Jouw makelaar in Den Bosch, Makelaarsland

Onze makelaars verkopen jouw huis in Den Bosch zo snel mogelijk en voor de hoogste opbrengst!

Ben je op zoek naar een goede makelaar voor de aankoop of verkoop van je huis in Den Bosch? Neem dan zeker Makelaarsland in je overweging mee. Onze makelaars bieden jou namelijk een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening tegen een scherpe lage courtage.

Een goede en goedkope makelaar

Bij de makelaars van Makelaarsland kun je rekenen op kwaliteit, maar voor een veel lager tarief dan bij andere makelaars in Den Bosch, of je nu kiest voor aankoop of verkoop. Ga je verkopen? Dan kun je zelf kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt in de vorm van Makelaarsland Lokaal en Online. Heb je verkoopplannen? Dan wil je vast weten wat jouw woning waard is.

Kies zelf hoeveel je gaat besparen op je makelaar

Bij Makelaarsland betaal je altijd een vast en laag tarief, ongeacht de prijs van de woning. In tegenstelling tot de meeste makelaars waar je een percentage van de verkoopprijs betaalt. Met Makelaarsland Lokaal wordt je volledig ontzorgd door jouw Makelaarsland Agent uit de regio. In Den Bosch is dat Remco. Hij vindt het gaaf om mensen te begeleiden bij de grootste aankoop of verkoop van hun leven. Wil je nog meer besparen? Kies dan voor Makelaarsland Online. Doordat jij zelf helpt je huis te verkopen neem je de makelaar werk uit handen. Zo kunnen we de prijzen laag houden, en bespaar jij tot duizenden euro’s op makelaarskosten. Wil je weten wat jij kunt besparen met Makelaarsland Online?

> Meer over Makelaarsland Online

 

De Makelaarsland Agent in Den Bosch

Ik ben Remco van Leerdam, jouw Makelaarsland Agent in Den Bosch en Rivierenland. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn verloofde Kim in het vestingstadje Zaltbommel. Ik voetbal en tennis graag. De diversiteit van de omgeving van Den Bosch is juist wat het gebied zo prachtig maakt. Bij de aankoop of verkoop van jouw huis zorg ik ervoor dat je niets over het hoofd ziet, en dat je tot de best mogelijke deal komt. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Meer over Remco

Staat jouw nieuwe droomhuis in Den Bosch?

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Welke vragen ga je de verkoper stellen als je een woning gaat bezichtigen, en waar moet je op letten bij de aankoop van een woning? Een aankoopmakelaar kan jou hier mee helpen. In Den Bosch helpt Remco jou met de aankoop. Hij zorgt ervoor dat je weet wat een woning écht waard is, en dat je niets over het hoofd ziet. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je de beste deal krijgt voor jouw droomhuis. Hij begeleidt de aankoop van jouw nieuwe thuis voor een vast bedrag, ongeacht de aankoopprijs. Wil je kennis maken met Remco? Hij gaat nu vrijblijvend mee naar een bezichtig, dan kan hij je vertellen wat hij voor jou kan doen. Daarna kun jij rustig nadenken of je de hulp van Remco écht inschakelt.

Over Den Bosch

Den Bosch (ook wel ‘s-Hertogenbosch genoemd) is de hoofdstad van Noord-Brabant. De geschiedenis van Den Bosch gaat ver terug in de tijd. Den Bosch kreeg in 1184 stadsrechten maar was al eerder ontstaan als een nederzetting voor handelaren. Den Bosch had dan ook een gunstige ligging aan de samenloop van de Aa en de Dommel. Hiermee is Den Bosch één van de oudste steden van Nederland. Den Bosch is zeer centraal gelegen. Vanuit Den Bosch zijn er goede verbindingen met Nijmegen, Arnhem, Utrecht Amsterdam, Tilburg en Breda. Zeer bekend in Den Bosch is de kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist. Ook het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een bezoek waard. Dit is namelijk één van de oudste en compleetste van Nederland. Recht naast de middeleeuwse stadswal van Den Bosch grenst ‘Het Bossche Broek’, een mooi natuurgebied. Interessant om te weten is dat in Den Bosch het oudste bakstenen huis van Nederland staat. Dit gebouw heet de Moriaan en hierin is de VVV van Den Bosch gevestigd.

 

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.