Jouw makelaar in Bergen NH, Makelaarsland

Voor het verkopen van je huis of appartement ga je naar Makelaarsland!

Je huis verkopen in het prachtige Bergen NH? Ga naar Makelaarsland.
Als grootste makelaar van Nederland bieden wij je de beste kwaliteit voor een vaste lage courtage van €1.290,-.

Belangrijke stap
Het verkopen van je woning in Bergen is een belangrijke stap. Bij het verkopen van je huis of appartement wil je natuurlijk de expertise van een NVM makelaar inschakelen, maar wel zelf betrokken blijven.

NVM Makelaar
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Onze professionele makelaars begeleiden je van begin tot eind. Dat wil zeggen: van de woningopname tot aan de koopovereenkomst. Jouw NVM makelaar zorgt voor een optimale presentatie van je huis in Bergen, adviseert je over de vraagprijs, voert de onderhandelingen en maakt de koopovereenkomst op.

Wat doe je zelf?
Bij Makelaarsland verzorg je zelf de bezichtigingen. Jij kent als geen ander de kenmerken van je huis of appartement en weet wat er speelt in jouw buurt.

Verder kun je de vele pré’s van Bergen zoals de vele stranden en badplaatsen langs de Noordzeekust goed gebruiken om potentiële kopers aan te trekken.

Makelaarsland: ook jouw makelaar in Bergen Noord-Holland!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.