Jouw NVM makelaar in Hillegom, Makelaarsland

Met Makelaarsland verkoop je jouw woning voor € 1.290,-

Wil je jouw huis verkopen? Met Makelaarsland als jouw verkopend makelaar zit je goed. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en garandeert je kwaliteit.

Bespaar op de kosten…
De diensten van NVM makelaar Makelaarsland kun je afnemen voor een vaste en lage courtage van € 1.290. Traditionele makelaars vragen al snel duizenden euro’s makelaarskosten. Met Makelaarsland bespaar je aanzienlijk.

…maar niet op de kwaliteit
Voor € 1.290 biedt Makelaarsland je goede kwaliteit. Makelaarsland helpt je tijdens het verkoopproces van je woning in Hillegom van A tot Z. Wij verzorgen onder andere de woningopname, plaatsing van je huis op Funda, de onderhandelingen en de koopovereenkomst. Daarbij word je altijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van je huis in Hillegom.

Verkoop jouw huis of appartement in Hillegom goed en goedkoop met Makelaarsland.

Jij doet wat je zelf het beste kunt! Het begeleiden van bezichtigingen!

Jij bent flexibeler dan een makelaar in Hillegom en kunt daarom ook buiten werktijden bezichtigingen inplannen. Een groot voordeel voor geïnteresseerden.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.