Uw NVM makelaar in Hillegom, Makelaarsland

Met Makelaarsland verkoopt u uw woning voor € 1.290,-

Wilt u uw huis verkopen? Met Makelaarsland als uw verkopend makelaar zit je goed. Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en garandeert u kwaliteit.

Bespaar op de kosten…
De diensten van NVM makelaar Makelaarsland kunt u afnemen voor een vaste en lage courtage van € 1.290. Traditionele makelaars vragen al snel duizenden euro’s makelaarskosten. Met Makelaarsland bespaart u aanzienlijk.

…maar niet op de kwaliteit
Voor € 1.290 biedt Makelaarsland u goede kwaliteit. Makelaarsland helpt u tijdens het verkoopproces van uw woning in Hilligom van A tot Z. Wij verzorgen onder andere de woningopname, plaatsing van uw huis op Funda, de onderhandelingen en de koopovereenkomst. Daarbij wordt u altijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van uw huis in Hillegom.

Verkoop uw huis of appartement in Hillegom goed en goedkoop met Makelaarsland.

U doet wat u zelf het beste kunt! Het begeleiden van bezichtigingen!

U bent flexibeler dan een makelaar in Hillegom en kunt daarom ook buiten werktijden bezichtigingen inplannen. Een groot voordeel voor geïnteresseerden.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.