Uw makelaar in Bergen NH, Makelaarsland

Voor het verkopen van uw huis of appartement gaat u naar Makelaarsland!

Uw huis verkopen in het prachtige Bergen NH? Ga naar Makelaarsland.
Als grootste makelaar van Nederland bieden wij u de beste kwaliteit voor een vaste lage courtage van €1.290,-.

Belangrijke stap
Het verkopen van uw woning in Bergen is een belangrijke stap. Bij het verkopen van uw huis of appartement wilt u natuurlijk de expertise van een NVM makelaar inschakelen, maar wel zelf betrokken blijven.

NVM Makelaar
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Onze professionele makelaars begeleiden u van begin tot eind. Dat wil zeggen: van de woningopname tot aan de koopovereenkomst. Uw NVM makelaar zorgt voor een optimale presentatie van uw huis in Bergen, adviseert u over de vraagprijs, voert de onderhandelingen en maakt de koopovereenkomst op.

Wat doet u zelf?
Bij Makelaarsland verzorgt u zelf de bezichtigingen. U kent als geen ander de kenmerken van uw huis of appartement en weet wat er speelt in uw buurt.

Verder kunt u de vele pré’s van Bergen zoals de vele stranden en badplaatsen langs de Noordzeekust goed gebruiken om potentiële kopers aan te trekken.

Makelaarsland: ook uw makelaar in Bergen Noord-Holland!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.