Uw verkopend makelaar in Nijmegen, Makelaarsland

Verkoop uw woning in Nijmegen met NVM Makelaar Makelaarsland

U wilt uw woning in Nijmegen verkopen?
Ook in Nijmegen is NVM makelaar Makelaarsland u graag van dienst bij de verkoop van uw woning. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en beperkt zich niet tot één stad of enkele dorpen. Met hulp van Makelaarsland kunt u uw woning sneller en voor een hogere prijs verkopen dan bij een gemiddelde makelaar in Nijmegen.

Geniet van de volgende voordelen bij de verkoop van uw Nijmeegse woning;

Besparing van duizenden euro’s; Makelaarsland verkoopt uw woning in Nijmegen voor een vaste courtage van € 1.290

.

Bezichtigingen wanneer het u uitkomt; Bij Makelaarsland verzorgt u zelf de bezichtigingen, wanneer het u uitkomt.

Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen; U wordt door Makelaarsland op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw woning in Nijmegen. Per telefoon, e-mail en sms delen wij aan u mede of er een bezichtiging is aangevraagd of dat er een bod is geplaatst.

Professioneel advies; Eén van onze makelaars adviseert u graag wanneer u hier behoefte aan heeft. Onder andere tijdens de onderhandelingen met een potentiële koper.

Over Nijmegen

Nijmegen behoort tot de top 10 grootste steden van Nederland en telt 161.675 inwoners. De stad Nijmegen beweert de oudste van Nederland te zijn. In 2005 is het 2000 jarig bestaan dan ook gevierd. Echter is het niet officieel vastgelegd dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is. Tijdens de tweede wereldoorlog heeft Nijmegen het erg zwaar gehad. Vele bombardementen en invallen heeft de stad moeten doorstaan.

Nijmegen is een gezellige studentenstad en is erg cultureel. Jaarlijks zijn er diverse evenementen welke veel toeristen trekken. Één van Nijmegen’s bekendste evenementen is de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is het grootste wandelevenement ter wereld en kent elk jaar vele deelnemers.

De omgeving van Nijmegen is zeer gevarieerd. Van bossen en weide tot aan glooiende landschappen. Bochtige dijken langs de Waal en moerasachtige graslanden zijn te vinden in de directe omgeving van Nijmegen. In een mum van tijd kunt u het stadsleven even verruilen voor rust en natuur.

Een beetje van uzelf en de kracht van NVM, Funda en Makelaarsland! Makelaarsland, de nummer 1 makelaar van Nederland, dus ook in Nijmegen.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.