Jouw makelaar in Purmerend, Makelaarsland

Met Makelaarsland als makelaar in Purmerend verkoop je je woning voor een vast en laag tarief. Zo bespaar je al snel op de courtage met de grootste NVM makelaar van Nederland.

Jouw woning in Purmerend verkopen met een NVM makelaar? Ook in Purmerend is Makelaarsland jouw verkoopmakelaar.

Waarom kies je voor Makelaarsland?

– Vaste lage courtage
Door Makelaarsland als jouw verkopend makelaar in te schakelen bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten. Met onze vaste lage courtageprijs weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

– Zichtbaar in heel Nederland
Makelaarsland zorgt ervoor dat jouw huis of appartement in Purmerend zichtbaar is op de grote huizensites van Nederland. Zo zullen wij jouw huis in Purmerend prominent op funda en Jaap.nl plaatsen.

– Verzorging verkoopproces
Makelaarsland verzorgt de belangrijkste zaken van het verkoopproces. Wij verzorgen onder andere de woningopname en stellen na overeenstemming de koopovereenkomst voor je op.

– Eigen adviseur
Je krijgt een eigen vastgoedadviseur toegewezen die je tijdens het verkoopproces adviseert en begeleidt. Je wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent je te koop staande huis in Purmerend via e-mail, telefoon en sms.

Verkopen doen wij samen!
Je doet bij Makelaarsland wat je zelf goed kunt, namelijk de bezichtigingen. Geen makelaar kan ervaringen en enthousiasme over het huis en de buurt in Purmerend overbrengen zoals je dat zelf kunt. Tevens kunnen bezichtigingen plaatsvinden buiten werktijden, wat erg prettig is voor geïnteresseerden.

Wil je meer weten over verkopen met Makelaarsland?

Meer over mijn huis verkopen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.