Uw NVM makelaar in Harlingen, Makelaarsland

Verkopend makelaar nodig in Harlingen? Bekijk snel de dienstverlening van Makelaarsland!

Uw makelaar in Harlingen: Makelaarsland
Makelaarsland als makelaar in Harlingen is de beste keus voor de verkoop van uw huis of appartement. Bij Makelaarsland schakelt u namelijk een ervaren NVM makelaar in voor een vast en laag tarief van slechts € 1.290 (incl. BTW). Meer betalen aan een andere makelaar in Harlingen? Waarom zou u als u weet dat het bij onze makelaars goedkoper kan?

Met onze NVM makelaars haalt u kwaliteit in huis
Kwaliteit en lage prijs gaan bij NVM makelaar Makelaarsland hand in hand. Dat hebben onze makelaars inmiddels wel bewezen. Makelaarsland is lid van de NVM. Dus schakelt u Makelaarsland in voor de verkoop van uw huis, dan bent u ervan verzekerd dat u deskundig wordt begeleid en dat alle zaken goed, snel en juridisch correct worden geregeld.

Onze makelaar vindt uw koper
Makelaarsland publiceert uw woning prominent op funda. Daarnaast wordt uw woning meegestuurd in mails naar woningzoekenden die hebben aangegeven een woning in Harlingen te zoeken.

Verkopen doen we samen
U schrijft de tekst, maakt de foto’s en doet de bezichtingingen. Makelaarsland doet de rest.

Makelaarsland is uw NVM makelaar in Harlingen!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.