Jouw makelaar in Heerhugowaard, Makelaarsland

Ben je opzoek naar een NVM Makelaar in Heerhugowaard? Bij Makelaarsland zit je goed. Wij zijn dé NVM Makelaar om je huis of appartement in Heerhugowaard te kopen of te verkopen.

De NVM Makelaar in Heerhugowaard

Ook in Heerhugowaard is NVM makelaar Makelaarsland je graag van dienst bij de verkoop van je woning. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Met hulp van Makelaarsland kun je je woning sneller en voor een hogere prijs verkopen dan bij de gemiddelde NVM makelaar in Heerhugowaard. Wij helpen jou met de aankoop of verkoop van je woning.

De voordelen van aankopen en verkopen met Makelaarsland

 • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
  Wij  krijgen gemiddeld een 9,2 voor onze prijs/kwaliteit van onze klanten, en daar zijn we trots op!
 • Jouw makelaar dichtbij
  In Heerhugowaard kun je ervoor kiezen om te verkopen met een van onze lokale makelaars: de Makelaarsland Agent. In Heerhugowaard is dat Rob. Hij kent de regio als zijn broekzak en kan jou dus goed helpen. Ook de bezichtigingen kun je met gerust hart aan hem overlaten. Rob is ook de aangewezen persoon om je te begeleiden bij het aankopen van een woning in Heerhugowaard.
 • Expertise
  Bij de aankoop van jouw nieuwe huis kun je hulp gebruiken. Weet je wel wat jouw rechten en plichten als koper zijn? Wist je bijvoorbeeld dat je als koper onderzoekplicht hebt? Rob zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet, én is net iets sneller op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in Heerhugowaard. Ook bij aankoop betaal je een vast en laag bedrag (van 1.860), ongeacht de prijs van de woning. Rob biedt nu een vrijblijvende en gratis meeloop bezichtiging aan. Wil jij ook weten of aankopen met Makelaarsland iets voor jou is?

  > Gratis meeloop bezichtiging aanvragen

 • Makelaarsland Online
  Met Makelaarsland Online verkoop je jouw huis of appartement in Heerhugowaard voor een vaste courtage. Doordat je zelf de bezichtigingen doet en met de verkoop mee helpt kunnen we met Makelaarsland Online de kosten nog lager houden.

Wil je meer weten?

> Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Rob neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Heerhugowaard kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je minder dan bij de gemiddelde makelaar in Heerhugowaard.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen bij de aankoop of verkoop van je woning in Heerhugowaard in de vorm van ML Lokaal óf ML Online?

Vraag een gratis waardebepaling aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.