Jouw NVM makelaar in Lelystad, Makelaarsland

Verkoop jouw woning in Lelystad met NVM Makelaar Makelaarsland

Je wilt je woning in Lelystad verkopen?
Ook in Lelystad helpt NVM makelaar Makelaarsland je graag bij het verkopen van je huis of appartement. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en verkoopt woningen in heel Nederland. Met de hulp van Makelaarsland verkoop jij je woning sneller en voor een hogere prijs dan bij de gemiddelde NVM makelaar in Lelystad.

Geniet van de volgende voordelen bij de verkoop van je woning in Lelystad

  • Besparing van duizenden euro’s; Makelaarsland verkoopt je woning in Lelystad voor een vaste courtage van € 1.286
  • Bezichtigingen wanneer het jou uitkomt; Bij Makelaarsland verzorg je zelf de bezichtigingen, een groot voordeel voor geïnteresseerden als zij buiten werktijden je woning kunnen bezoeken
  • Op tijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen; Je wordt door Makelaarsland op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van je woning in Lelystad. Per e-mail, sms of via onze app delen wij aan jou mede of er een bezichtiging is aangevraagd of dat er een bod is geplaatst.
  • Professioneel advies; Eén van onze makelaars adviseert je graag wanneer je hier behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld tijdens de onderhandelingen met een potentiële koper.

Je wilt prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, actief betrokken zijn bij het verkopen van je huis in Lelystad en flink besparen op je makelaarscourtage? Dan is Makelaarsland ook voor jou de beste keuze!