Jouw makelaar in Amsterdam: Makelaarsland

Ben je momenteel woonachtig in Amsterdam en wil je graag jouw huis verkopen, dan wil je dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Amsterdam: Makelaarsland.

De huizenmarkt zit in de lift en zeker in de Randstad en Amsterdam. Een goed moment om je huis te verkopen, juist nu met Makelaarsland. Makelaarsland biedt al 14 jaar een andere manier van verkopen. Een nieuwe, moderne manier. Wij denken dat de transparante samenwerking tussen een makelaar en verkoper dé beste combinatie is en garant staat voor succes. Dat hebben we inmiddels bewezen door de grootste NVM makelaar van Nederland te zijn en jaarlijks de meeste huizen te verkopen. Je bent dan ook verzekerd van NVM kwaliteit en een prominente positie op funda. Zowel in Amsterdam als daarbuiten.

Amsterdam: woningmarkt

De NVM verkoopmakelaars van Makelaarsland verkopen honderden woningen per jaar in heel Nederland. De meeste woningen verkopen onze NVM makelaars in Amsterdam. Alleen al in 2018 hebben wij ruim 3.700 huizen verkocht, waarvan een kleine 300 woningen in Amsterdam.

Dit zijn de voordelen van je huis verkopen met Makelaarsland 

  • Eenvoudig stappenplan

Wij hebben een eenvoudig stappenplan dat we samen doorlopen. Daarvan doe jij zelf de bezichtigingen en doet Makelaarsland de rest. Wij doen de woningopname, maken het taxatierapport, geven vraagprijsadvies en bespreken de verkoopstrategie. Uiteindelijk doen wij de onderhandelingen, nemen de juridische zaken voor onze rekening, de notaris stelt het verkoopcontract op en wij zorgen voor de juiste afhandeling.

  • Jij doet de bezichtigingen

Wij zijn ervan overtuigd dat jij als verkoper je huis, jouw buurt en buren goed kent. Je kunt jouw kijkers vol overtuiging en enthousiasme rondleiden en al hun dringende vragen gelijk beantwoorden. Daarbij kun je direct schakelen met geïnteresseerden en hoef je niet af te wachten tot de makelaar een afspraak maakt tijdens kantooruren. Je kunt de kijkers ’s avonds of in het weekend ontvangen en je hoeft je huis niet uit.

  • 24/7 inzicht in de voortgang

Door het gebruik van de app en de online ‘mijnMakelaarsland’ omgeving heb je altijd inzicht in de voortgang van de verkoop. Uiteraard staat er een heel team van adviseurs voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.

  • Altijd één vaste lage prijs

Omdat je zelf actief bent bij de verkoop, namelijk het doen van de bezichtigingen, scheelt dat aanzienlijk in de prijs. Je neemt alle tijd om de kijkers rond te leiden en wij hebben alle tijd om ons te focussen op de juridische zaken en uiteindelijk de onderhandelingen. Hierdoor ben je gemiddeld duizenden euro’s minder kwijt dan bij een andere makelaar in Amsterdam. Én bij Makelaarsland betaal je de makelaarskosten pas nadat jouw woning definitief verkocht is.

Bereken jouw besparing

Wie op dit moment voor de verkoop van een huis een makelaar in Amsterdam zoekt, kan bij talloze gevestigde makelaardijen terecht, die over het algemeen een vergelijkbare aanpak hebben. Makelaarskosten kunnen vooral bij duurdere panden in Amsterdam enorm oplopen omdat ze gebaseerd zijn op een percentage van de verkoopprijs. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief.

Benieuwd wat jij kunt besparen op de verkoop van je woning?

Bereken mijn besparing!

Dus, wil je jouw huis prominent op funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van je woning en duizenden euro’s aan makelaarskosten besparen? Dan is Makelaarsland ook voor de verkoop van jouw woning in Amsterdam de juiste keuze. Lees meer over de dienstverlening in onze verkoopbrochure.

Verkoopbrochure aanvragen

Liever kijken dan lezen? Bekijk onze video over het verkopen van je huis in Amsterdam:

Huis verkopen Amsterdam

Historie: Makelaars in Amsterdam

Oorspronkelijk verkochten ‘makelaars’ in Amsterdam helemaal geen huizen, maar waren zij actief op de stapelmarkt in de handel van ‘roerende’ goederen, zoals voedingsstoffen uit verre landen.
In 1578 werd in Amsterdam het eerste makelaarsgilde opgericht en vanaf de 16e eeuw groeide het beroep van makelaar enorm.

Via de (beurs-)makelaars op de Amsterdamse beurs is de term in het dagelijks gebruik vooral betrekking gaan hebben op de handel in onroerend goed, al kunnen makelaars ook bemiddelen in andere transacties.

Wil jij ook je woning in Amsterdam verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.