Jouw makelaar in Nijmegen, Makelaarsland

Zoek je een makelaar in Nijmegen? NVM Makelaar Makelaarsland helpt jou met de aankoop of verkoop van je huis in Nijmegen.

De NVM Makelaar in Nijmegen

Ook in Nijmegen is NVM makelaar Makelaarsland je graag van dienst bij de aankoop of verkoop van je woning. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Met hulp van Makelaarsland kun je je woning sneller en voor een hogere prijs verkopen dan bij een gemiddelde makelaar in Nijmegen.

Verkoopmakelaar nodig? Jij kiest.

Zoek je een makelaar in Nijmegen om je woning te verkopen? Bij Makelaarsland kies je hoeveel makelaar jij nodig hebt.

Wil je zelf helpen met de verkoop?
Dan kun je voor Makelaarsland Online kiezen. Doordat je zelf de bezichtigingen doet bespaar je de makelaar tijd. Zo kunnen wij de kosten laag houden. Je kunt natuurlijk rekenen op de expertise van onze ervaren makelaars. Voor Makelaarsland Online betaal je een vast tarief, ongeacht de prijs of ligging van de woning. Dat is veel gevallen minder dan je betaalt voor de gemiddelde makelaar in Nijmegen.

Wil je meer aan jouw makelaar overlaten?
Heb je bijvoorbeeld weinig tijd, wil je meer begeleiding, of wil je een makelaar uit de buurt? Kies dan voor Makelaarsland Lokaal. Dan helpt Dennis, onze Makelaarsland Agent in Nijmegen, jou met de verkoop van je huis of appartement. Hij verzorgt voor jou onder andere de bezichtigingen, en zorgt ervoor dat jouw huis voor een zo gunstig mogelijke prijs wordt verkocht. Dennis zorgt ervoor dat je maximaal ontzorgd wordt met Makelaarsland Lokaal. Je betaalt vast bedrag, ongeacht de prijs of ligging van de woning.

Wil jij je woning in Nijmegen verkopen? Dennis biedt nu een vrijblijvende waardebepaling aan.

Aankoopmakelaar in Nijmegen

Hoeveel is de woning echt waard? Zie ik iets over het hoofd? Hoe moet ik onderhandelen? Dit zijn vragen waar een aankoopmakelaar jou mee kan helpen. In Nijmegen begeleidt Dennis jou bij de zoektocht en aankoop van je nieuwe thuis. Dennis gaat tot het uiterste om een scherpe deal te maken. Op deze manier verdien je de kosten van de aankoopmakelaar zeker terug in de uiteindelijke aankoopprijs. Maar het grootste voordeel blijft wel dat Dennis jou advies geeft tijdens het aankoopproces, en er voor zorgt dat je niets over het hoofd ziet. Daarnaast is hij nét iets beter op de hoogte van het woningaanbod in Nijmegen. Voor Dennis’ hulp bij de aankoop betaal je nu slechts €1.860, onafhankelijk van de woningprijs. Bij de meeste traditionele makelaars betaal je meer als de prestatiebonus van de makelaar stijgt. Ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis in Nijmegen? Je kunt nu een vrijblijvende meeloopbezichtiging aanvragen. Dan kunnen jullie rustig kennismaken.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Wij kunnen de prijzen zo laag houden omdat we landelijk opereren. Dit betekent dat we duizenden huizen per jaar verkopen. Hierdoor profiteer je van schaalvoordelen. Dit maakt iedere aankoop of verkoop voordeliger. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 voor de prijs/kwaliteitsverhouding. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw aankoop of verkoop bij Makelaarsland in goede handen is! Wil je meer weten?

Dennis is jouw Makelaarsland Agent in Nijmegen

Ik ben Dennis, jouw Makelaarsland Agent in Nijmegen, Wijchen en Boxmeer. Ik ben geboren in Arnhem en opgegroeid in Huissen, een kleine stad tussen Arnhem en Nijmegen. Huissen is een leuke stad waar velen elkaar kennen.

Hier opgroeien was daarom erg leuk en gezellig. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin Maartje en onze katten Peach en Lola. In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal en ik ben een groot fan van de Formule 1. Daarnaast houd ik van verre reizen en stedentrips.

Het is heel cliché, maar iedere dag is anders en dat maakt mijn vak zo mooi. Het ene moment probeer ik een vrijstaande villa te verkopen en het andere moment koop ik een startersappartement aan. Met de wensen van kopers en verkopers voorop, ga ik tot het uiterste om een scherpe deal te kunnen maken, waarbij mijn advies als professional zorgt voor nét dat beetje extra.

Wil je weten over mij, en hoe ik jou kan helpen?

Meer over Dennis

Over Nijmegen

Nijmegen behoort tot de top 10 grootste steden van Nederland en telt ruim 170.000 inwoners. De stad Nijmegen beweert de oudste van Nederland te zijn. In 2005 is het 2000 jarig bestaan dan ook gevierd. Echter is het niet officieel vastgelegd dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is. Tijdens de tweede wereldoorlog heeft Nijmegen het erg zwaar gehad. Vele bombardementen en invallen heeft de stad moeten doorstaan.

Nijmegen is een gezellige studentenstad en is erg cultureel. Jaarlijks zijn er diverse evenementen welke veel toeristen trekken. Één van Nijmegen’s bekendste evenementen is de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is het grootste wandelevenement ter wereld en kent elk jaar vele deelnemers.

De omgeving van Nijmegen is zeer gevarieerd. Van bossen en weide tot aan glooiende landschappen. Bochtige dijken langs de Waal en moerasachtige graslanden zijn te vinden in de directe omgeving van Nijmegen. In een mum van tijd kun je het stadsleven even verruilen voor rust en natuur.

Een beetje van jezelf en de kracht van NVM, Funda en Makelaarsland! Makelaarsland, de nummer 1 makelaar van Nederland, dus ook in Nijmegen.

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.