Jouw NVM makelaar in Winschoten, Makelaarsland

Voor het verkopen van je huis of appartement in Winschoten is Makelaarsland de beste keuze.

Jouw huis of appartement in het prachtige Winschoten verkopen?
Voor het verkopen van je woning in Winschoten ga je naar Makelaarsland.

Makelaarsland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en is de grootste makelaar van Nederland. Wij weten alles over het verkopen van huizen, jij weet alles over je eigen huis in Winschoten en de buurt. Dit komt samen in de unieke formule van NVM makelaar Makelaarsland.

Verkopen in Winschoten doen wij samen!
Tijdens de verkoop van je woning in Winschoten begeleidt een adviseur van Makelaarsland je door het gehele verkoopproces. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent je huis. Je doet zelf de bezichtigingen. Wie kent jouw huis en buurt immers beter dan jijzelf? Voor kopers is het tevens een groot pluspunt dat bezichtigingen buiten werktijd mogelijk zijn.

En dat voor een vast en laag tarief
Makelaarsland rekent geen courtage, maar een vast en laag tarief. Vergeleken met andere makelaars in Winschoten bespaar je met Makelaarsland duizenden euro’s!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.