Jouw NVM makelaar in Hoorn, Makelaarsland

NVM makelaar nodig in Hoorn? De NVM Makelaars van Makelaarsland helpen jou met de verkoop van je woning!

Veel mensen zullen Hoorn kennen door het authentieke karakter van het stadscentrum. Dit wordt behouden doordat een deel van de stad de status van beschermd stadsgezicht heeft gekregen. De Binnenstad ligt direct aan het Markermeer en wordt omringd door het Vennelaankwartier, Hoorn-Noord en Grote-Waal. Hoorn wordt nog wel eens de onofficiele hoofdstad van West-Friesland genoemd. Wil jij je huis in Hoorn, de hoofdstad van West-Friesland, verkopen?

De NVM makelaar in Hoorn: Makelaarsland

De Makelaars van Makelaarsland werken met een uniek concept. Wanneer je kiest voor Makelaarsland Online ben je zelf actief betrokken bij de verkoop. Jij kent je huis namelijk het beste. Daarbij hoef je alleen de foto’s, tekst en bezichtigingen te verzorgen. Jouw NVM makelaar van Makelaarsland doet de rest.

Makelaarsland: goedkoop je huis verkopen in Hoorn

Omdat je zelf actief bent bij de verkoop, bespaar je duizenden euro’s aan courtage. Bij een andere makelaar in Hoorn betaal je een percentage van de verkoopprijs van circa 1,5%. Bij Makelaarsland Online betaal je een vast tarief, ongeacht de verkoopprijs. Je komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

Hoge kwaliteit

Onze makelaars verkopen in totaal gemiddeld meer dan 3.000 woningen per jaar. Ze hebben dus zeker de ervaring om jou te helpen met de verkoop van je woning in Hoorn. Dit blijkt ook uit ons prijs/kwaliteit gemiddelde op funda. Klanten geven ons gemiddeld een 9,2, en daar zijn we trots op!

Bereik alle woningzoekenden in Hoorn

Jouw woning krijgt een duidelijke vermelding in het Hoornse woningaanbod op Funda.
Wat kun jij van onze makelaars verwachten?

  • Waardebepaling door NVM makelaar of taxateur in Hoorn.
  • Compleet maken woningpresentatie. Maar eerst maak je zelf de foto’s en tekst. Jij kent je woning tenslotte het beste.
  • Promotie woning. Jouw woning staat prominent op funda.
  • Begeleiding onderhandelingen.
  • Afhandeling.
  • Up-to-date info over de huizenmarkt en jouw woning

Verkopen doen we samen. Jij en Makelaarsland: de makelaar in Hoorn.

Wil je meer weten of misschien wel je huis aanmelden?

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.