Uw makelaar in Rotterdam: Makelaarsland

De NVM makelaar in Rotterdam, waarmee u door samen te werken duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart: Makelaarsland

Wilt u uw huis in Rotterdam verkopen? Makelaarsland is dé NVM makelaar in Rotterdam voor de verkoop van een woning. Onze NVM makelaars helpen u graag. De courtage van € 1.286 (inclusief BTW) is vele malen lager dan bij de meeste traditionele makelaars in Rotterdam.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

Bij de verkoop van uw woning in Rotterdam profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Beste prijs-/kwaliteitverhouding
    Met de lage courtage en de goede kennis van onze makelaars kunt u rekenen op de beste prijs-/kwaliteitverhouding ten opzichte van veel traditionele makelaars in Rotterdam.
  • Bezichtigingen verzorgt u zelf
    Dit is erg prettig voor potentiële kopers, want bezichtigingen kunnen ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Niemand kan de bezichtiging beter begeleiden dan de eigenaar van de woning. Wie kent uw huis en buurt beter dan uzelf?
  • Samen met NVM & funda
    Makelaarsland is een échte NVM makelaar. Met een NVM makelaar kiest u voor zekerheid, deskundigheid en kwaliteit. Als NVM makelaar plaatsen wij uw huis prominent op funda. U bereikt met uw huis op funda alle woningzoekers van Nederland.

Wilt u meer weten over de voordelen van een huis verkopen met Makelaarsland?
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan
» Lees meer in onze verkoopbrochure

Meer kopers in Rotterdam bereiken
U wilt uw huis in Rotterdam verkopen. U krijgt van Makelaarsland een uitgebreid presentatiepakket toegestuurd, waarmee u potentiële kopers kunt bereiken. Ook kunt u bij Makelaarsland gebruik maken van veel gratis extra diensten zoals Open Huis, buurtmailing en social media. Ook meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is gratis bij Makelaarsland.

Makelaarsland heeft inmiddels al bij ruim 1.300 woningen opgetreden als verkoopmakelaar in Rotterdam. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij verzorgen de verkoop van een woning in Rotterdam ook graag voor u!

Kortom, Makelaarsland is de ideale makelaar in Rotterdam voor het verkopen van uw huis.