Uw NVM makelaar in Bodegraven, Makelaarsland

Uw woning goed en snel verkopen? Ga naar Makelaarsland

Uw woning in Bodegraven goed en snel verkopen? Makelaarsland is ook in Bodegraven uw verkopend NVM makelaar.

Verkopen doen wij samen!
Bij Makelaarsland verkopen wij uw woning in Bodegraven samen met u. Makelaarsland begeleidt en adviseert u, totdat uw huis of appartement in Bodegraven is verkocht.

U verzorgt de presentatie van uw woning en doet de bezichtigingen. U doet hetgeen wat u het beste kunt (geen makelaar kent uw buurt en huis beter dan uzelf) en Makelaarsland hetgeen wat een makelaar goed kan verzorgen (de onderhandelingen en juridische aspecten van een verkoop).

Lage courtage van 1.290 (incl. BTW)
Omdat u bij Makelaarsland een aantal zaken voor eigen rekening neemt ziet u dit terug in de kosten. Bij een reguliere makelaar betaalt u al snel duizenden euro’s courtagekosten. Makelaarsland daarentegen verkoopt u huis of appartement in Bodegraven voor slechts 1.290.

Inclusief in deze kosten zit de opname van de woning, begeleiding van een adviseur van Makelaarsland gedurende het volledige verkoopproces, het verzorgen van de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Via een eigen ‘MijnMakelaarsland’pagina, telefoon, sms en e-mail wordt u te allen tijde op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw huis in Bodegraven.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.