Uw NVM makelaar in Spijkenisse, Makelaarsland

Heeft u een makelaar nodig voor de verkoop van uw huis of appartement in Spijkenisse, kijk dan bij NVM makelaar Makelaarsland!

Makelaarsland: je NVM makelaar in Spijkenisse
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis of appartement in Spijkenisse? Ook in Spijkenisse is Makelaarsland de NVM makelaar die met een vast en all-in tarief 1.290 euro woningen sneller en tegen hogere prijzen verkoopt dan de gemiddelde makelaar. Indien u uw huis in Spijkenisse met onze makelaars verkoopt, dan heeft u de volgende voordelen ten opzichte van de gemiddelde traditionele makelaar in Spijkenisse:

  • Voor € 1.290 uw huis verkopen
  • Met het lage tarief en de goede kennis van onze makelaars kunt u rekenen op een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

U doet zelf wat u het beste kunt, wij doen de rest
Niemand kent uw huis of appartement beter dan uzelf. U heeft daar tenslotte gewoond en kunt er het beste over vertellen. Daarom doet u zelf de bezichtigingen. Onze vakkundige NVM makelaars doen de rest. Denk hierbij aan de woningopname (een lokale makelaar uit Spijkenisse komt langs), onderhandelingen en koopovereenkomst.

Wilt u graag meer informatie over het verkopen van uw huis in Spijkenisse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088 200 2000.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.