Uw makelaar in Utrecht: Makelaarsland

Bent u momenteel woonachtig in Utrecht en wilt u graag uw huis verkopen, óf wilt u juist graag in Utrecht wonen? Dan wilt u dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Utrecht: Makelaarsland.

Zoekt u een makelaar in Utrecht? Ook in Utrecht kunt u Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar u bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaalt u bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland bent u verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Makelaarsland: uw verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Utrecht

In Utrecht kunt u bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van uw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Utrecht. Wilt u ook uw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoopt u uw huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Utrecht.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  U heeft in Utrecht de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat u ook kiest, u verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heeft u een makelaar die bij u de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Utrecht.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijgt u, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis in Utrecht. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt uw makelaar bij u thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  U neemt de makelaar werk uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Uw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers uw woning in Utrecht goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio. Dus ook in de regio Utrecht.
 • Uw huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van uw woning in Utrecht voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat u bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van uw huis, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Utrecht. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra uw woning definitief verkocht is.
 • Ben u op zoek naar een huis?
  Ook uw huis aankopen doen wij voor u in Utrecht en omgeving.

Remmie neemt u alles uit handen!

U wilt een woning in Utrecht kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij u past. Ik begrijp dat. U ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaalt u! Ik kom graag bij u langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen bij de verkoop van uw woning in Utrecht in de vorm van ML Lokaal?

Lees meer over Remmie

Utrecht: woningmarkt

In Utrecht staan momenteel ruim 1.290 woningen te koop. In de buurt Grauwaart staan de meeste woningen te koop. Makelaarsland heeft inmiddels al 2.170 woningen verkocht in Utrecht, waarvan wij er 148 verkochten in 2018. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij helpen ook u graag bij de verkoop van uw woning in Utrecht.

Wilt u ook uw woning in Utrecht verkopen of aankopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.