Uw makelaar in Utrecht: Makelaarsland

Bent u momenteel woonachtig in Utrecht en wilt u graag uw huis verkopen, dan wilt u dit natuurlijk doen met de NVM makelaar van Utrecht: Makelaarsland.

Zoekt u een makelaar in Utrecht? Ook in Utrecht kunt u Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar. Waar u bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaalt u bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland bent u verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar, maar tegen een veel lagere prijs.

Makelaarsland: uw verkoopmakelaar in Utrecht

In Utrecht kunt u bij Makelaarsland terecht voor de verkoop van uw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Utrecht. Wilt u ook uw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoopt u uw huis met dé moderne manier van verkopen.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijgt u een eigen makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis in Utrecht.
 • Zelf actief betrokken
  U neemt de makelaar werk uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Uw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers uw woning in Utrecht goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio. Dus ook in de regio Utrecht.
 • De perfecte bezichtiging
  Onze makelaars nemen u alle verplichtingen die bij de verkoop van een woning in Utrecht komen kijken uit handen. U doet alleen zelf wat u het beste kunt, namelijk het aanprijzen van uw woning tijdens bezichtigingen.
 • Uw huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van uw woning in Utrecht voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat u zelf een actieve rol speelt bij de verkoop van uw huis, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Utrecht. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra uw woning definitief verkocht is: no cure no pay!

Bereken uw besparing

Wilt u uw woning in Utrecht verkopen, dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat u bij talloze makelaars terecht kunt. Deze werken over het algemeen allemaal met een vergelijkbare aanpak. Makelaarskosten kunnen, vooral bij duurdere panden in Utrecht, enorm oplopen door de gehanteerde makelaarscourtage. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.286.

Benieuwd wat u kunt besparen op de verkoop van uw woning?

Bereken mijn besparing!

Utrecht: woningmarkt

In Utrecht staan ruim 1.200 woningen te koop. Het merendeel van deze woningen zijn appartementen. In de buurt Grauwaart staan de meeste woningen te koop. Makelaarsland heeft inmiddels al 2.017 woningen verkocht in Utrecht, waarvan wij er 150 verkochten in 2017. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij helpen ook u graag bij de verkoop van uw woning in Utrecht.

Wilt u ook uw woning in Utrecht verkopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.