Uw makelaar in Venlo: Makelaarsland

Bespaar veel geld met Makelaarsland, uw makelaar in Venlo voor het verkopen van woningen.

U zoekt een makelaar in Venlo en wilt daarvoor niet te veel betalen? Bij Makelaarsland zit je goed! Of u nu op zoek bent naar een NVM verkoopmakelaar of een NVM aankoopmakelaar.

Al 10 jaar is NVM makelaar Makelaarsland actief in heel Nederland. Ook in het Limburgse Venlo en omstreken komt u ons regelmatig tegen. Verkoopt u uw huis samen met Makelaarsland? Dan doet u zelf de rondleidingen en doen wij de rest. Een unieke formule die werkt en waarmee u ook duizenden euro’s uitspaart.

Uw verkoopmakelaar in Venlo

In Venlo en omstreken biedt het verkopen van uw woning met Makelaarsland vele voordelen:
NVM makelaar en altijd plaatsing op funda
Omdat wij een NVM makelaar zijn bent u verzekerd van NVM kwaliteit. Natuurlijk plaatsen wij uw woning prominent op funda. Wij zorgen dat de woningzoekers rond Venlo, maar ook uit de rest van Nederland, niet om uw woning heen kunnen!
Zelf actief betrokken
Verkopen doen we samen. U verzorgt zelf de bezichtigingen. Dit is niet alleen leuk, het is ook heel prettig voor potentiële kopers! U heeft meer kennis van uw woning dan wie ook en de meeste woningzoekers bezichtigen een woning het liefste buiten werktijden. De onderhandelingen en de administratieve en juridische handelingen regelen wij.
Enorme besparing op makelaarskosten
Omdat u zelf actief bent bij de verkoop, betaalt u gemiddeld duizenden euro’s minder dan bij een andere makelaar in Venlo. Bij Makelaarsland betaalt u een vast laag bedrag van slechts € 1.290 aan makelaarskosten.

Bereik meer kopers in Venlo

U ontvangt van Makelaarsland een standaard een zeer uitgebreid presentatiepakket om woningzoekers te bereiken. U kunt gratis meedoen aan de NVM Open Huizen Dagen en Makelaarsland Open Huizen Avonden. Daarnaast bieden wij vele optionele diensten, vaak kosteloos, zoals promotie d.m.v. een buurtmailing of social media.

Wilt u duizenden euro’s besparen, de kwaliteit van een NVM Makelaar en zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning? Dan kiest u voor Makelaarsland. Wij helpen u graag om uw huis in of rond Venlo te verkopen. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen in onze verkoopbrochure of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Makelaarsland heeft in Limburg afgelopen jaren al voor meer dan 300 woningen opgetreden als verkoopmakelaar. Een resultaat waar we trots op zijn! Wij verzorgen de verkoop van uw woning ook graag voor u.

Historie Venlo

Venlo ligt al sinds oudsher op een belangrijke kruising van wegen bij een oversteekplaats over de Maas. Een zeer strategische positie. Al in de Vroeg-Romeinse tijd woonden hier mensen. Vele vondsten van sieraden, aardewerk en munten zijn hier gevonden die aantonen dat er Romeinse militairen en geromaniseerde handelaren hebben gewoond. Het is aannemelijk dat er toen zelfs een brug over de Maas heeft gelegen. De huidige binnenstad van Venlo blijft, zo blijkt uit het ontbreken van sporen, na de derde eeuw een aantal eeuwen onbewoond. Wel zijn er sporen van bewoning tot in de zevende eeuw gevonden aan de westzijde van de Maas.

In de tweede wereldoorlog is Venlo flink gebombardeerd waardoor ook het stadscentrum deels verwoest werd. Vele nieuwe projecten zorgen er voor dat Venlo weer een mooie stad is met bouwstijlen uit verschillende tijden.

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.