Jouw makelaar in Purmerend, Makelaarsland

Voor € 1.286,- verkoopt NVM makelaar Makelaarsland je huis of appartement.

Je woning in Purmerend verkopen met een NVM makelaar? Ook in Purmerend is Makelaarsland jóúw verkoopmakelaar.

Waarom kies jij voor Makelaarsland?

– Vaste lage courtage € 1.286
Door Makelaarsland als jouw verkopend makelaar in te schakelen bespaart je aanzienlijk op de makelaarskosten. Je betaalt bij Makelaarsland slechts € 1.286 (incl. BTW). Met onze vaste lage courtageprijs weet je precies waar je aan toe bent en komt achteraf niet voor verassingen te staan.

– Zichtbaar in heel Nederland
Makelaarsland zorgt ervoor dat je huis of appartement in Purmerend zichtbaar is op de grote huizensites van Nederland. Zo zullen wij je huis in Purmerend prominent op Funda en Jaap.nl plaatsen.

– Verzorging verkoopproces
Makelaarsland verzorgt de belangrijkste zaken van het verkoopproces. Wij verzorgen onder andere de woningopname en stellen na overeenstemming de koopovereenkomst voor je op.

– Eigen adviseur
Je krijgt een eigen vastgoedadviseur toegewezen die je tijdens het verkoopproces adviseert en begeleidt. Je wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent je te koop staande huis te Purmerend via e-mail, telefoon en sms.

Verkopen doen wij samen!
Je doet bij Makelaarsland wat je zelf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen. Geen makelaar kan ervaringen en enthousiasme over het huis en de buurt in Purmerend overbrengen zoals je dat zelf kunt. Tevens kunnen bezichtigingen plaatsvinden buiten werktijden, wat erg prettig is voor geïnteresseerden.