Uw NVM makelaar in Winschoten, Makelaarsland

Voor het verkopen van uw huis of appartement in Winschoten is Makelaarsland de beste keuze.

Uw huis of appartement in het prachtige Winschoten verkopen?
Voor het verkopen van uw woning in Winschoten gaat u naar Makelaarsland.

Makelaarsland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en is de grootste makelaar van Nederland. Wij weten alles over het verkopen van huizen, u weet alles over uw eigen huis in Winschoten en de buurt. Dit komt samen in de unieke formule van NVM makelaar Makelaarsland.

Verkopen in Winschoten doen wij samen!
Tijdens de verkoop van uw woning in Winschoten begeleidt een adviseur van Makelaarsland u door het gehele verkoopproces. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent uw huis via telefoon, sms en e-mail. U doet zelf de bezichtigingen. Wie kent zijn/haar huis en buurt immers beter dan uzelf? Voor kopers is het tevens een groot pluspunt dat bezichtigingen buiten werktijd mogelijk zijn.

En dat voor slechts € 1.290,-
Makelaarsland rekent een vaste lage courtage van € 1.290,- (incl. BTW). Vergeleken met andere makelaars in Winschoten bespaart u met Makelaarsland duizenden euro’s!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.