Jouw makelaar in Rotterdam: Makelaarsland

Ben je op zoek naar NVM makelaars in Rotterdam? Je huis aankopen of verkopen wil je natuurlijk doen met de NVM makelaar van Rotterdam: Makelaarsland.

Makelaarsland is dé NVM makelaar in Rotterdam voor de aankoop of verkoop van een woning. Onze NVM makelaars helpen je graag. Wanneer je kiest voor Makelaarsland Online betaal je een vast en laag tarief, vele malen lager dan bij de meeste traditionele makelaars in Rotterdam. Bij Makelaarsland krijg je dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Ook in Rotterdam. Je kunt nu ook kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt met Makelaarsland.

Makelaar in Rotterdam nodig?

Er zijn veel NVM makelaars in Rotterdam. Maar alleen bij Makelaarsland kies jij hoeveel je bespaart! Laurens is onze Makelaarsland Agent in Rotterdam. Hij helpt je bij de aankoop of de verkoop, wanneer je kiest voor Makelaarsland Lokaal. Laurens kent de regio en de markt als de beste, want hij begon meer dan 20 jaar geleden al als makelaar in Rotterdam. Bij Makelaarsland kies je hoeveel makelaar je bij de verkoop van je woning nodig hebt, maar besparen doe je altijd. Onze prijzen zijn namelijk altijd vast, laag en inclusief BTW, ongeacht de prijs of de ligging van de woning.

Hoeveel makelaar in Rotterdam kies jij?

Wil je besparen maar toch alle ontzorging van jouw makelaar? Dan is Makelaarsland Lokaal iets voor jou! Laurens verzorgt dan de bezichtigingen en zorgt voor de beste verkoop mogelijk. Wil je graag nog meer besparen? Dan kies je voor Makelaarsland Online. Doordat je zelf meehelpt met de verkoop door bijvoorbeeld de bezichtigingen te doen, neem je de makelaar werk uit handen. Zo kunnen wij de prijzen laag houden. En bespaar jij tot wel duizenden euro’s op makelaarskosten!  Heb je verkoopplannen en wil je weten wat jouw woning waard is? Laurens komt vrijblijvend langs voor een waardebepaling.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

Door je huis te verkopen met Makelaarsland ben je verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar tegen een scherpe prijs. Bij de verkoop van je woning in Rotterdam profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Beste prijs-/kwaliteitverhouding
    Met de lage courtage en de goede kennis van onze makelaars kun je rekenen op de beste prijs-/kwaliteitverhouding ten opzichte van veel traditionele makelaars in Rotterdam. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 voor prijs/kwaliteit!
  • Bezichtigingen doen? Jij kiest.
    De bezichtigen door jouw makelaar laten doen is natuurlijk super makkelijk! Wil je echter nog meer besparen op makelaarskosten? Dan kun je er voor kiezen om deze zelf te doen met Makelaarsland Online. Geïnteresseerden geven aan dat ze het leuk vinden wanneer de verkoper zelf de bezichtigingen doet!
  • Samen met NVM & funda
    Makelaarsland is een échte NVM makelaar. Met een NVM makelaar kies je voor zekerheid, deskundigheid en kwaliteit. Als NVM makelaar plaatsen wij jouw huis prominent op funda. Je bereikt met je huis op funda alle woningzoekers van Nederland.

Wil je meer weten over de voordelen van een huis verkopen met Makelaarsland? Vraag dan nu onze gratis verkoopbrochure aan en lees meer over hoe wij samen jouw huis kunnen verkopen.

> Informatiebrochure aanvragen

Aankoopmakelaar Rotterdam

Jouw droomhuis in Rotterdam kopen? Laurens en Marre zijn Makelaarsland Agent in Rotterdam. Zij helpen met zowel de aankoop als verkoop van je woning in Rotterdam. Wil jij zekerder zijn van jouw aankoop, of zeker zijn van de beste deal? Een aankoopmakelaar geeft zekerheid. Ik wil altijd zo succesvolmogelijk en met het allerbeste resultaat kopen of verkopen. Met mijn hulp bij de aankoop zit je dus goed! Heb je aankoopplannen? Ik bied nu een vrijblijvende meeloopbezichtiging aan. Dan kunnen we even rustig kennis maken. En vertel ik jou uitgebreid wat ik voor je kan betekenen. Je zit nergens aan vast, dus je kunt daarna besluiten of je mijn hulp ècht wilt inschakelen. Ik help je graag!

Gratis meeloopbezichtiging aanvragen

Meer kopers in Rotterdam bereiken

Ga je jouw huis in Rotterdam verkopen, dan krijg je van Makelaarsland een uitgebreid presentatiepakket toegestuurd, waarmee je potentiële kopers kunt bereiken. Ook kun je bij Makelaarsland gebruik maken van veel gratis extra diensten zoals Open Huis, buurtmailing en social media. Ook meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is gratis bij Makelaarsland.

Rotterdam: woningmarkt

Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar bij al meer dan 800 woningen opgetreden als verkoopmakelaar in Rotterdam. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij verzorgen de verkoop van een woning in Rotterdam ook graag voor je!

Kortom, Makelaarsland is de ideale makelaar in Rotterdam voor het verkopen van je huis.

Wil je ook je woning in Rotterdam verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.