Jouw makelaar in Enschede: Makelaarsland

Wil je jouw woning in Enschede verkopen of wil je juist graag in Enschede of omgeving een huis kopen? Als NVM makelaar hebben wij heel veel ervaring in deze regio.

Zoek je een goede makelaar in Enschede om je woning te verkopen? Ook in Enschede is Makelaarsland je verkopend en aankopend makelaar! Makelaarsland werkt met een unieke op maat gemaakte formule, waardoor je je woning in Enschede kunt verkopen met een ervaren NVM makelaar.

Makelaarsland: je verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Enschede

In Enschede kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van je huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Enschede. Wil je ook je woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoop je je huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Enschede.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Enschede de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Enschede.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die je begeleidt bij het verkopen van je huis in Enschede. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt jouw makelaar bij je thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van jouw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Jouw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers je woning in Enschede goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Enschede.
 • Ben je op zoek naar een huis?
  Ook je huis aankopen doen wij voor je in Enschede en omgeving.

Kies de beste makelaar in Enschede

Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. De afgelopen 5 jaar hebben onze makelaars alleen in Enschede bijna 150 woningen succesvol verkocht. Ook jij kunt je huis in Enschede snel en efficiënt met onze goede makelaars verkopen! Dus aarzel niet en neem contact op met onze makelaars via 088 200 2000.

Martin neemt je alles uit handen!

Martin neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Enschede kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland een vast laag tarief.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen bij de verkoop van je woning in Enschede in de vorm van ML Lokaal óf ML Online?

Lees meer over Martin

Over Enschede

Enschede ontstond in de vroege Middeleeuwen als agrarische nederzetting rond een klein kasteel. De zandgrond van Twente is van nature onvruchtbaar. Om toch een redelijke oogst binnen te halen moesten de boeren uit Enschede hun akkers voortdurend bemesten om te voorkomen dat de grond uitgeput zou raken. De Twentse keuterboertjes hadden echter niet genoeg vee om tot een redelijke hoeveelheid mest te komen, daarom werden er behalve uitwerpsels ook andere organische materialen op de akkers gestrooid, zoals heideplaggen. Ongeveer tweeduizend jaar lang hebben de boeren uit Enschede zo hun land bemest en onbedoeld ook opgehoogd met ongeveer een millimeter per jaar. Het leven voor de boeren in het schrale Twentse land was bepaald geen vetpot. Slechts met grote moeite wisten zij het hoofd boven water te houden. Als aanvulling van het inkomen begonnen veel boeren uit Enschede linnen te weven. Deze doeken werden verkocht aan rondreizende marskramers, vaak afkomstig uit Westfalen, ook wel Töddn genoemd. (Töddn betekent sjouwen, zeulen). Het huisweven groeide al snel uit tot een onmisbare inkomstenbron voor de inwoners van Enschede. Bijna iedere boer in Enschede had een aparte weefkamer in zijn boerderij waar een groot weefgetouw stond. De stoffen uit Enschede brachten in het westen een goede duit op. De eens zo simpele marskramers uit Enschede werden steeds vermogender. Enkele namen van vroegere Töddn zijn onderhand zeer bekend: Vroom, Peek, Kloppenburg, Dreesmann en Brenningmeyer.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.