Jouw makelaar in Venlo: Makelaarsland

Bespaar veel geld met Makelaarsland, jouw makelaar in Venlo voor het verkopen van woningen.

Je zoekt een makelaar in Venlo en wilt daarvoor niet te veel betalen? Bij Makelaarsland zit je goed! Of je nu op zoek bent naar een NVM verkoopmakelaar of een NVM aankoopmakelaar.

Al 14 jaar is NVM makelaar Makelaarsland actief in heel Nederland. Ook in het Limburgse Venlo en omstreken kom je ons regelmatig tegen. Verkoop je jouw huis samen met Makelaarsland? Dan doe je zelf de rondleidingen en doen wij de rest. Een unieke formule die werkt en waarmee je ook duizenden euro’s uitspaart.

Jouw verkoopmakelaar in Venlo

In Venlo en omstreken biedt het verkopen van je woning met Makelaarsland vele voordelen:
NVM makelaar en altijd plaatsing op funda
Omdat wij een NVM makelaar zijn ben je verzekerd van NVM kwaliteit. Natuurlijk plaatsen wij jouw woning prominent op funda. Wij zorgen dat de woningzoekers rond Venlo, maar ook uit de rest van Nederland, niet om jouw woning heen kunnen!
Zelf actief betrokken
Verkopen doen we samen. Jij verzorgt zelf de bezichtigingen. Dit is niet alleen leuk, het is ook heel prettig voor potentiële kopers! Je hebt meer kennis van jouw woning dan wie ook en de meeste woningzoekers bezichtigen een woning het liefste buiten werktijden. De onderhandelingen en de administratieve en juridische handelingen regelen wij.
Enorme besparing op makelaarskosten
Omdat je zelf actief bent bij de verkoop, betaal je gemiddeld duizenden euro’s minder dan bij een andere makelaar in Venlo. Bij Makelaarsland betaal je een vast laag bedrag aan makelaarskosten. Wil je weten hoeveel jij bespaart op makelaarskosten met Makelaarsland?

Bereken je besparing

Bereik meer kopers in Venlo

Je ontvangt van Makelaarsland standaard een zeer uitgebreid presentatiepakket om woningzoekers te bereiken. Je kunt gratis meedoen aan de NVM Open Huizen Dagen en Makelaarsland Open Huizen Avonden. Daarnaast bieden wij vele optionele diensten, vaak kosteloos, zoals promotie d.m.v. een buurtmailing of social media.

Wil je duizenden euro’s besparen, de kwaliteit van een NVM Makelaar en zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van jouw woning? Dan kies je voor Makelaarsland. Wij helpen je graag om jouw huis in of rond Venlo te verkopen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen in onze verkoopbrochure of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Makelaarsland heeft in Limburg afgelopen jaren al voor meer dan 300 woningen opgetreden als verkoopmakelaar. Een resultaat waar we trots op zijn! Wij verzorgen de verkoop van jouw woning ook graag voor jou.

Historie Venlo

Venlo ligt al sinds oudsher op een belangrijke kruising van wegen bij een oversteekplaats over de Maas. Een zeer strategische positie. Al in de Vroeg-Romeinse tijd woonden hier mensen. Vele vondsten van sieraden, aardewerk en munten zijn hier gevonden die aantonen dat er Romeinse militairen en geromaniseerde handelaren hebben gewoond. Het is aannemelijk dat er toen zelfs een brug over de Maas heeft gelegen. De huidige binnenstad van Venlo blijft, zo blijkt uit het ontbreken van sporen, na de derde eeuw een aantal eeuwen onbewoond. Wel zijn er sporen van bewoning tot in de zevende eeuw gevonden aan de westzijde van de Maas.

In de tweede wereldoorlog is Venlo flink gebombardeerd waardoor ook het stadscentrum deels verwoest werd. Vele nieuwe projecten zorgen er voor dat Venlo weer een mooie stad is met bouwstijlen uit verschillende tijden.

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.