Uw makelaar in Enschede: Makelaarsland

Wilt u uw woning in Enschede verkopen of wilt u juist graag in Enschede of omgeving een huis kopen? Als NVM makelaar hebben wij heel veel ervaring in deze regio.

Zoekt u een goede makelaar in Enschede om uw woning te verkopen? Ook in Enschede is Makelaarsland uw verkopend en aankopend makelaar! Makelaarsland werkt met een unieke op maat gemaakte formule, waardoor u uw woning in Enschede kunt verkopen met een ervaren NVM makelaar.

Makelaarsland: uw verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Enschede

In Enschede kunt u bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van uw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Enschede. Wilt u ook uw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoopt u uw huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Enschede.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  U heeft in Enschede de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat u ook kiest, u verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heeft u een makelaar die bij u de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Enschede.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijgt u, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis in Enschede. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt uw makelaar bij u thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  U neemt de makelaar werk uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Uw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers uw woning in Enschede goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio. Dus ook in de regio Enschede.
 • Uw huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van uw woning in Enschede voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat u bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van uw huis, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Enschede. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra uw woning definitief verkocht is.
 • Ben u op zoek naar een huis?
  Ook uw huis aankopen doen wij voor u in Enschede en omgeving.

Kies de beste makelaar in Enschede

Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Sinds de start in 2005 hebben onze makelaars alleen in Enschede al meer dan 200 woningen succesvol verkocht. Ook u kunt uw huis in Enschede snel en efficiënt met onze goede makelaars verkopen! Dus aarzel niet en neem contact op met onze makelaars via 088 200 2000.

Martin neem u alles uit handen!

U wilt een woning in Enschede kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij u past. Ik begrijp dat. U ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaalt u! Ik kom graag bij u langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen bij de verkoop van uw woning in Enschede in de vorm van ML Lokaal óf ML Online?

Lees meer over Martin

Over Enschede

Enschede ontstond in de vroege Middeleeuwen als agrarische nederzetting rond een klein kasteel. De zandgrond van Twente is van nature onvruchtbaar. Om toch een redelijke oogst binnen te halen moesten de boeren uit Enschede hun akkers voortdurend bemesten om te voorkomen dat de grond uitgeput zou raken. De Twentse keuterboertjes hadden echter niet genoeg vee om tot een redelijke hoeveelheid mest te komen, daarom werden er behalve uitwerpsels ook andere organische materialen op de akkers gestrooid, zoals heideplaggen. Ongeveer tweeduizend jaar lang hebben de boeren uit Enschede zo hun land bemest en onbedoeld ook opgehoogd met ongeveer een millimeter per jaar. Het leven voor de boeren in het schrale Twentse land was bepaald geen vetpot. Slechts met grote moeite wisten zij het hoofd boven water te houden. Als aanvulling van het inkomen begonnen veel boeren uit Enschede linnen te weven. Deze doeken werden verkocht aan rondreizende marskramers, vaak afkomstig uit Westfalen, ook wel Töddn genoemd. (Töddn betekent sjouwen, zeulen). Het huisweven groeide al snel uit tot een onmisbare inkomstenbron voor de inwoners van Enschede. Bijna iedere boer in Enschede had een aparte weefkamer in zijn boerderij waar een groot weefgetouw stond. De stoffen uit Enschede brachten in het westen een goede duit op. De eens zo simpele marskramers uit Enschede werden steeds vermogender. Enkele namen van vroegere Töddn zijn onderhand zeer bekend: Vroom, Peek, Kloppenburg, Dreesmann en Brenningmeyer.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.