Jouw NVM makelaar in Almere: Makelaarsland

Wil je jouw woning in Almere verkopen of wil je juist graag in Almere of omgeving een huis kopen? Als NVM makelaar hebben wij veel ervaring in Almere.

Zoek je een makelaar in Almere? Ook in Almere kun je Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Makelaarsland: jouw verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Almere

In Almere kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van je huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Almere. Wil je ook jouw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoop je je huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Almere.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Almere de keuze om voor Makelaarsland Online te kiezen of Makelaarsland Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met Makelaarsland Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over Makelaarsland Lokaal in Almere.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je, zowel bij Makelaarsland Online als bij Makelaarsland Lokaal een eigen makelaar die je begeleidt bij het verkopen van je huis in Almere. Bij Makelaarsland Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij Makelaarsland Lokaal komt je makelaar bij je thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij Makelaarsland Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Je woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers je woning in Almere goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Almere.
 • Jij kiest hoeveel makelaar je nodig hebt!
  Heb je zelf geen tijd, zin of mogelijkheid om actief mee te helpen, dan kun je je ook volledig door onze lokale makelaar laten ontzorgen met Makelaarslaarsland Lokaal. Onze makelaar in Almere is Mark. Ook met Makelaarsland Lokaal betaal je één vast bedrag. Geen verassingen achteraf.
 • Ben je op zoek naar een huis?
  Ook je huis aankopen doen wij voor je in Almere en omgeving.

Mark neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Almere kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland altijd een vast en laag bedrag.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen bij de verkoop van je woning in Almere in de vorm van Makelaarsland Lokaal óf Makelaarsland Online?

Lees meer over Mark

Wat doet onze verkoopmakelaar voor jou?

Bij Makelaarsland Online verkopen we samen jouw huis. Jij doet wat je het beste kunt, namelijk tekst en bezichtigingen. Wij doen de rest. Een lokale NVM taxateur/makelaar in Almere bezoekt jouw huis voor een waardebepaling, je bespreekt met je persoonlijke makelaar de verkoopstrategie en bepaalt samen de vraagprijs. Jouw makelaar zorgt voor de publicatie en zodra er biedingen komen verzorgt de makelaar namens jou de onderhandelingen. Uiteraard wordt ook de koopovereenkomst bij ons kosteloos opgemaakt en wij nemen jou alle juridische rompslomp uit handen.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Over Almere

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is zij Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland. Almere telt bijna 200.000 inwoners.

Makelaarsland heeft in Almere al ruim 1.696  woningen verkocht, een aantal waar we trots op zijn!

Probeer het nu gratis uit en ga direct van start met jouw woningpresentatie

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.