Jouw NVM makelaar in Spijkenisse, Makelaarsland

Heb je een makelaar nodig voor de verkoop van je huis of appartement in Spijkenisse, kijk dan bij NVM makelaar Makelaarsland!

Makelaarsland: je NVM makelaar in Spijkenisse
Zoek je een makelaar voor de verkoop van je huis of appartement in Spijkenisse? Ook in Spijkenisse is Makelaarsland de NVM makelaar die met een vast en all-in tarief 1.286 euro woningen sneller en tegen hogere prijzen verkoopt dan de gemiddelde makelaar. Indien je je huis in Spijkenisse met onze makelaars verkoopt, dan heb je de volgende voordelen ten opzichte van de gemiddelde traditionele makelaar in Spijkenisse:

  • Voor € 1286 je huis verkopen
  • Met het lage tarief en de goede kennis van onze makelaars kun je rekenen op een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Je doet zelf wat je het beste kunt, wij doen de rest
Niemand kent je huis of appartement beter dan jij. Jij hebt daar tenslotte gewoond en kan er het beste over vertellen. Daarom doe je zelf de bezichtigen. Onze vakkundige NVM makelaars doen de rest. Denk hierbij aan de woningopname (een lokale makelaar uit Spijkenisse komt langs), onderhandelingen en koopovereenkomst.

Wil je graag meer informatie over het verkopen van je huis in Spijkenisse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088 200 2000.