Jouw NVM makelaar in Lelystad: Makelaarsland

Verkoop of koop jouw woning in Lelystad met NVM Makelaar Makelaarsland.

Je wilt je woning in Lelystad verkopen óf juist kopen?

Ook in Lelystad helpt NVM makelaar Makelaarsland je graag bij het verkopen of kopen van je huis of appartement. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en verkoopt woningen in heel Nederland. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Lelystad de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die voor jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Lelystad.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die je begeleidt bij het verkopen van je huis in Lelystad. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt je makelaar bij je thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Jouw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers je woning in Lelystad goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Lelystad.
 • Je huis verkopen voor een vast laag tarief met Makelaarsland Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van je woning in Lelystad voor een vast laag tarief. Omdat je bij Makelaarsland Online een actievere rol speelt bij de verkoop van je huis, betaal je duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Lelystad. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra je woning definitief verkocht is.
 • Ben je op zoek naar een huis?
  Ook jouw huis aankopen doen wij voor je in Lelystad en omgeving.

Je wilt prominent op funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, actiever betrokken zijn bij het verkopen van je huis in Lelystad en flink besparen op jouw makelaarscourtage? Dan is Makelaarsland ook voor jou de beste keuze!

Mark neemt je alles uit handen!

Mark neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Lelystad kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij jou past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen bij de verkoop van jouw woning in Lelystad in de vorm van ML Lokaal óf ML Online?

Lees meer over Mark

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.