Jouw NVM makelaar in Bodegraven, Makelaarsland

Jouw woning goed en snel verkopen? Ga naar Makelaarsland

Jouw woning in Bodegraven goed en snel verkopen? Makelaarsland is ook in Bodegraven je verkopend NVM makelaar.

Verkopen doen wij samen!
Bij Makelaarsland verkopen wij je woning in Bodegraven samen met jou. Makelaarsland begeleidt en adviseert je, totdat je huis of appartement in Bodegraven is verkocht.

Je verzorgt de presentatie van je woning en doet de bezichtigingen. Jij doet hetgeen wat jij het beste kunt (geen makelaar kent jouw buurt en huis beter dan jijzelf) en Makelaarsland hetgeen wat een makelaar goed kan verzorgen (de onderhandelingen en juridische aspecten van een verkoop).

Lage courtage van 1.286 (incl. BTW)
Omdat je bij Makelaarsland een aantal zaken voor eigen rekening neemt zie je dit terug in de kosten. Bij een reguliere makelaar betaal je al snel duizenden euro’s courtagekosten. Makelaarsland daarentegen verkoop je huis of appartement in Bodegraven voor slechts 1.286.

Inclusief in deze kosten zit de opname van de woning, begeleiding van een adviseur van Makelaarsland gedurende het volledige verkoopproces, het verzorgen van de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Via een eigen ‘MijnMakelaarsland’pagina, telefoon, sms en e-mail word je te allen tijde op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van je huis in Bodegraven.