Jouw NVM makelaar in Aalsmeer: Makelaarsland

Een NVM makelaar in Aalsmeer, maar dan een waarmee je door samen te werken duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart: Makelaarsland.

Bij Makelaarsland staan onze makelaars voor je klaar. Makelaarsland is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste NVM makelaar van Nederland. Dit vanwege de unieke formule, waarbij je voor een vaste lage courtage van € 1.286 je huis of appartement in Aalsmeer samen met Makelaarsland verkoopt.

Jouw huis verkopen in Aalsmeer

Wij begeleiden je in het volledige verkoopproces van je woning in Aalsmeer. Wij verzorgen de woningopname van je huis in Aalsmeer, houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent jouw ‘in verkoop’ staande huis of appartement in Aalsmeer, begeleiden je tijdens onderhandelingen en stellen na overeenstemming de koopovereenkomst op.

Zelf actief betrokken bij de verkoop van je woning

Jij begeleidt zelf de bezichtigingen van je huis in Aalsmeer. Er zitten veel voordelen aan het zelf begeleiden van bezichtigingen. Wie kent je huis en buurt te Aalsmeer immers beter dan jijzelf? Geïnteresseerden stellen het erg op prijs als zij buiten werktijden kunnen langskomen en horen graag je verhalen over het huis en de buurt waarin je woont.

Verkopen van je huis in Aalsmeer doen wij samen!