Internetmakelaars vergelijken

Uw NVM makelaar in Vlaardingen, Makelaarsland

Kies voor het verkopen van uw woning in Vlaardingen de nummer 1 makelaar van Nederland: Makelaarsland. Als NVM Makelaar leveren wij u de perfecte dienstverlening voor slechts € 1.286,- inclusief BTW. Met de vaste lage courtage van slechts € 1.286,- bespaart u duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaar in Vlaardingen.

U doet de bezichtiging, wij doen de rest
Bij Makelaarsland doet u als verkoper zelf de bezichtigingen. U kent als verkoper immers alle aspecten van uw eigen woning. Daarbij stellen potentiële kopers het op prijs dat bezichtigingen kunnen plaatsvinden buiten werktijd om of in het weekend. Makelaarsland doet als NVM makelaar de rest. Wij verzorgen de woningopname van uw huis of appartement te Vlaardingen, de onderhandelingen en de opmaak van de koopovereenkomst. De woningopname wordt overigens verzorgd door een lokale makelaar uit Vlaardingen.

De voordelen van Makelaarsland
- Persoonlijke verkoopstrategie
Samen met u bespreekt uw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie!

- Zelf de touwtjes in handen
U bent bij Makelaarsland zelf actief betrokken bij de verkoop van uw huis of appartement in Vlaardingen en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent de verkoop van uw woning.

- Bereik alle kopers
100% van de woningzoekenden zoeken op huizensite Funda. Uw huis staat bij Makelaarsland altijd prominent op Funda. 

» Bekijk alle te koop staande huizen in Vlaardingen

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen