Internetmakelaars vergelijken

Verkoop uw woning in Den Helder met Makelaarsland

Uw NVM makelaar in Den Helder: Makelaarsland
In Den Helder is Makelaarsland de beste keuze op het gebied van makelaars voor de verkoop van uw huis of appartement. Onze uitmuntende makelaars verkopen woningen vele malen sneller in Den Helder dan de gemiddelde traditionele makelaars in Den Helder. En dat voor een vaste lage courtage van slechts € 1.286 (incl. BTW).

Samen met een makelaar van Makelaarsland uw huis verkopen
Bij Makelaarsland verzorgt u zelf de bezichtigingen. U kent uw huis of appartement en uw buurt in Den Helder ten slotte beter dan welke makelaar dan ook. De makelaars van Makelaarsland doen de rest. Er komt een lokale makelaar uit Den Helder langs om de waarde van uw huis te bepalen. Makelaarsland zorgt voor promotiemateriaal, voert de onderhandelingen en stelt de koopovereenkomst voor u op.

NVM makelaar voor € 1.286
Omdat u zelf actief bent bij de verkoop van uw woning, bespaart u duizenden euro's aan makelaarskosten, ook wel courtage genoemd. U betaalt slechts een vast all-in tarief van € 1.286. Dit is vele malen goedkoper dan wat de gemiddelde traditionele makelaar in Den Helder rekent voor het verkopen van uw woning.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Den Helder

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen