Internetmakelaars vergelijken

Uw verkopend makelaar in Heino, Makelaarsland

Uw verkopend makelaar in Heino is Makelaarsland
Makelaarsland is de nummer 1 van Nederland. Dit vanwege de unieke formule, waarbij u voor een vaste lage courtage van € 1.286 uw woning kunt verkopen en zelf actief bent tijdens de verkoop van uw huis in Heino.

Verkopen doen wij samen!
Makelaarsland verkoopt huizen via het principe, waarbij taken in het verkoopproces die een verkoper van een huis of appartement prima zelf kan doen ook daadwerkelijk zelf worden gedaan. U verzorgt bij NVM makelaar Makelaarsland zelf de bezichtigingen. Een groot voordeel is dat geïnteresseerden van uw woning niet gebonden zijn om langs te komen op werktijden. Bezichtigen op een avond of in het weekend is voor zowel u als kopers een grote pré.  

Met Makelaarsland bespaart u...
Dankzij uw actieve rol bespaart u duizenden euro's aan makelaarskosten. In plaats van een percentage van de verkoopopbrengst betaalt u bij Makelaarsland een vast en laag all-in tarief van € 1.286 (incl. BTW).

Kwaliteit belangrijk
Makelaarsland vindt het bieden van kwaliteit uiterst belangrijk bij de begeleiding van de verkoop van huizen. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaar (NVM). Als u Makelaarsland inschakelt voor de verkoop van uw huis, dan bent u ervan verzekerd dat u deskundig wordt begeleid en dat alle zaken goed, snel en juridisch correct worden afgehandeld.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Heino

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen