Uw makelaar in Amsterdam: Makelaarsland

Bent u momenteel woonachtig in Amsterdam en wilt u graag uw huis verkopen, dan wilt u dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Amsterdam: Makelaarsland.

De huizenmarkt zit in de lift en zeker in de Randstad en Amsterdam. Een goed moment om uw huis te verkopen, juist nu met Makelaarsland. Makelaarsland biedt al 14 jaar een andere manier van verkopen. Een nieuwe, moderne manier. Wij denken dat de transparante samenwerking tussen een makelaar en verkoper dé beste combinatie is en garant staat voor succes. Dat hebben we inmiddels bewezen door de grootste NVM makelaar van Nederland te zijn en jaarlijks de meeste huizen te verkopen. U bent dan ook verzekerd van NVM kwaliteit en een prominente positie op funda. Zowel in Amsterdam als daarbuiten.

Amsterdam: woningmarkt

De NVM verkoopmakelaars van Makelaarsland verkopen honderden woningen per jaar in heel Nederland. De meeste woningen verkopen onze NVM makelaars in Amsterdam. Alleen al in 2018 hebben wij ruim 3.700 huizen verkocht, waarvan een kleine 300 woningen in Amsterdam.

Dit zijn de voordelen van uw huis verkopen met Makelaarsland 

  • Eenvoudig 4 stappenplan

Wij hebben een eenvoudig 4 stappenplan dat we samen doorlopen. Daarvan doe uzelf de bezichtigingen en doet Makelaarsland de rest. Wij doen de woningopname, maken het taxatierapport, geven vraagprijsadvies en bespreken de verkoopstrategie. Uiteindelijk doen wij de onderhandelingen, nemen de juridische zaken voor onze rekening, de notaris stelt het verkoopcontract op en wij zorgen voor de juiste afhandeling.

  • U doet de bezichtigingen

Wij zijn ervan overtuigd dat u als verkoper uw huis, uw buurt en uw buren het beste kent. U kunt uw kijkers vol overtuiging en enthousiasme rondleiden en al hun dringende vragen gelijk beantwoorden. Daarbij kunt u direct schakelen met geïnteresseerden en hoeft u niet af te wachten tot de makelaar een afspraak maakt tijdens kantooruren. U kunt de kijkers ’s avonds of in het weekend ontvangen en u hoeft uw huis niet uit.

  • 24/7 inzicht in de voortgang

Door het gebruik van de app en de online ‘mijnMakelaarsland’ omgeving heeft u altijd inzicht in de voortgang van de verkoop. U kunt tekst toevoegen en aanpassen, zelf de foto’s uploaden en bijwerken als dat nodig is. Uiteraard staat er een heel team van adviseurs voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren. Heeft u hulp nodig bij het maken van de foto’s? Wij hebben professionele fotografen in dienst die u graag helpen.

  • Altijd één vaste lage prijs van € 1.290

Omdat u zelf actief bent bij de verkoop, namelijk het doen van de bezichtigingen, scheelt dat aanzienlijk in de prijs. U neemt alle tijd om de kijkers rond te leiden en wij hebben alle tijd om ons te focussen op de juridische zaken en uiteindelijk de onderhandelingen. Hierdoor bent u gemiddeld duizenden euro’s minder kwijt dan bij een andere makelaar in Amsterdam. Én bij Makelaarsland betaalt u de makelaarskosten pas nadat uw woning definitief verkocht is: no cure no pay!

Bereken uw besparing

Wie op dit moment voor de verkoop van een huis een makelaar in Amsterdam zoekt, kan bij talloze gevestigde makelaardijen terecht, die over het algemeen een vergelijkbare aanpak hebben. Makelaarskosten kunnen vooral bij duurdere panden in Amsterdam enorm oplopen omdat ze gebaseerd zijn op een percentage van de verkoopprijs. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat u kunt besparen op de verkoop van uw woning?

Bereken mijn besparing!

Dus, wilt u uw huis prominent op funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning en duizenden euro’s aan makelaarskosten besparen? Dan is Makelaarsland ook voor de verkoop van uw woning in Amsterdam de juiste keuze. Lees meer over de dienstverlening in onze verkoopbrochure.

Verkoopbrochure aanvragen

Liever kijken dan lezen? Bekijk onze video over het verkopen van uw huis in Amsterdam:

Huis verkopen Amsterdam

Historie: Makelaars in Amsterdam

Oorspronkelijk verkochten ‘makelaars’ in Amsterdam helemaal geen huizen, maar waren zij actief op de stapelmarkt in de handel van ‘roerende’ goederen, zoals voedingsstoffen uit verre landen.
In 1578 werd in Amsterdam het eerste makelaarsgilde opgericht en vanaf de 16e eeuw groeide het beroep van makelaar enorm.

Via de (beurs-)makelaars op de Amsterdamse beurs is de term in het dagelijks gebruik vooral betrekking gaan hebben op de handel in onroerend goed, al kunnen makelaars ook bemiddelen in andere transacties.

Wilt u ook uw woning in Amsterdam verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.