Uw makelaar in Rotterdam: Makelaarsland

Bent u momenteel woonachtig in Rotterdam en wilt u graag uw huis verkopen, dan wilt u dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Rotterdam: Makelaarsland.

Wilt u uw huis in Rotterdam verkopen? Makelaarsland is dé NVM makelaar in Rotterdam voor de verkoop van een woning. Onze NVM makelaars helpen u graag. De courtage van €1.290 (inclusief BTW) is vele malen lager dan bij de meeste traditionele makelaars in Rotterdam. Bij Makelaarsland krijgt u dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Ook in Rotterdam.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

Door uw huis te verkopen met Makelaarsland bent u verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar tegen een scherpe prijs. Bij de verkoop van uw woning in Rotterdam profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Beste prijs-/kwaliteitverhouding
    Met de lage courtage en de goede kennis van onze makelaars kunt u rekenen op de beste prijs-/kwaliteitverhouding ten opzichte van veel traditionele makelaars in Rotterdam.
  • Bezichtigingen verzorgt u zelf
    Dit is erg prettig voor potentiële kopers, want bezichtigingen kunnen ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Niemand kan de bezichtiging beter begeleiden dan de eigenaar van de woning. Wie kent uw huis en buurt beter dan uzelf?
  • Samen met NVM & funda
    Makelaarsland is een échte NVM makelaar. Met een NVM makelaar kiest u voor zekerheid, deskundigheid en kwaliteit. Als NVM makelaar plaatsen wij uw huis prominent op funda. U bereikt met uw huis op funda alle woningzoekers van Nederland.

Wilt u meer weten over de voordelen van een huis verkopen met Makelaarsland? Vraag dan nu onze gratis verkoopbrochure aan en lees meer over hoe wij samen uw huis kunnen verkopen.

Verkoopbrochure aanvragen

Meer kopers in Rotterdam bereiken

Gaat u uw huis in Rotterdam verkopen, dan krijgt u van Makelaarsland een uitgebreid presentatiepakket toegestuurd, waarmee u potentiële kopers kunt bereiken. Ook kunt u bij Makelaarsland gebruik maken van veel gratis extra diensten zoals Open Huis, buurtmailing en social media. Ook meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is gratis bij Makelaarsland.

Bereken uw besparing

Wilt u uw woning in Rotterdam verkopen en bent u hiervoor op zoek naar een geschikte makelaar, dan heeft u vast al gemerkt dat u bij talloze makelaars terecht kunt, die over het algemeen een vergelijkbare aanpak hebben. Makelaarskosten kunnen, vooral bij duurdere panden in Rotterdam, enorm oplopen door het gehanteerde makelaarscourtage. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat u kunt besparen op de verkoop van uw woning?

Bereken mijn besparing!

Rotterdam: woningmarkt

Makelaarsland heeft inmiddels al bij ruim 2.257 woningen opgetreden als verkoopmakelaar in Rotterdam. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij verzorgen de verkoop van een woning in Rotterdam ook graag voor u!

Kortom, Makelaarsland is de ideale makelaar in Rotterdam voor het verkopen van uw huis.

Wilt u ook uw woning in Rotterdam verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.