Jouw makelaar in Almere: Makelaarsland

Bespaar veel geld met Makelaarsland, jouw makelaar in Almere voor verkoop van woningen.

Wil jij je woning in Almere verkopen? NVM makelaar Makelaarsland heeft veel ervaring in Almere. Dankzij de unieke verkoopformule profiteer je van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Verkoop jouw huis in Almere met Makelaarsland en bespaar

Schakel je één van onze makelaars in voor de verkoop van je huis, dan bespaar je duizenden euro’s. Bij Makelaarsland betaal je namelijk een vast bedrag van € 1.286 (incl. BTW). Dit is vele malen goedkoper dan de courtage die de gemiddelde makelaar in Almere vraagt voor hun dienstverlening.

Meer kopers in Almere bereiken

Je wilt je huis in Almere verkopen. Hiervoor is het van belang dat je zoveel mogelijk woningzoekenden in Almere bereikt. Je krijgt van Makelaarsland een uitgebreid presentatiepakket toegestuurd, waarmee je potentiële kopers en makelaars in Almere kunt bereiken. Maar met onze hulp kun je nog veel meer doen om je huis onder de aandacht te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van social media of een buurtmailing?

Prominent op Funda

Natuurlijk zorgen wij er voor dat je een prominente vermelding krijgt op Funda en andere relevante huizenwebsites. Daarnaast brengen wij je huis onder de aandacht bij alle mensen die in het NVM zoekersbestand staan en een woning in Almere zoeken.

Wat doen onze verkoopmakelaars voor jou?

Bij Makelaarsland verkopen we samen je huis. Jij doet wat je het beste kunt, namelijk tekst, foto’s en bezichtigingen. Wij doen de rest. Een lokale NVM taxateur/makelaar in Almere bezoekt je huis voor een waardebepaling, je bespreekt met je persoonlijke makelaar de verkoopstrategie en bepaalt samen de vraagprijs. Je makelaar zorgt voor de publicatie en zodra er biedingen komen verzorgt de makelaar namens jou de onderhandelingen.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan
» Probeer het nu gratis uit en ga direct van start met je woningpresentatie

Over Almere

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is zij Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland. Almere telt bijna 200.000 inwoners.

Makelaarsland heeft in Almere al ruim 540 woningen verkocht, een aantal waar we trots op zijn!