als zij buiten werktijden kunnen langskomen en horen graag jouw verhalen over het huis en de buurt waarin je woont.

Verkopen van je huis in Aalsmeer doen wij samen!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.