Jouw NVM makelaar in Spijkenisse, Makelaarsland

Heb je een makelaar nodig voor de verkoop van je huis of appartement in Spijkenisse, kijk dan bij NVM makelaar Makelaarsland!

Waar Spijkenisse vroeger door de natuurlijke barrières van de Rijn-Maasdelta werd geïsoleerd van de rest van het land, is het nu een van de belangrijkste omringende plaatsen van Rotterdam. Spijkenisse is door de jaren heen gegroeid tot een grote plaats. Nu het inwoneraantal stabiel is, komt er ruimte voor luxueuze woningbouw op oude industrielocaties. Ook zijn er nieuwe wijken ontwikkeld zoals De Elementen, welke direct aan de Maas ligt.

Makelaar in Spijkenisse

Makelaar in Spijkenisse

Als je ervoor kiest om jouw huis in Spijkenisse met onze makelaars te verkopen dan heb je de volgende voordelen ten opzichte van de gemiddelde traditionele makelaar in Spijkenisse:

– Makkelijke tools van de grootste NVM makelaar van Nederland
– Je kunt rekenen op een goede prijs en kwaliteitsverhouding: onze klanten geven ons een 9,2.
– Alle controle over de verkoop van jouw huis!

Wil je meer weten over Makelaarsland Online?

Meer over Makelaarsland Online

Jij de bezichtigingen, wij de rest

Niemand kent jouw huis of appartement zo goed als jijzelf. Jij hebt daar tenslotte gewoond en kunt er het beste over vertellen. Daarom doe jij zelf de bezichtigingen. Onze vakkundige NVM makelaars doen de rest. Denk hierbij aan de waardebepaling (een lokale makelaar uit Spijkenisse komt langs voor de woningopname), onderhandelingen en koopovereenkomst.

Wil je graag meer informatie over het verkopen van je huis in Spijkenisse?
> Vraag een informatiegesprek aan

 

Veel gestelde vragen

Kan ik altijd contact opnemen met Makelaarsland?

Mag ik zelf de vraagprijs van mijn huis bepalen?

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.