Jouw makelaar in Den Bosch, Makelaarsland

Onze makelaars verkopen jouw huis in Den Bosch zo snel mogelijk en voor de hoogste opbrengst!

Ben je op zoek naar een goede makelaar voor de verkoop van je huis in Den Bosch? Neem dan zeker Makelaarsland in je overweging mee. Onze makelaars bieden jou namelijk een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening tegen een scherpe lage courtage van € 1.290.

Een goede en goedkope makelaar
Bij de makelaars van Makelaarsland kun je rekenen op kwaliteit, maar voor een veel lager tarief dan bij andere makelaars in Den Bosch. Dit is mogelijk door onze unieke formule, waarbij je zelf actief bent. Onze makelaars vinden het namelijk zonde om jouw kennis niet optimaal te benutten. Je bent immers als geen ander bekend met jouw huis en buurt in Den Bosch. Door jouw actieve rol bespaar je duizenden euro’s. Schakel je een makelaar van Makelaarsland in, dan betaal je slechts € 1.290 (incl. BTW).

De beste bezichtiging
Niet een makelaar, maar jij kunt geïnteresseerden het beste rondleiden door je huis. Jij hebt jarenlang in je woning in Den Bosch gewoond en kan er als geen ander over vertellen. Ook ben je veel flexibeler dan een makelaar. Bij andere makelaars in Den Bosch kunnen bezichtigingsafspraken namelijk niet ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Kandidaat-kopers waarderen het erg als jij de bezichtigingen verzorgt, in plaats van een makelaar.

Jouw makelaar begeleidt je van A tot Z
Verkoop je je woning in Den Bosch met behulp van onze makelaars, dan doorloop je de volgende stappen.

–  Stap 1. Je meldt je woning aan: Om je woning te verkopen, meld je je aan via www.Makelaarsland.nl. Je geeft aan dat je in Den Bosch woont en wat voor type woning je wilt verkopen. Jouw makelaar maakt een persoonlijke ‘Mijn gegevens’-pagina voor je aan die je 24-uur per dag kunt raadplegen.

–  Stap 2. Woningopname: Binnen 3 werkdagen na je aanmelding word je gebeld door één van onze NVM makelaars/taxateurs voor de opname van je woning. Dit is een makelaar uit Den Bosch. Deze makelaar berekent de waarde en adviseert je over de vraagprijs.

–  Stap 3: Uitstekende presentatie: De makelaar uit Den Bosch die bij je op bezoek is geweest vult kengetallen en overige kenmerken van jouw woning in. Jij vult de woningpresentatie aan met foto’s en tekst. Je makelaar bij Makelaarsland zorgt er vervolgens voor dat alle woningzoekenden in Den Bosch jouw woning zien. Je makelaar stuurt jouw woning mee in de woningmail naar alle woningzoekenden met een zoekopdracht in Den Bosch. Ook plaatst je makelaar je woning op alle belangrijke woningsites in het woningaanbod van Den Bosch. Tot slot overhandigt je makelaar je een uitgekiend promotiepakket, welke o.a. een ‘Te koop’ bord, buurtmailing en woningvisitekaartjes bevat.

–  Stap 4: Bezichtigingen en biedingen: Omdat je makelaar jouw woning niet zo goed kent als jij, verzorg jij de bezichtigingen. Je makelaar is wel een expert in het voeren van prijsonderhandelingen. Jouw makelaar zal er alles aan doen om het beste resultaat uit de onderhandelingen te halen.

–  Stap 5: Je huis is verkocht: Is er overeenstemming bereikt, dan stelt je makelaar de koopakte op, welke jij en de koper dienen te ondertekenen. Je gaat op de dag van overdracht samen met de koper naar de notaris om je woning in Den Bosch over te dragen aan de koper.

Over Den Bosch
Den Bosch (ook wel ‘s-Hertogenbosch genoemd) is de hoofdstad van Noord-Brabant. De geschiedenis van Den Bosch gaat ver terug in de tijd. Den Bosch kreeg in 1184 stadsrechten maar was al eerder ontstaan als een nederzetting voor handelaren. Den Bosch had dan ook een gunstige ligging aan de samenloop van de Aa en de Dommel. Hiermee is Den Bosch één van de oudste steden van Nederland. Den Bosch is zeer centraal gelegen. Vanuit Den Bosch zijn er goede verbindingen met Nijmegen, Arnhem, Utrecht Amsterdam, Tilburg en Breda. Zeer bekend in Den Bosch is de kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist. Ook het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een bezoek waard. Dit is namelijk één van de oudste en compleetste van Nederland. Recht naast de middeleeuwse stadswal van Den Bosch grenst ‘Het Bossche Broek’, een mooi natuurgebied. Interessant om te weten is dat in Den Bosch het oudste bakstenen huis van Nederland staat. Dit gebouw heet de Moriaan en hierin is de VVV van Den Bosch gevestigd.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.