Jouw makelaar in Arnhem, Makelaarsland

Huis verkopen? Kies Makelaarsland als verkopend makelaar in Arnhem voor de verkoop van je Arnhemse huis!

Wil je jouw woning in Arnhem verkopen? Dan zoek je een makelaar in Arnhem. Met de kennis en expertise waarover onze makelaars beschikken hebben wij al vele woningen in Arnhem kunnen verkopen. Ten opzichte van een traditionele makelaar in Arnhem verkoopt Makelaarsland sneller en realiseert een hogere verkoopprijs.

Verkoop je woning in Arnhem met Makelaarsland
Makelaarsland, de makelaar in Arnhem: Indien je kiest om je woning in Arnhem te verkopen via Makelaarsland geniet je van de volgende voordelen:

– Vaste courtage van € 1.290
Ongeacht de verkoopprijs van je woning betaal je bij Makelaarsland slechts € 1.290 courtagekosten. Met Makelaarsland bespaar je dus duizenden euro’s. Een traditionele makelaar in Arnhem rekent ongeveer 1,7 procent van de verkoopprijs.

– Met Makelaarsland beschik je over de beste verkoper, jijzelf.
Bij Makelaarsland help je zelf je woning in Arnhem verkopen met de professionele begeleiding van een makelaar van Makelaarsland. Wie kan de bezoeker beter vertellen over de woning dan jijzelf? Jij kunt je enthousiasme en ervaringen overbrengen op geïnteresseerden. Makelaarsland is er voor de lastige zaken zoals de taxatiewaarde en de koopovereenkomst.

Professionele back up.
Bij Makelaarsland begrijpen wij dat het verkopen van je woning voor jou geen alledaagse bezigheid is. Het team van Makelaarsland geeft je graag de gewenste ondersteuning.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.