Jouw makelaar in Utrecht: Makelaarsland

De NVM makelaar in Utrecht, waarmee je door samen te werken duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart: Makelaarsland

Zoek je een makelaar in Utrecht? Ook in Utrecht kun je Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar. Op deze pagina lees je wat NVM makelaar Makelaarsland voor jou kan betekenen.

Makelaarsland: jouw verkoopmakelaar in Utrecht

In Utrecht kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Utrecht.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je een eigen makelaar die je begeleidt bij het verkopen van je huis in Utrecht.
 • Zelf actief betrokken
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Je woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers je woning in Utrecht goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in je regio.
 • De perfecte bezichtiging
  Onze makelaars nemen je alle verplichtingen die bij de verkoop van een woning in Utrecht komen kijken uit handen. Je doet alleen zelf wat je het beste kunt, namelijk het aanprijzen van je woning tijdens bezichtigingen.
 • Je huis verkopen voor maar € 1.286 aan makelaarskosten
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van je woning in Utrecht voor een vaste lage courtage van € 1.286. Omdat je zelf een actieve rol speelt bij de verkoop van je huis, betaal je duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Utrecht.

Ben je benieuwd of de unieke succesformule van Makelaarsland ook bij jou past?
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Over de huizenmarkt in Utrecht

In Utrecht staan een ruim 2.000 woningen te koop. Het merendeel van deze woningen zijn appartementen. In de buurt Kanaleneiland-Zuid staan de meeste woningen te koop. Makelaarsland heeft inmiddels al ruim 1.250 woningen verkocht in Utrecht, waarvan wij er 175 verkochten in 2015. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij helpen ook jou graag bij de verkoop van een woning in Utrecht.