Uw makelaar in Arnhem, Makelaarsland

Huis verkopen? Kies Makelaarsland als verkopend makelaar in Arnhem voor de verkoop van uw Arnhemse huis!

Wilt u uw woning in Arnhem verkopen? Dan zoekt u een makelaar in Arnhem. Met de kennis en expertise waarover onze makelaars beschikken hebben wij al vele woningen in Arnhem kunnen verkopen. Ten opzichte van een traditionele makelaar in Arnhem verkoopt Makelaarsland sneller en realiseert een hogere verkoopprijs.

Verkoop uw woning in Arnhem met Makelaarsland
Makelaarsland, de makelaar in Arnhem: Indien u kiest om uw woning in Arnhem te verkopen via Makelaarsland geniet u van de volgende voordelen:

– Vaste courtage van € 1.290
Ongeacht de verkoopprijs van uw woning betaalt u bij Makelaarsland slechts € 1.290 courtagekosten. Met Makelaarsland bespaart u dus duizenden euro’s. Een traditionele makelaar in Arnhem rekent ongeveer 1,7 procent van de verkoopprijs.

– Met Makelaarsland beschikt u over de beste verkoper, uzelf.
Bij Makelaarsland helpt u zelf uw woning in Arnhem verkopen met de professionele begeleiding van een makelaar van Makelaarsland. Wie kan de bezoeker beter vertellen over de woning dan uzelf? U kunt uw enthousiasme en ervaringen overbrengen op geïnteresseerden. Makelaarsland is er voor de lastige zaken zoals de taxatiewaarde en de koopovereenkomst.

Professionele back up.
Bij Makelaarsland begrijpen wij dat het verkopen van uw woning voor u geen alledaagse bezigheid is. Het team van Makelaarsland geeft u graag de gewenste ondersteuning.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.