Jouw makelaar in Heerhugowaard, Makelaarsland

Verkoop je woning in Heerhugowaard met de NVM Makelaar, Makelaarsland

Je wilt je woning in Heerhugowaard verkopen?
Ook in Heerhugowaard is NVM makelaar Makelaarsland je graag van dienst bij de verkoop van je woning. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Met hulp van Makelaarsland kun je je woning sneller en voor een hogere prijs verkopen dan bij de gemiddelde NVM makelaar in Heerhugowaard.

Geniet van de volgende voordelen bij de verkoop van je woning in Heerhugowaard

  • Besparing van duizenden euro’s; Makelaarsland verkoopt je huis of appartement in Heerhugowaard voor een vaste courtage van € 1.290.
  • Bezichtigingen wanneer het jou uitkomt; Bij Makelaarsland verzorg je zelf de bezichtigingen en daarom kun je je eigen ervaringen en enthousiasme overbrengen bij geïnteresseerden.
  • Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen; Je wordt door Makelaarsland op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van je woning in Heerhugowaard.
  • Per telefoon, e-mail en sms delen wij aan je mede of er een bezichtiging is aangevraagd of dat er een bod is geplaatst
  • Professioneel advies; Eén van onze NVM makelaars adviseert je graag wanneer je hier behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld tijdens de onderhandelingen met een potentiële koper.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.