Uw NVM makelaar in Hillegom, Makelaarsland

Met Makelaarsland verkoopt u uw woning voor € 1.290,-

Wilt u uw huis verkopen? Met Makelaarsland als uw verkopend makelaar zit je goed. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en garandeert u kwaliteit.

Bespaar op de kosten…
De diensten van NVM makelaar Makelaarsland kunt u afnemen voor een vaste en lage courtage van € 1.290. Traditionele makelaars vragen al snel duizenden euro’s makelaarskosten. Met Makelaarsland bespaart u aanzienlijk.

…maar niet op de kwaliteit
Voor € 1.290 biedt Makelaarsland u goede kwaliteit. Makelaarsland helpt u tijdens het verkoopproces van uw woning in Hilligom van A tot Z. Wij verzorgen onder andere de woningopname, plaatsing van uw huis op Funda, de onderhandelingen en de koopovereenkomst. Daarbij wordt u altijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van uw huis in Hillegom.

Verkoop uw huis of appartement in Hillegom goed en goedkoop met Makelaarsland.

U doet wat u zelf het beste kunt! Het begeleiden van bezichtigingen!

U bent flexibeler dan een makelaar in Hillegom en kunt daarom ook buiten werktijden bezichtigingen inplannen. Een groot voordeel voor geïnteresseerden.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.