Jouw NVM makelaar in Drachten, Makelaarsland

Verkoop jouw huis voor € 1.290,- en bespaar duizenden euro's courtagekosten.

Je wilt jouw huis verkopen voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Bij Makelaarsland zit je goed.

Vaste courtage € 1.290
Bij Makelaarsland betaal je een courtage van slechts € 1.290 (incl. BTW). Door jouw huis te verkopen via NVM makelaar Makelaarsland bespaar je duizenden euro’s courtage.

Promotie woning
Wanneer je jouw woning bij Makelaarsland in verkoop plaatst ben je ervan verzekerd dat jouw huis of appartement in Drachten zichtbaar is in heel Nederland. Makelaarsland plaatst jouw huis op alle grote huizensites, onder andere plaatsing van je huis op funda en Jaap.nl.

NVM makelaar
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Als NVM lid garanderen wij je kennis van de huidige woningmarkt en expertise op het gebied van onderhandelen.

Koopovereenkomst
Makelaarsland maakt voor jou de koopovereenkomst op, wanneer er overeenstemming is bereikt met een koper over jouw huis te Drachten.

Je bent zelf actief!
Makelaarsland laat de zaken die je zelf goed kunt verzorgen ook daadwerkelijk aan jou over. Je verzorgt zelf de presentatie voor de verkoop van jouw huis in Drachten en begeleidt de bezichtigingen.

Kortom: Makelaarsland is ook voor het verkopen van je huis in Drachten de juiste keuze.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.