Uw NVM makelaar in Spijkenisse, Makelaarsland

Heeft u een makelaar nodig voor de verkoop van uw huis of appartement in Spijkenisse, kijk dan bij NVM makelaar Makelaarsland!

Makelaarsland: je NVM makelaar in Spijkenisse
Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis of appartement in Spijkenisse? Ook in Spijkenisse is Makelaarsland de NVM makelaar die met een vast en all-in tarief 1.286 euro woningen sneller en tegen hogere prijzen verkoopt dan de gemiddelde makelaar. Indien u uw huis in Spijkenisse met onze makelaars verkoopt, dan heeft u de volgende voordelen ten opzichte van de gemiddelde traditionele makelaar in Spijkenisse:

  • Voor € 1286 uw huis verkopen
  • Met het lage tarief en de goede kennis van onze makelaars kunt u rekenen op een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

U doet zelf wat u het beste kunt, wij doen de rest
Niemand kent uw huis of appartement beter dan uzelf. U heeft daar tenslotte gewoond en kunt er het beste over vertellen. Daarom doet u zelf de bezichtigingen. Onze vakkundige NVM makelaars doen de rest. Denk hierbij aan de woningopname (een lokale makelaar uit Spijkenisse komt langs), onderhandelingen en koopovereenkomst.

Wilt u graag meer informatie over het verkopen van uw huis in Spijkenisse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088 200 2000.