Jouw makelaar in Alkmaar, Makelaarsland

NVM makelaar nodig in Alkmaar? Kijk snel bij Makelaarsland! Onze makelaars helpen jou om jouw huis het beste te kopen of te verkopen.

Makelaarsland is de NVM makelaar in Alkmaar. Er zijn veel voordelen wanneer je je woning koopt of verkoopt met een makelaar van Makelaarsland in Alkmaar:

  • Onze makelaars verkopen samen gemiddeld meer dan 3000 woningen per jaar. Met al hun ervaring kunnen ze jou dus uitstekend helpen met de aan- of verkoop van jouw woning.
  • Bij Makelaarsland betaal je altijd achteraf en een vast en laag bedrag, ongeacht de prijs of ligging van de woning. Zo bespaar je tot duizenden euro’s op je makelaarskosten in vergelijking met de gemiddelde traditionele makelaar in Alkmaar.
  • In Alkmaar kun je kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt!
  • Jouw makelaar dichtbij. Ga je aankopen? Jouw makelaar komt uit de omgeving van Alkmaar, dus weet precies wat er speelt!
  • Prijs/kwaliteit van 9,2! Onze klanten geven onze prijs/kwaliteit gemiddeld een 9,2. Je bent dus in goede handen.

Makelaarsland: de makelaar in Alkmaar

Wil je een makelaar die jou volledig ontzorgt tijdens de verkoop? Dan is Makelaarsland Lokaal de dienst voor jou! Voor het vaste lage bedrag van €2.780 regelt jouw Makelaarsland Agent alles voor je! Wil je nog meer besparen? Dat kan! Wanneer je zelf meehelpt met de verkoop door onder andere de bezichtigingen zelf te doen, en de presentatietekst te schrijven neem je de makelaar werk uit handen. Zo houd jij alle controle over jouw verkoop en je houdt de makelaarskosten laag. Is dit wat voor jou? Kies dan Makelaarsland Online.

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat jouw woning waard is? Makelaarsland helpt nu met een vrijblijvende waardebepaling.

Jouw makelaar dichtbij in Alkmaar

Ik ben Rob, jouw Makelaarsland Agent in regio Alkmaar. Ik help jou met zowel de aankoop als verkoop van je huis of appartement in Alkmaar. Mijn liefde voor woningen is al vroeg begonnen, als jonge jongen ging ik vaak met mijn vader mee naar de bouw van woningen waar hij de architect van was. Vanaf dat moment heb ik altijd interesse gehad in huizen; hoe worden ze gebouwd, waarom vinden mensen juist dit, of juist dat mooi? In het makelaarsvak heb ik hier nu dagelijks mee te maken en help ik mensen bij één van de grootste beslissingen in hun leven; het verkopen en/of kopen van een huis.

Wil je meer weten over mij en hoe ik jou kan helpen de aan- of verkoop van jouw woning in Alkmaar?

Meer over Rob

Makelaarsland: de lage courtage makelaar in Alkmaar

Met Makelaarsland Online ben je zelf actief bij de verkoop van je huis of appartement in Alkmaar en daarom bespaar je duizenden euro’s aan courtage. Waar je bij een andere makelaar in Alkmaar een percentage van de verkoopprijs betaalt van circa 1,5%, betaal je bij Makelaarsland een vast tarief, je komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. Wil je weten wat jij kunt besparen met Makelaarsland Online?

Over Alkmaar

Veel mensen zullen Alkmaar kennen van  de voetbalclub AZ, of van de kaasmarkt op het Waagplein, met daarnaast het Waaggebouw. Alkmaar heeft een sprekend historisch centrum. Een van de bekendste gebouwen is de Grote kerk, ofwel Sint-Laurenskerk, die je vanuit de gehele Lange straat kunt zien. Alkmaar is zo goed als vastgegroeid aan veel van de omliggende plaatsen zoals Heerhugowaard, Bergen, Sint-Pancras en Heiloo.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.