Uw makelaar in Enschede, Makelaarsland

Huis in Enschede verkopen? Onze makelaars verkopen uw huis in Enschede voor € 1.290,-.

Zoekt u een goede makelaar in Enschede om uw woning te verkopen? Ook in Enschede is Makelaarsland uw verkopend makelaar! Makelaarsland werkt met een unieke formule, waardoor u uw woning in Enschede samen kunt verkopen met een goedkope en ervaren NVM makelaar. Voor de verkoop van uw woning betaalt u een all-in tarief van slechts € 1.290.

Uw makelaar verkoopt uw huis in Enschede

De makelaars van Makelaarsland zijn experts in het verkopen van huizen. Makelaarsland verzorgt de verkoop van uw huis in Enschede van A tot Z. U doet bij de verkoop alleen wat u zelf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen. U kunt immers meer over uw huis en buurt in Enschede vertellen dan welke makelaar dan ook. De voordelen van NVM makelaar Makelaarsland nog eens op een rij:

–  Vaste courtage van slechts € 1.290

Omdat u zelf een actieve rol speelt bij de verkoop, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij andere makelaars uit Enschede.

–  De beste bezichtigingen van Enschede

Het is erg prettig voor kopers dat u zelf de bezichtigingen verzorgt. U kunt meer over uw eigen woning in Enschede vertellen dan een makelaar en u bent ook flexibeler dan een makelaar. Waar kopers bij andere makelaars in Enschede vaak pas na 1,5 week de woning kunnen bezichtigen, kunt u hen bij Makelaarsland direct in de gelegenheid stellen. Ook kunnen bezichtigingen desgewenst ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.

–  Bereik alle kopers uit Enschede

In Enschede zijn er voldoende woningzoekenden op de markt. Om deze potentiële kopers in Enschede te bereiken, zal uw NVM makelaar van Makelaarsland ervoor zorgen dat u huis op de grote woningsites perfect gepresenteerd staat. Geen geïnteresseerde in Enschede kan dan om uw huis of appartement heen!

–  Realtime update

Uw makelaar houdt u 24 uur per dag op de hoogte over de verkoop van uw huis. Is er iemand geïnteresseerd in uw huis in Enschede, dan hoort u dit direct per e-mail en sms van uw makelaar.

Kies de beste makelaar in Enschede

Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Sinds de start in 2005 hebben onze makelaars alleen in Enschede al meer dan 200 woningen succesvol verkocht. Ook u kunt uw huis in Enschede snel en efficiënt met onze goede makelaars verkopen! Dus aarzel niet en neem contact op met onze makelaars via 088 200 2000.

Over Enschede

Enschede ontstond in de vroege Middeleeuwen als agrarische nederzetting rond een klein kasteel. De zandgrond van Twente is van nature onvruchtbaar. Om toch een redelijke oogst binnen te halen moesten de boeren uit Enschede hun akkers voortdurend bemesten om te voorkomen dat de grond uitgeput zou raken. De Twentse keuterboertjes hadden echter niet genoeg vee om tot een redelijke hoeveelheid mest te komen, daarom werden er behalve uitwerpsels ook andere organische materialen op de akkers gestrooid, zoals heideplaggen. Ongeveer tweeduizend jaar lang hebben de boeren uit Enschede zo hun land bemest en onbedoeld ook opgehoogd met ongeveer een millimeter per jaar. Het leven voor de boeren in het schrale Twentse land was bepaald geen vetpot. Slechts met grote moeite wisten zij het hoofd boven water te houden. Als aanvulling van het inkomen begonnen veel boeren uit Enschede linnen te weven. Deze doeken werden verkocht aan rondreizende marskramers, vaak afkomstig uit Westfalen, ook wel Töddn genoemd. (Töddn betekent sjouwen, zeulen). Het huisweven groeide al snel uit tot een onmisbare inkomstenbron voor de inwoners van Enschede. Bijna iedere boer in Enschede had een aparte weefkamer in zijn boerderij waar een groot weefgetouw stond. De stoffen uit Enschede brachten in het westen een goede duit op. De eens zo simpele marskramers uit Enschede werden steeds vermogender. Enkele namen van vroegere Töddn zijn onderhand zeer bekend: Vroom, Peek, Kloppenburg, Dreesmann en Brenningmeyer.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.