Jouw makelaar in Utrecht: Makelaarsland

Ben je momenteel woonachtig in Utrecht en wil je graag je huis verkopen, óf wil je juist graag in Utrecht wonen? Dan wil je dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Utrecht: Makelaarsland.

Zoek je een makelaar in Utrecht? Ook in Utrecht kun je Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van een moderne manier van verkopen, waarbij wij de verkoper of koper altijd op één plaatsen.

Makelaarsland: je verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Utrecht

In Utrecht kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van je huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Utrecht. Wil je ook je woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoop je jouw huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Utrecht.

Waarom je huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Utrecht de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Utrecht.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die jou begeleidt bij het verkopen van je huis in Utrecht. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt jouw makelaar bij je thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van je woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Jouw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers jouw woning in Utrecht goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Utrecht.
 • Je huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van je woning in Utrecht voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat je bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van je huis, betaal je duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Utrecht. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra jouw woning definitief verkocht is.
 • Ben je op zoek naar een huis?
  Ook jouw huis aankopen doen wij voor je in Utrecht en omgeving.

Remmie neemt je alles uit handen!

Je wilt een woning in Utrecht kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij jou past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je bij Makelaarsland een vast laag tarief.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen bij de verkoop van je woning in Utrecht in de vorm van ML Lokaal?

Lees meer over Remmie

Utrecht: woningmarkt

In Utrecht staan momenteel ruim 1.370 woningen te koop. In de buurt Grauwaart staan de meeste woningen te koop. Makelaarsland heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 650 woningen verkocht in Utrecht. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij helpen je ook graag bij de aan- of verkoop van je woning in Utrecht.

Wil jij ook je woning in Utrecht verkopen of aankopen met een NVM makelaar van Makelaarsland? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

In welke steden is Makelaarsland actief?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.