Uw verkopend makelaar in Heino, Makelaarsland

Uw woning in Heino verkopen? De makelaars van Makelaarsland staan voor u klaar!

Uw verkopend makelaar in Heino is Makelaarsland
Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland. Dit vanwege de unieke formule, waarbij u voor een vaste lage courtage van € 1.290 uw woning kunt verkopen en zelf actief bent tijdens de verkoop van uw huis in Heino.

Verkopen doen wij samen!
Makelaarsland verkoopt huizen via het principe, waarbij taken in het verkoopproces die een verkoper van een huis of appartement prima zelf kan doen ook daadwerkelijk zelf worden gedaan. U verzorgt bij NVM makelaar Makelaarsland zelf de bezichtigingen. Een groot voordeel is dat geïnteresseerden van uw woning niet gebonden zijn om langs te komen op werktijden. Bezichtigen op een avond of in het weekend is voor zowel u als kopers een grote pré.

Met Makelaarsland bespaart u…
Dankzij uw actieve rol bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. In plaats van een percentage van de verkoopopbrengst betaalt u bij Makelaarsland een vast en laag all-in tarief van € 1.290 (incl. BTW).

Kwaliteit belangrijk
Makelaarsland vindt het bieden van kwaliteit uiterst belangrijk bij de begeleiding van de verkoop van huizen. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaar (NVM). Als u Makelaarsland inschakelt voor de verkoop van uw huis, dan bent u ervan verzekerd dat u deskundig wordt begeleid en dat alle zaken goed, snel en juridisch correct worden afgehandeld.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.