Jouw makelaar in Rotterdam: Makelaarsland

Ben je momenteel woonachtig in Rotterdam en wil je graag je huis verkopen, dan wil je dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Rotterdam: Makelaarsland.

Wil je je huis in Rotterdam verkopen? Makelaarsland is dé NVM makelaar in Rotterdam voor de verkoop van een woning. Onze NVM makelaars helpen je graag. De courtage van €1.290 (inclusief BTW) is vele malen lager dan bij de meeste traditionele makelaars in Rotterdam. Bij Makelaarsland krijg je dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Ook in Rotterdam.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

Door je huis te verkopen met Makelaarsland ben je verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar tegen een scherpe prijs. Bij de verkoop van je woning in Rotterdam profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Beste prijs-/kwaliteitverhouding
    Met de lage courtage en de goede kennis van onze makelaars kun je rekenen op de beste prijs-/kwaliteitverhouding ten opzichte van veel traditionele makelaars in Rotterdam.
  • Bezichtigingen verzorg je zelf
    Dit is erg prettig voor potentiële kopers, want bezichtigingen kunnen ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Niemand kan de bezichtiging beter begeleiden dan de eigenaar van de woning. Wie kent jouw huis en buurt beter dan jijzelf?
  • Samen met NVM & funda
    Makelaarsland is een échte NVM makelaar. Met een NVM makelaar kies je voor zekerheid, deskundigheid en kwaliteit. Als NVM makelaar plaatsen wij jouw huis prominent op funda. Je bereikt met je huis op funda alle woningzoekers van Nederland.

Wil je meer weten over de voordelen van een huis verkopen met Makelaarsland? Vraag dan nu onze gratis verkoopbrochure aan en lees meer over hoe wij samen jouw huis kunnen verkopen.

Verkoopbrochure aanvragen

Meer kopers in Rotterdam bereiken

Ga je jouw huis in Rotterdam verkopen, dan krijg je van Makelaarsland een uitgebreid presentatiepakket toegestuurd, waarmee je potentiële kopers kunt bereiken. Ook kun je bij Makelaarsland gebruik maken van veel gratis extra diensten zoals Open Huis, buurtmailing en social media. Ook meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is gratis bij Makelaarsland.

Bereken je besparing

Wil je je woning in Rotterdam verkopen en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte makelaar, dan heb je vast al gemerkt dat je bij talloze makelaars terecht kunt, die over het algemeen een vergelijkbare aanpak hebben. Makelaarskosten kunnen, vooral bij duurdere panden in Rotterdam, enorm oplopen door het gehanteerde makelaarscourtage. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat je kunt besparen op de verkoop van je woning?

Bereken mijn besparing!

Rotterdam: woningmarkt

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar bij al meer dan 800 woningen opgetreden als verkoopmakelaar in Rotterdam. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij verzorgen de verkoop van een woning in Rotterdam ook graag voor je!

Kortom, Makelaarsland is de ideale makelaar in Rotterdam voor het verkopen van je huis.

Wil je ook je woning in Rotterdam verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.