Uw makelaar in Den Bosch, Makelaarsland

Onze makelaars verkopen uw huis in Den Bosch zo snel mogelijk en voor de hoogste opbrengst!

Bent u op zoek naar een goede makelaar voor de verkoop van uw huis in Den Bosch? Neem dan zeker Makelaarsland in uw overweging mee. Onze makelaars bieden u namelijk een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening tegen een scherpe lage courtage van € 1.290.

Een goede en goedkope makelaar
Bij de makelaars van Makelaarsland kunt u rekenen op kwaliteit, maar voor een veel lager tarief dan bij andere makelaars in Den Bosch. Dit is mogelijk door onze unieke formule, waarbij u zelf actief bent. Onze makelaars vinden het namelijk zonde om uw kennis niet optimaal te benutten. U bent immers als geen ander bekend met uw huis en buurt in Den Bosch. Door uw actieve rol bespaart u duizenden euro’s. Schakelt u een makelaar van Makelaarsland in, dan betaalt u slechts € 1.290 (incl. BTW).

De beste bezichtiging
Niet een makelaar, maar u kunt geïnteresseerden het beste rondleiden door uw huis. U heeft jarenlang in uw woning in Den Bosch gewoond en kan er als geen ander over vertellen. Ook bent u veel flexibeler dan een makelaar. Bij andere makelaars in Den Bosch kunnen bezichtigingsafspraken namelijk niet ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Kandidaat-kopers waarderen het erg als u de bezichtigingen verzorgt, in plaats van een makelaar.

Uw makelaar begeleidt u van A tot Z
Verkoop u uw woning in Den Bosch met behulp van onze makelaars, dan doorloopt u de volgende stappen.

–  Stap 1. U meldt uw woning aan: Om uw woning te verkopen, meldt u zich aan via www.Makelaarsland.nl. U geeft aan dat u in Den Bosch woont en wat voor type woning u wilt verkopen. Uw makelaar maakt een persoonlijke ‘Mijn gegevens’-pagina voor u aan die u 24-uur per dag kunt raadplegen.

–  Stap 2. Woningopname: Binnen 3 werkdagen na uw aanmelding wordt u gebeld door één van onze NVM makelaars/taxateurs voor de opname van uw woning. Dit is een makelaar uit Den Bosch. Deze makelaar berekent de waarde en adviseert u over de vraagprijs.

–  Stap 3: Uitstekende presentatie: De makelaar uit Den Bosch die bij u op bezoek is geweest vult kengetallen en overige kenmerken van uw woning in. U vult de woningpresentatie aan met foto’s en tekst. Uw makelaar bij Makelaarsland zorgt er vervolgens voor dat alle woningzoekenden in Den Bosch uw woning zien. Uw makelaar stuurt uw woning mee in de woningmail naar alle woningzoekenden met een zoekopdracht in Den Bosch. Ook plaatst uw makelaar uw woning op alle belangrijke woningsites in het woningaanbod van Den Bosch. Tot slot overhandigt uw makelaar aan u een uitgekiend promotiepakket, welke o.a. een ‘Te koop’ bord, buurtmailing en woningvisitekaartjes bevat.

–  Stap 4: Bezichtigingen en biedingen: Omdat uw makelaar uw woning niet zo goed kent als u, verzorgt u de bezichtigingen. Uw makelaar is wel een expert in het voeren van prijsonderhandelingen. Uw makelaar zal er alles aan doen om het beste resultaat uit de onderhandelingen te halen.

–  Stap 5: Uw huis is verkocht: Is er overeenstemming bereikt, dan stelt uw makelaar de koopakte op, welke u en de koper dienen te ondertekenen. U gaat op de dag van overdracht samen met de koper naar de notaris om uw woning in Den Bosch over te dragen aan de koper.

Over Den Bosch
Den Bosch (ook wel ‘s-Hertogenbosch genoemd) is de hoofdstad van Noord-Brabant. De geschiedenis van Den Bosch gaat ver terug in de tijd. Den Bosch kreeg in 1184 stadsrechten maar was al eerder ontstaan als een nederzetting voor handelaren. Den Bosch had dan ook een gunstige ligging aan de samenloop van de Aa en de Dommel. Hiermee is Den Bosch één van de oudste steden van Nederland. Den Bosch is zeer centraal gelegen. Vanuit Den Bosch zijn er goede verbindingen met Nijmegen, Arnhem, Utrecht Amsterdam, Tilburg en Breda. Zeer bekend in Den Bosch is de kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist. Ook het middeleeuwse stadcentrum van Den Bosch is een bezoek waard. Dit is namelijk één van de oudste en compleetste van Nederland. Recht naast de middeleeuwse stadswal van Den Bosch grenst ‘Het Bossche Broek’, een mooi natuurgebied. Interessant om te weten is dat in Den Bosch het oudste bakstenen huis van Nederland staat. Dit gebouw heet de Moriaan en hierin is de VVV van Den Bosch gevestigd.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.