Uw NVM makelaar in Drachten, Makelaarsland

Verkoop uw huis voor € 1.290,- en bespaar duizenden euro's courtagekosten

U wilt uw huis verkopen voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Bij Makelaarsland zit u goed.

Vaste courtage € 1.290
Bij Makelaarsland betaalt u een courtage van slecht € 1.290 (incl. BTW). Door uw huis te verkopen via NVM makelaar Makelaarsland bespaart u duizenden euro’s courtage.

Promotie woning
Wanneer u uw woning bij Makelaarsland in verkoop plaatst bent u ervan verzekerd dat uw huis of appartement in Drachten zichtbaar is in heel Nederland. Makelaarsland plaatst uw huis op alle grote huizensites, onder andere plaatsing van uw huis op funda en Jaap.nl.

NVM makelaar
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Als NVM lid garanderen wij u kennis van de huidige woningmarkt en expertise op het gebied van onderhandelen.

Koopovereenkomst
Makelaarsland maakt voor u de koopovereenkomst op, wanneer er overeenstemming is bereikt met een koper over uw huis te Drachten.

U bent zelf actief!
Makelaarsland laat de zaken die u zelf goed kunt verzorgen ook daadwerkelijk aan u over. U verzorgt zelf de presentatie voor de verkoop van uw huis in Drachten en begeleidt de bezichtigingen.

Kortom: Makelaarsland is ook voor het verkopen van uw huis in Drachten de juiste keuze.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.