Uw NVM makelaar in Houten, Makelaarsland

Uw huis of appartement in Houten verkopen? Ga naar Makelaarsland!

Makelaarsland is uw makelaar in Houten
Het verkopen van uw huis of appartement is een belangrijke stap, maar met Makelaarsland als uw verkopend makelaar bent u in goede handen. Makelaarsland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en verzekert u van professionele begeleiding.

Vaste lage courtage van € 1.290 (incl. BTW)
Makelaarsland helpt u met de verkoop van uw woning in Houten, en dat voor maar € 1.290. Als grootste NVM makelaar van Nederland helpen en begeleiden wij u door het gehele verkoopproces. Van woningopname tot aan onderhandelingen, van plaatsing op de grootste woningsites van Nederland, tot aan het opstellen van de koopovereenkomst.

Verkopen in Houten doen wij samen
U kent uw eigen woning in Houten goed en kunt geïnteresseerden waarschijnlijk veel vertellen over de sfeer en mogelijkheden van uw huis en buurt. Dat is de reden waarom u bij Makelaarsland zelf de bezichtigingen begeleidt. Tevens vinden geïnteresseerden het vaak een groot voordeel als zij uw woning in Houten buiten werktijden kunnen bezichtigen.

Kortom: Kies Makelaarsland!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.