Internetmakelaars vergelijken

Makelaar in Amsterdam

Zoekt u een goede makelaar in Amsterdam voor de verkoop van uw huis?

"Ik hoor nooit wat", "Erg makkelijk verdiend", "Ze bellen nooit terug", "Alleen tijdens kantooruren". Veel gehoorde geluiden over makelaars in Amsterdam. Makelaarsland biedt al 8 jaar een goed alternatief. Makelaarsland is als NVM makelaar actief in heel Nederland, maar biedt juist lokaal grote voordelen boven de aanpak van de vele concurrerende traditionele makelaars in Amsterdam.

Dankzij onze unieke formule kunt u uw woning in Amsterdam snel en efficiënt verkopen met een goedkope en ervaren NVM makelaar. Kies ook voor Makelaarsland als uw makelaar in Amsterdam!

Bekijk onze video over het verkopen van je huis in Amsterdam:

Huis verkopen Amsterdam

Kan Makelaarsland u helpen als verkoopmakelaar in Amsterdam?
Dit zijn de voordelen van het verkopen van uw huis in Amsterdam via Makelaarsland:

  • Samen met NVM en Funda
    Door uw huis te verkopen met NVM makelaar Makelaarsland bent u verzekerd van NVM kwaliteit. Als echte NVM makelaar plaatsen wij uw woning uiteraard prominent op Funda. Geen woningzoeker kan om uw woning heen!
  • U de bezichtigingen, wij de rest
    Uw enthousiasme en kennis van uw woning worden gecombineerd met de expertise van uw makelaar bij Makelaarsland. U verzorgt zelf de bezichtigingen en dit is wel zo prettig voor potentiële kopers! Het is namelijk een groot pluspunt dat zij buiten werktijden uw woning kunnen bezichtigen.
  • Vaste lage courtage van € 1.286
    Omdat u zelf actief bent bij de verkoop, betaalt u gemiddeld duizenden euro's minder dan bij een andere makelaar in Amsterdam.

Wilt u uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning en duizenden euro's aan makelaarskosten besparen? Dan is Makelaarsland ook voor de verkoop van uw woning in Amsterdam de juiste keuze. Lees meer over de dienstverlening in onze verkoopbrochure.

De NVM verkoopmakelaars van Makelaarsland verkopen honderden woningen per jaar in heel Nederland. De meeste woningen verkopen onze NVM makelaars in Amsterdam. Alleen al in 2015 hebben wij 3.300 huizen verkocht, waarvan ruim 400 woningverkopen in Amsterdam.

Wilt u ook uw woning in Amsterdam verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland?
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan


Historie: makelaars in Amsterdam

Oorspronkelijk verkochten "makelaars" in Amsterdam helemaal geen huizen, maar waren zij actief op de stapelmarkt in de handel van ‘roerende' goederen, zoals voedingsstoffen uit verre landen.
In 1578 werd in Amsterdam het eerste makelaarsgilde opgericht en vanaf de 16e eeuw groeide het beroep van makelaar enorm.

Via de (beurs-)makelaars op de Amsterdamse beurs is de term in het dagelijks gebruik vooral betrekking gaan hebben op de handel in onroerend goed, al kunnen makelaars ook bemiddelen in andere transacties.

Wie op dit moment voor de verkoop van een huis een makelaar in Amsterdam zoekt, kan bij talloze gevestigde makelaardijen terecht, die over het algemeen een vergelijkbare aanpak hebben. Makelaarskosten kunnen vooral bij duurdere panden in Amsterdam enorm oplopen omdat ze gebaseerd zijn op een percentage van de verkoopprijs. Onze werkwijze wijkt af van de traditionele makelaardij en bespaart u duizenden euro's aan courtage. Bij het verkopen van uw huis in Amsterdam via Makelaarsland betaalt u een vast laag tarief van € 1.286.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Amsterdam

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen