Jouw NVM makelaar in Bodegraven, Makelaarsland

Makelaar in Bodegraven nodig? Verkoop je woning goed en snel met Makelaarsland.

Jouw woning in Bodegraven goed en snel verkopen? Makelaarsland is ook in Bodegraven jouw verkopend NVM makelaar.

Verkopen doen wij samen!
Bij Makelaarsland verkopen wij jouw woning in Bodegraven samen met jou. Makelaarsland begeleidt en adviseert je, totdat jouw huis of appartement in Bodegraven is verkocht.

Je verzorgt de presentatie van je woning en doet de bezichtigingen. Je doet wat jij goed kunt, en Makelaarsland hetgeen wat een makelaar goed kan verzorgen (de onderhandelingen en juridische aspecten van een verkoop).

Lage courtage
Omdat je bij Makelaarsland een aantal zaken voor eigen rekening neemt zie je dit terug in de kosten. Bij een reguliere makelaar betaal je al snel duizenden euro’s courtagekosten. Makelaarsland daarentegen verkoopt jouw huis of appartement in Bodegraven voor een vast en laag tarief, ongeacht de waarde van je huis.

Inclusief in deze kosten zit de opname van de woning, begeleiding van een adviseur van Makelaarsland gedurende het volledige verkoopproces, het verzorgen van de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Wil je meer weten over verkopen met Makelaarsland?

Meer over mijn huis verkopen met Makelaarsland

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.