Uw makelaar in Den Haag: Makelaarsland

Bent u momenteel woonachtig in Den Haag en wilt u graag uw huis verkopen, óf wilt u juist graag in Den Haag wonen? Dan wilt u dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Den Haag: Makelaarsland.

De makelaars van Makelaarsland zijn experts in het verkopen van huizen en hebben veel ervaring in Den Haag. Makelaarsland is lid van de NVM, dus goede kwaliteit is gegarandeerd. Onze NVM makelaars verkopen honderden woningen per jaar en weten als geen ander hoe spannend en belangrijk het verkopen én aankopen van uw huis voor u is.

Met Makelaarsland uw huis verkopen of aankopen in Den Haag

Door uw huis te verkopen met Makelaarsland bent u verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar tegen een scherpe prijs. Ook in Den Haag kunt u de voordelen van onze unieke formule ervaren zowel voor ML Online als ML Lokaal.

 • Keuzevrijheid
  U heeft in Den Haag de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat u ook kiest, u verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heeft u een makelaar die bij u de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Den Haag.
 • Bereik woningzoekers in uw eigen woonplaats
  Iedereen die in Den Haag op zoek is naar een woning, moet uw woning kunnen vinden. Daarom zorgen onze makelaars dat uw te koop staande woning in Den Haag perfect wordt gepresenteerd op de grootste woningsites van Nederland. Omdat bijna 100% van de woningzoekers een woning zoekt via funda, staat uw huis uiteraard prominent gepresenteerd op de grootste huizensite van Nederland.
 • Uw verkoopstatus altijd inzichtelijk
  Als uw verkopend makelaar in Den Haag zullen wij ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop van uw huis. Per e-mail, sms en telefoon houdt uw makelaar u op de hoogte. U kont ook zelf op de hoogte blijven met de Makelaarsland app!
 • Bespaar duizenden euro’s
  Dankzij uw actieve rol bij het verkopen van uw huis of appartement betaalt u veel minder makelaarskosten dan bij andere makelaars in Den Haag. De courtage kan bij traditionele makelaars al snel oplopen tot duizenden euro’s. Verkoopt u uw huis via Makelaarsland, dan betaalt u slechts € 1.290 (inclusief BTW) én dit bedrag wordt achteraf verrekend bij de notaris.

Mels neemt u alles uit handen!

U wilt een woning in Den Haag kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij u past. Ik begrijp dat. U ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaalt u! Ik kom graag bij u langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen bij de verkoop of aankoop van uw woning in Den Haag?

Lees meer over Mels

Bereken uw besparing

Wilt u uw huis in Den Haag verkopen en bent u op zoek naar een geschikte makelaar, dan heeft u vast al gemerkt dat u bij talloze makelaars terecht kunt, die over het algemeen een vergelijkbare aanpak hebben. Makelaarskosten kunnen, vooral bij duurdere panden in Den Haag, enorm oplopen omdat deze gebaseerd zijn op een percentage van de verkoopprijs. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat u kunt besparen op de verkoop van uw woning?

Bereken mijn besparing!

Den Haag: woningmarkt

In Den Haag staan bijna 2.700 woningen te koop, waarvan merendeels uit appartementen bestaat en bestaande bouw is. Het grootste aanbod te koop staande woningen kunt u vinden in Leyenburg. Makelaarsland heeft reeds meer dan 2.500 woningen verkocht in Den Haag.

Wilt u ook uw woning in Den Haag verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.