Jouw makelaar in Hoofddorp, Makelaarsland

Heb je in Hoofddorp een makelaar nodig? Met de makelaars van NVM makelaar Makelaarsland heb je de beste deal voor de aan- of verkoop van je woning!

Je gaat je woning in Hoofddorp verkopen?

Ook in Hoofddorp kun je NVM makelaar Makelaarsland inschakelen voor de aankoop of verkoop van je woning. In Hoofddorp kun je kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt. Je kiest dan tussen Makelaarsland Lokaal en Makelaarsland Online. Met Makelaarsland Lokaal ontzorgt jouw makelaar je tijdens de verkoop helemaal. De lokale makelaars van Makelaarsland noemen we Agents. In Hoofddorp is dat Vincent. Hij is een echte aanpakker! Vincent verzorgt voor jou de bezichtigingen, en zorgt ervoor dat je de beste deal voor jouw woning krijgt!

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat jouw woning waard is?
Vincent biedt nu een vrijblijvende waardebepaling aan. Je zit nergens aan vast. Je kunt daarna dus rustig besluiten of verkopen met Makelaarsland iets voor jou is.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

 

Altijd een vaste en lage prijs

Voor Makelaarsland Lokaal betaal je slechts €2.780. In tegenstelling tot de meeste makelaars vragen wij een vast bedrag, dus geen percentage van de verkoopprijs. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan! Én je bespaart tot wel duizenden euro’s op makelaarskosten in vergelijking met de gemiddelde traditionele makelaar in Hoofddorp.

Aankoopmakelaar in Hoofddorp

Aankoopmakelaar in Hoofddorp

Ik ben Vincent, Makelaarsland Agent in Hoofddorp. Dat betekent dat ik jou help met de verkoop of aankoop van een woning in Hoofddorp. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wanneer je zeker wilt zijn van jouw aankoop, dat je niets over het hoofd ziet, of gewoon de beste deal voor jouw droomhuis wilt, is het aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Ik leg het je graag uit tijdens een vrijblijvende meeloopbezichtiging. Je zit nergens aan vast, dus je kunt later besluiten of je mijn hulp écht wilt inschakelen.

Ik wil een gratis meeloopbezichtiging

Meer besparen op makelaarskosten?

Ga je je huis verkopen en wil je nog meer besparen op je makelaarskosten? Kies dan voor Makelaarsland Online! Je helpt dan zelf actief mee door onder andere de bezichtigingen zelf te doen. Zo kunnen wij de prijzen laag houden. Je betaalt een vast en laag tarief, ongeacht de prijs of ligging van de woning!

Makelaarsland verzorgt met Makelaarsland Online o.a. woningtaxatie en vraagprijsadvies, juridisch dossier, persoonlijke verkoopstrategie, prominente plaatsing op Funda, te koop bord, professionele verkoopbrochures, onderhandelingen en opstellen koopovereenkomst. Het enige dat je zelf doet is:

  • Het rondleiden van bezoekers
  • Het maken van een advertentietekst voor je woning in Hoofddorp

Jouw voordelen:

  • Je bespaart tot duizenden euro’s op de verkoop van je woning in Hoofddorp
  • Makelaarsland verkoopt gemiddeld sneller dan de gemiddelde makelaar in Hoofddorp.
  • Makelaarsland verkoopt gemiddeld voor een hogere prijs dan de gemiddelde verkopend makelaar in Hoofddorp.
  • Je bent verzekerd van goede kwaliteit. Onze klanten geven ons namelijk gemiddeld een 9,2 voor prijs/kwaliteit.

Indien je voor Makelaarsland Online kiest voor de verkoop van je woning in Hoofddorp ben je:

  • Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de verkoop van je woning in Hoofddorp. Makelaarsland stelt je op de hoogte door middel van telefoon, email of sms.
  • Verzekerd van een professionele presentatie van je woning op Makelaarsland.nl en funda.nl.
  • Altijd in de gelegenheid te overleggen met één van onze betrokken makelaars.
  • In staat zelf wijzigingen door te voeren aan je woningpresentatie in Hoofddorp op de website.

Denk je erover om je huis te verkopen, of heb je andere vragen? Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Over Hoofddorp

Hoofddorp is centraal gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. De Haarlemmermeer is in 1852 drooggelegd. In 1853 is er onder andere het dorp “Kruisdorp” gesticht. In 1868 werd Kruisdorp veranderd in Hoofddorp omdat er in Zeeland al een plaats met de naam Kruisdorp bestond.

Door de groei van Schiphol in de jaren 60 is ook Hoofddorp hard gegroeid in dezelfde periode. Schiphol genereerde steeds meer werkgelegenheid waardoor er in Hoofddorp een grote vraag naar woningen ontstond. In de jaren 70 zijn er ten westen en ten zuiden van Hoofddorp grote woonwijken ontstaan. Door de nabije ligging van Schiphol zijn veel grote bedrijven gevestigd in Hoofddorp.

Anders dan de naam doet vermoeden is Hoofddorp een stad. Door de snelle groei van het inwoneraantal verworf Hooddorp haar stadsrechten.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.