Jouw makelaar in Nijmegen, Makelaarsland

Verkoop je woning in Nijmegen met NVM Makelaar Makelaarsland

Je wilt je woning in Nijmegen verkopen?
Ook in Nijmegen is NVM makelaar Makelaarsland je graag van dienst bij de verkoop van je woning. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en beperkt zich niet tot één stad of enkele dorpen. Met hulp van Makelaarsland kun je je woning sneller en voor een hogere prijs verkopen dan bij een gemiddelde makelaar in Nijmegen.

Geniet van de volgende voordelen bij de verkoop van je Nijmeegse woning;

Besparing van duizenden euro’s; Makelaarsland verkoopt je woning in Nijmegen voor een vaste courtage van € 1.290.

Bezichtigingen wanneer het jou uitkomt; Bij Makelaarsland verzorg je zelf de bezichtigingen, wanneer het jou uitkomt.

Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen; Je wordt door Makelaarsland op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent de verkoop van je woning in Nijmegen. Per telefoon, e-mail en sms delen wij aan jou mede of er een bezichtiging is aangevraagd of dat er een bod is geplaatst.

Professioneel advies; Eén van onze makelaars adviseert je graag wanneer je hier behoefte aan hebt. Onder andere tijdens de onderhandelingen met een potentiële koper.

Over Nijmegen

Nijmegen behoort tot de top 10 grootste steden van Nederland en telt ruim 170.000 inwoners. De stad Nijmegen beweert de oudste van Nederland te zijn. In 2005 is het 2000 jarig bestaan dan ook gevierd. Echter is het niet officieel vastgelegd dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is. Tijdens de tweede wereldoorlog heeft Nijmegen het erg zwaar gehad. Vele bombardementen en invallen heeft de stad moeten doorstaan.

Nijmegen is een gezellige studentenstad en is erg cultureel. Jaarlijks zijn er diverse evenementen welke veel toeristen trekken. Één van Nijmegen’s bekendste evenementen is de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is het grootste wandelevenement ter wereld en kent elk jaar vele deelnemers.

De omgeving van Nijmegen is zeer gevarieerd. Van bossen en weide tot aan glooiende landschappen. Bochtige dijken langs de Waal en moerasachtige graslanden zijn te vinden in de directe omgeving van Nijmegen. In een mum van tijd kun je het stadsleven even verruilen voor rust en natuur.

Een beetje van jezelf en de kracht van NVM, Funda en Makelaarsland! Makelaarsland, de nummer 1 makelaar van Nederland, dus ook in Nijmegen.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.