Uw NVM makelaar in Lelystad, Makelaarsland

Verkoop uw woning in Lelystad met NVM Makelaar Makelaarsland

U wilt uw woning in Lelystad verkopen?
Ook in Lelystad helpt NVM makelaar Makelaarsland u graag bij het verkopen van uw huis of appartement. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en verkoopt woningen in heel Nederland. Met de hulp van Makelaarsland verkoopt u uw woning sneller en voor een hogere prijs dan bij de gemiddelde NVM makelaar in Lelystad.

Geniet van de volgende voordelen bij de verkoop van uw woning in Lelystad

  • Besparing van duizenden euro’s; Makelaarsland verkoopt uw woning in Lelystad voor een vaste courtage van € 1.290
  • Bezichtigingen wanneer het u uitkomt; Bij Makelaarsland verzorgt u zelf de bezichtigingen, een groot voordeel voor geïnteresseerden als zij buiten werktijden uw woning kunnen bezoeken
  • Op tijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen; U wordt door Makelaarsland op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw woning in Lelystad. Per e-mail, sms of via onze app delen wij aan u mede of er een bezichtiging is aangevraagd of dat er een bod is geplaatst.
  • Professioneel advies; Eén van onze makelaars adviseert u graag wanneer u hier behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld tijdens de onderhandelingen met een potentiële koper.

U wilt prominent op funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, actief betrokken zijn bij het verkopen van uw huis in Lelystad en flink besparen op uw makelaarscourtage? Dan is Makelaarsland ook voor u de beste keuze!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.