Uw makelaar in Purmerend, Makelaarsland

Voor € 1.290,- verkoopt NVM makelaar Makelaarsland uw huis of appartement.

Uw woning in Purmerend verkopen met een NVM makelaar? Ook in Purmerend is Makelaarsland uw verkoopmakelaar.

Waarom kiest u voor Makelaarsland?

– Vaste lage courtage € 1.290
Door Makelaarsland als uw verkopend makelaar in te schakelen bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten. U betaalt bij Makelaarsland slechts € 1.290 (incl. BTW). Met onze vaste lage courtageprijs weet u precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verassingen te staan.

– Zichtbaar in heel Nederland
Makelaarsland zorgt ervoor dat uw huis of appartement in Purmerend zichtbaar is op de grote huizensites van Nederland. Zo zullen wij uw huis in Purmerend prominent op funda en Jaap.nl plaatsen.

– Verzorging verkoopproces
Makelaarsland verzorgt de belangrijkste zaken van het verkoopproces. Wij verzorgen onder andere de woningopname en stellen na overeenstemming de koopovereenkomst voor u op.

– Eigen adviseur
U krijgt een eigen vastgoedadviseur toegewezen die u tijdens het verkoopproces adviseert en begeleidt. U wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent uw te koop staande huis te Purmerend via e-mail, telefoon en sms.

Verkopen doen wij samen!
U doet bij Makelaarsland wat u zelf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen. Geen makelaar kan ervaringen en enthousiasme over het huis en de buurt in Purmerend overbrengen zoals u dat zelf kunt. Tevens kunnen bezichtigingen plaatsvinden buiten werktijden, wat erg prettig is voor geïnteresseerden.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.