Jouw verkopend makelaar in Heino, Makelaarsland

Je woning in Heino verkopen? De makelaars van Makelaarsland staan voor je klaar!

Jouw verkopend makelaar in Heino is Makelaarsland
Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland. Dit vanwege de unieke formule, waarbij je voor een vaste lage courtage van € 1.286 je woning kunt verkopen en zelf actief bent tijdens de verkoop van je huis in Heino.

Verkopen doen wij samen!
Makelaarsland verkoopt huizen via het principe, waarbij taken in het verkoopproces die een verkoper van een huis of appartement prima zelf kan doen ook daadwerkelijk zelf worden gedaan. Je verzorgt bij NVM makelaar Makelaarsland zelf de bezichtigingen. Een groot voordeel is dat geïnteresseerden van je woning niet gebonden zijn om langs te komen op werktijden. Bezichtigen op een avond of in het weekend is voor zowel jou als kopers een grote pré.

Met Makelaarsland bespaar je…
Dankzij jouw actieve rol bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten. In plaats van een percentage van de verkoopopbrengst betaal je bij Makelaarsland een vast en laag all-in tarief van € 1.286 (incl. BTW).

Kwaliteit belangrijk
Makelaarsland vindt het bieden van kwaliteit uiterst belangrijk bij de begeleiding van de verkoop van huizen. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaar (NVM). Als je Makelaarsland inschakelt voor de verkoop van je huis, dan ben je ervan verzekerd dat je deskundig wordt begeleid en dat alle zaken goed, snel en juridisch correct worden afgehandeld.